ChudoTy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Какво сте се хванали за рекламите. В колко нови гръцки клипове виждам има реклама на спонсорите и в новия клип на Eлена Папаризу- Haide и къде ли още не. Ами песента си е хубава и много свежа. Все сте недоволни. Много по-хубава е от еднаквите тъпи песни, които излизаха и излизат много напоследък. Зайке, един път да мислиш трезво, явно това, че се качваме от една и съща спирка е оказало влияние. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Много добра песничка. От женските най ме радва партията на Анелия май. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Песента е доста свежа, откроява се. Устата понякога има добри идеи, хубаво се е сетил да реализира подобен сингъл и да покани три големи звезди за компания. Клипчето също е добро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Цял ден ми беше вчера в главата на работа. Много ме кефи и особено китарата. Устата прави различни песни, винаги ме е кефил и интервютата му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Страхотно парче. Само ДесиСлава звучи адекватно в подобна партия, защото умее да изпълнява ФЛАМЕНКО и владее тънкостите на този стил още от 2006. Анелия и Преслава са го докарали като поредните мангалски вокали в песен на Оцко. Гнусни чалгаджийки... Устата не случайно е решил да изписват Деса преди Ана и Преса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Страхотно парче. Само ДесиСлава звучи адекватно в подобна партия, защото умее да изпълнява ФЛАМЕНКО и владее тънкостите на този стил още от 2006. Анелия и Преслава са го докарали като поредните мангалски вокали в песен на Оцко. Гнусни чалгаджийки... Устата не случайно е решил да изписват Деса преди Ана и Преса Поред на появяването си са. Най-голямата звезда е оставена за накрая. :1000 (29): Между другото и на мен ми харесва най-много изпълнението на Десислава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Поред на появяването си са. Най-голямата звезда е оставена за накрая. :1000 (29): Между другото и на мен ми харесва най-много изпълнението на Десислава. :1000 (29): :1000 (29): Ако не знаехме, че най добрата за Устата в БГ е Деса, щях да се вържа на това, че най голямата звезда е оставена за накрая, но в случая проекта е на Устата и очевидно ДесиСлава е умишлено пред другите две. Не, че всъщност има значение. Казах го по рано, подразнен от фанатичните Пресови в тубата... Дай като тяхната няма хит, да и припишат всички заслуги в хитачката на Устата. Тя своите песни не може да направи хит, а камо ли да подбутне колегите... Най много да ги срине... Дам, Деса си изпява много просто партията без натруфени импровизации и завършва страхотно фразите с характерните за испанското фламенко извивки. Дори нямаше да разбера, че пее на цигански ако не бях прочел. Толкова латино го е докарала. Нещо, което другите две не правят и всеки музикант би го усетил. Анелия мучи като дърт козел в ориента. Преса малко по добре го докарва но пак е далеч от фламенкото. :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Добре, че е Преслава да направи цялата песен. Анелия и Десислава звучат като.минали през обработката на Оцко, а Анелия на места звучи като Галена дори. Събра ги Устата и показа коя е най-пеещата от трите, а именно - Пете Колева! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Песента често я пускат още по радиото на народа - Веселина, в тази връзка може да се твърди, че е евъргрийн на чалгата. За мен е шедьовър, а мразя цигани и всичко свързано с тях и слушам и класическа музика, освен това в чужбина бях звезда, считайте! Мен ме кефи, особено частта на Преслава, след това тази на Деси, много обработено ми звучи и накрая виенето на Анелия. Пиша в тази стара тема за да питам защо тях трите ги няма в клипа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 15 минути, mihael каза: Песента често я пускат още по радиото на народа - Веселина, в тази връзка може да се твърди, че е евъргрийн на чалгата. За мен е шедьовър, а мразя цигани и всичко свързано с тях и слушам и класическа музика, освен това в чужбина бях звезда, считайте! Мен ме кефи, особено частта на Преслава, след това тази на Деси, много обработено ми звучи и накрая виенето на Анелия. Пиша в тази стара тема за да питам защо тях трите ги няма в клипа? Това дори не помнех, че е излязло 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Нов линк? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.