DrAkO Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Песента има потенциал, според гледанията до тук, привлича интереса на хората. Ако беше малко по-хомогенна, а не като парчета от 3 отделни песни щеше да е супер. Клипа и облеклото, обаче, са тотален фейл. През половината клип по боди и клинче за аеробика, втф! И е дала пари на тая Антония да я направи на клоун? Тая "стилистка" трябва ритуално да бъде изгорена на клада в Звездно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Доста разочарована останах..Крадени вокали от известна песен(отново от Ганев),доста посредствена тематика и клиширан текст и това рапиране от всеки втори е адски досадно!Не мисля,че приляга на нежния глас на Емилия и звучи някак смешно.Клипът не ми харесва също..Визиите със спортното клинче и ченото облекло накрая са доста зле.Много жалко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Свежа и приятна песен. Според мен ще стане хит - припева зарибява яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 24 h - 202 000 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Много яка се оказа песента, Ема нацели хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Много си е свежа песента, харесва ми. Наистина малко ми напомня за "Моята половина", но си е готина. Видеото е доста приятно също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Май само аз си запявам на припева на Преслава - Скоро! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Песента е готина и свежа и Ема чупи рекордите си. С Калифорния не правеше и 100 ка на ден... Сега над 300 ка за 2 дни. Браво на Емс. Супер свежо лятно парче. Пак само в рама се оплакват и недоволстват Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Доста елементарна на първо слушане, обаче след това доста зарибяват някои моменти ... Със сигурност нещата в кариерата й след второто раждане няма да бъдат както са били преди, но това в разбираемо. Не всички са Преслава. Иначе е и имала и много по-добри парчета, но за лятото това си е съвсем в реда на нещата... Особено след такива лични рекорди, които бележи в момента. Погледнато реални и парчетата на Криско, Тита, мита и т.н. не блестят с нещо кой знае какво, но са зарибяващи и това им върши работа за момента. Щом и във фейсбук се споделя песента от хора, които не са ми от "чалга-планета-раманиа" средите, значи може и да стане нещо от тоя сингъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Така е със сигурност, то и няма как да имаш мегахит след мегахит. Наистина имаше 4 подред песни, дори и пета "Специално за всяка", честно казано единствено тя и Галена, може би Анелия следваха такъв ред една след друга песни коя от коя по-харесвани. Нормално е да има стоп. Затова очаквам с баладата новата вълна, не мисля, че раждането ще пречи на това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 ... не мисля, че раждането ще пречи на това. Имах предвид, че нейните представи за кариерата й и мирогледа й като цяло може би са променени ... Не самото раждане и първичните последствия като визия, семейно положение или отношение на продуценти, фенове и т.н. П.С. А и никак не съм сигурен, че това ще е единственото й парче това лято или в близките месеци. Дори съм склонен да си мисля, че нарочно е търсен "по-слаб" (или по-неангажиращ) проект за лятото. Все пак сама издаде, че подготвя и друг проект, който "пази в пълна тайна" ... времето ще покаже Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Имах предвид, че нейните представи за кариерата й и мирогледа й като цяло може би са променени ... Не самото раждане и първичните последствия като визия, семейно положение или отношение на продуценти, фенове и т.н. П.С. А и никак не съм сигурен, че това ще е единственото й парче това лято или в близките месеци. Дори съм склонен да си мисля, че нарочно е търсен "по-слаб" (или по-неангажиращ) проект за лятото. Все пак сама издаде, че подготвя и друг проект, който "пази в пълна тайна" ... времето ще покаже Беше писала, че се е случило нещо музикално предните дни, пази в пълна тайна някакъв дует... Не знам за 2 отделни неща ли говори или е едно, а и нали по принцип има и допълнително още 2-3 песни, които според нея са много силни. Не вярвам да е говорила за "Само мой". Аз затова се изненадах на нея, защото очаквах нещо бавно, меланхолично... Затова смятам, че тази е била нещо на момента. Иначе определено е променена, но е нормално с второ дете, а и очевидно с Коко имат сериозни проблеми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 Брутална е, но очаквах повече. Много ме кефи. Клипа е приятен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Беше писала, че се е случило нещо музикално предните дни, пази в пълна тайна някакъв дует... Дано е с някоя голяма звезда, а не със Сакис Кукос За съжаление Емилия има много потенциал, който не използва. Но докато слуша "влюбенов" и сие клакьори ще продължава да си пати. Крайно време е майка й да и стане мениджър и да я оправи :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Слабо за сезона и Емилия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Изключително слабо за,Емилия, тук вече няма за какво да се хвана, ни клип, ни песен, ни текст, ни визия. А интереса - както блесна, така и угасна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Много ясно, че ще угасне интересът. Тази песен е абсолютно неконвертируема, звучи като някаква детска лигава мелодия, не знам дали и преди 15 години, ако беше пусната, щеше да се наложи като голям хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Ама иначе припадате по лигавата песен на Шакира "Me Enamore", ама щом е нашето не било хубаво. Много си е свежа песента на Емилия точно за лятото. Боклуците ги възхвалявате, а като се пусне по-различно не ставало. Да ви се чуди човек на вкусовете, че хвалите и някакви измислени певици-дебютанти дето хич не могат да пеят и вземат вече куцо и сакато и ги слушате, че чак и подписи си правите и аватари от тези измислени "певици" дето изобщо и до албум няма и да стигнат и до края на годината няма и да съществуват и да ги помните. Направо ме дразните с вашите глупости. Хвалят някаква си там пачавра Адриана и не знам си какви още измислени, а Емилия пуснала нещо свежо като за лятото не ставало, угода нямате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Започва интересно и после с този припев всичко приключва. Това е като нелепа версия на Моята половина :1000 (29): Тия хора слушат ли си песните преди да ги издават :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Горката Емилия - бори се за милионче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Ами ще се бори ... и милион й е много на тази досадна боза. Иначе пишете за 2017 и какво разнообразие била донесла ... къде? Интересно ще ми е след 5 години какво ще мислят за летните си сингли Емилия, Анелия, Преслава, Мария, Фики, Галин, че и Джена? Галена я спасява това, че пак пръска в клипа и освен това зарибява, но нека да не се лъжем ... и нейната песен е като 200 други, само че в канала на Facing the sun. Емилия наистина ли не разбра кои са големите й хитове? Наистина ли не разбра, че с такива песни няма кой да я харесва? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 мина и замина. провал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 За две седмици направи милион. Сигурно ще се задоволи с 2-3 милиона. Всички изпълнители имат слаби проекти. Не може винаги да си топ а Емилия от няколко години насам пускаше хит след хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.