Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

"Принцеса"-та си беше попадение, особено с тази комерсиална нотка. Не казвам, че нашата е цвете за мирисане, но се старае да разнообразява откъм клипове. Да видим дали ще пусне нещо за лятото или ще си останем с ТВ версиите от фолклорния албум..

О, да ''Принцеса'' и е най-добрия проект от много време насам, но е време за нова песен.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Да се чуди човек от кой клип е снимката: "Женското сърце", "Почти непознати", "Обратно броене", "Криле" или пък може би "Инсомния". :mf_surrender: Как не и се иска да направи нещо различно и да им покаже коя е Глория? Толкова да ме е яд на нея..

Това е тя.

Сподели в други сайтове

Това е тя.

С подобни клипчета не мисля. Революции за жанра като "Илюзия", "Лабиринт", "Феникс", "Крепост" и т.н. са проекти, които една певица с прозвището "ПРИМА" трябва да прави. Всичко останало е отбиване на номер. Дори не е нужно да влага прекалено много средства. Идеята е най-скъпото нещо..

Сподели в други сайтове

Да се чуди човек от кой клип е снимката: "Женското сърце", "Почти непознати", "Обратно броене", "Криле" или пък може би "Инсомния". :mf_surrender: Как не и се иска да направи нещо различно и да им покаже коя е Глория? Толкова да ме е яд на нея..

От "Носталгия" е. :mf_surrender:

Нека видим първо видеото и чуем песента, пък тогава да коментираме.

Сподели в други сайтове

В последните години идеи ни сервира само Галена, не знам какво очаквате. Глория се чекнеше по дивани, снимаше в дискотеки, на море, до реки, в басейни, в джакузи,през зимата, през лятото, в порутени сгради, на скали, на исторически местности, в дворци, в спални, в тоалетна даже има - къде да отиде вече? Какво да е това "различно", дайте една идея. Просто прекали с имиджовите клипове, но нали каза, че няма да влага в скъпи видеа.
Сподели в други сайтове

В последните години идеи ни сервира само Галена, не знам какво очаквате. Глория се чекнеше по дивани, снимаше в дискотеки, на море, до реки, в басейни, в джакузи,през зимата, през лятото, в порутени сгради, на скали, на исторически местности, в дворци, в спални, в тоалетна даже има - къде да отиде вече? Какво да е това "различно", дайте една идея. Просто прекали с имиджовите клипове, но нали каза, че няма да влага в скъпи видеа.

Идеи много можем да дадем, но няма кой да ни чуе. Както и да е. И аз мисля, че този път ще бъдем приятно изненадани.

Сподели в други сайтове

Според мен не е нужно Глория да плаща луди пари на режисьори за мега яките клипове. Нещата не са като преди години. По-важно е песента да е яка. Нека си пуска нормалните клипчета, от време на време да пуска и по някой клип със сюжет. Политиката на Пайнер по необясними за мен причини, все още е мега сбъркана(колко още концерти трябва да минат за да разбере шефът че младите са гола вода откъм интерес?!), та нито с як клип ще въртят Глория повече от сега, нито ще залагат на песента към която е якият клип повече от колкото до този момент.

Клиповете на Глория не са лоши, много добри са, напоследък повече имиджови - общо взето лично мен не ме интересува какъв ще е клипът, повече ме интересува песента да ми хареса. Не че не бих се изкефил на мега як клип от Глория, но не мисля че при тази пайнерска политика е нужно. Лично мнение...

Сподели в други сайтове

"Принцеса"-та си беше попадение, особено с тази комерсиална нотка. Не казвам, че нашата е цвете за мирисане, но се старае да разнообразява откъм клипове. Да видим дали ще пусне нещо за лятото или ще си останем с ТВ версиите от фолклорния албум..

Едвали ще пусне Райнето, защото я прецакаха за пореден път. А що се отнася до "Принцеса" - и там нещата не се получиха, защото идиотите диджей въртят Ломската с нейните цинизми, отколкото нормални песни като на Райна последната.

Сподели в други сайтове

Как може в Пайнер да работят такива големи дебили и идиоти? На песента на 2011 написали, че е излязла 2013 :mf_surrender:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Planeta TV / Телевизия Планета

24 mins ·

НЕЩО ЩЕ СЕ СЛУЧИ...

13:13 - нещо интересно, нещо ново, нещо, изпълнено с много музика и емоция...

Следете PlanetaOfficial и споделяйте!

Сподели в други сайтове

24 mins ·

НЕЩО ЩЕ СЕ СЛУЧИ...

Глория ще ви пръсне днес - нямате идея кво ше чуете...;)

Сподели в други сайтове

Преслава и Джена - ... / ???

музика: Н.Пашев

Сериозно ли?!

Ще го играят "приятелки". Егати лицемерието. Преслава сега на Джена се прехвърли и двете ще се използват взаимно.

Сподели в други сайтове

24 mins ·

НЕЩО ЩЕ СЕ СЛУЧИ...

Стана ми интересно, дано не разочарова.

Сподели в други сайтове

Кели, припадаме ли и до ден днешен на този световен хит?

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Кели, припадаме ли и до ден днешен на този световен хит?

Толкова тъпа песен, която и досега така и не ми хареса, и не слушам.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...