gogo Публикувано на Юни 13 Report Share Публикувано на Юни 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Деса ме кефи с такива gangsta парчета. Браво, харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Много лековата песен, очаквах повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Колко е смешна само. Отврат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 1:27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 ХИТ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Много е яка! Деси Слава има страхотни визии! Ще стане хит със сигурност! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Приятна, но не чак толкова, че да си я слушам :1000 (24): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Ганев обаче този пък много очевидно е крал. Отсвирите са 1:1 с Don't Let Me Down. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Много яко парче, още от първо слушане ме грабна. Видеото също е много приятно. Браво на Деси, вижда се, че е гледала леко да продължи линията на "И на всички като тебе". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Хит!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Кефи ме, особенно куплетите са много яки. В припева ми е малко,като Майната ти. Абе добре е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Кефи ме, особенно куплетите са много яки. В припева ми е малко,като Майната ти. Абе добре е. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Готина е ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Много ме дразнят песни, за които трябва да си напрягам слуха, че да разбера какво се пее... Или когато Есил Дюран изкара по-добро парче от Десислава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Страшна е песента! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Радва песента, ще се слуша, но на мен ми се слушат други неща от Деса. Не че не я разбирам защо пуска такива песнички де. Иначе припевът ми е малко като от друга песен, освен мелодията и постановката й на пеене е различна там. Куплетите са доста по-свежи и яки. Там частта с червилото най ме кефи. Според мен са се опитали да направят някаква по-поп ориентирана песничка, но са решили в припева да заложат на сигурното и са го чалгизирали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Страхотно парче! Отличава се доста, може би заради самото изпълнение на Десислава. Аз отдавна исках тя да кривне към този стил ала Криско-Гери-Никол, защото знаех, че ще й отива и тя го потвърждава вече с втора песен. Клипът е доста по-добър от това, което очаквах от Скерлев, браво. Странно, че кадрите с оковите ги няма обаче, очаквах ги с интерес. Дано все пак до края на годината ДС да пусне поне един клип на нивото на "И на всички като тебе" и "В друг живот". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Бруталнааааа, ето го хита! Наистина страшно, ама страшно много ме кефи! Текстът е един път, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Не ми харесва засега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 master? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Ганев обаче този пък много очевидно е крал. Отсвирите са 1:1 с Don't Let Me Down. Етоо! Знаех си че ми е много позната часта след 1:05. .... Обаче песента е яка,ще се наложи, но не е от тези песни дето ще се помнят, лятото и това е. Клипа пак в стил Деси....разтягане и движещи се стени Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 И "И на всички като на тебе" ми беше една от любимите песни за миналата година и тази изглежда ще бъде такава. Жестока!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Няма да има спиране. Най-доброто нещо излизало тази година! Супер е Деси Слава! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Всичко ми харесва освен припева :/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.