Alter Ego Публикувано на Юни 16 Report Share Публикувано на Юни 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Брутален клип! Песента обаче ми е някаква еднаква, засега не ме кефи много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Всичко ми харесва, и то много, но не го виждам като някакъв голям хит. По скоро ще остане като един качествен, изпипан проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Рири е брутална Тя прави песента. Клипът е супер. Много съм доволна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Страшна глупост. Развалили песента на Карлос Сантана- Maria Maria. Ужас. Това изобщо няма да го слушам. Излагат се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Много ме кефи! Рири е страшна! Може ли някой от някъде да пусне и mp3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 И мен ми харесва. Музиката е различна и брутална. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Жестока е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.