stereoto_ Публикувано на Юни 27 Report Share Публикувано на Юни 27 ► Music: Srki Boy ► Lyrics: Divna Milovanovic ► Arrangement: Srki Boy Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Приятна е песента, хем напомня старите й, хем има нещо от Прийовичка. Ако не правеше толкова дълги паузи щеше тя да е на върха сега. Клипа е много як, жалко че Кача в реалността няма нищо общо с това, което я правят в клиповете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Струва ми се че самото заснемане на клипа е мега зле, иначе самата тя е ослепителна. Струва ми се че текста не пасва много с музиката, иначе похвално че се решила на песен от друг композитор освен ДХ. Да не е напуснала Гранд ? Никъде не виждам да пише Grand Production Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Струва ми се че самото заснемане на клипа е мега зле, иначе самата тя е ослепителна. Струва ми се че текста не пасва много с музиката, иначе похвално че се решила на песен от друг композитор освен ДХ. Да не е напуснала Гранд ? Никъде не виждам да пише Grand Production Според мен де, Srki Boy нали работят за Гранд ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Според мен де, Srki Boy нали работят за Гранд ? Не знам, то и ДХ е музички продуцент на Пинк па всички предни и' бяха от него, а в едно интервиу Кача каза че Дамир ще и' бил продуцент на албума, така че не знам точно как е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Не знам, то и ДХ е музички продуцент на Пинк па всички предни и' бяха от него, а в едно интервиу Кача каза че Дамир ще и' бил продуцент, така че не знам точно как е. Аз не знам защо й се бави тоооолкова албум. Според мен или има проблеми с Дамир и Марина, или сега смътно си спомянм, че беше казала, че освен песни на Дамир в албума ще има и на други композитори. Имаше нещо такова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Аз не знам защо й се бави тоооолкова албум. Според мен или има проблеми с Дамир и Марина, или сега смътно си спомянм, че беше казала, че освен песни на Дамир в албума ще има и на други композитори. Имаше нещо такова. 04:15min - "Всички песни са на Дамир, моят изпълнителен продуцент, а с текстoвете сме разнобразили ( от различни текстописци)" Не знам какво би трябвало да означава това, но ще видим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 04:15min - "Всички песни са на Дамир, моят изпълнителен продуцент, а с текстoвете сме разнобразили ( от различни текстописци)" Не знам какво би трябвало да означава това, но ще видим. Еми значи има проблеми. Явно има да плаща, едва ли са толкова евтини, ако ли не това е странен ход. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Еми значи има проблеми. Явно има да плаща, едва ли са толкова евтини, ако ли не това е странен ход. Не знам, можно е и текстовете да са по-скъпи от песните Гранд са писали че снима клип https://grand.online/zvezde-granda/news/kat...i-za-rucak-foto Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Или няма пари да довърши албума, или не им дава зор и се носи по течението просто, защото е по-лесно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Mного силно стартира! Браво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Много ми хареса, страшна музика. Има качество и си личи. За видеото - операторът и монтажистът не струват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.