Сашо Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Дано се е надъхала лелич, използва интереса от Гласът и да пръсне малко пайнерски дупета :1000 (29): Ще пръсне ! За мен от Минута живот насам се е надъхала и има енергията. Фен яко промотират клипа, дали ще я качат в канала им? На тая Тереза песента е брутална, Оцко-боцко се е постсрал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Ще пръсне ! За мен от Минута живот насам се е надъхала и има енергията. Фен яко промотират клипа, дали ще я качат в канала им? На тая Тереза песента е брутална, Оцко-боцко се е постсрал. Дано,че то и Глория щеше да пръска. Май само дивана като гледам и деколтето :1000 (34): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Минута живот си е супер, тая е в съвсем друга стилистика. По ми е интересно за клипа, Кама рядко сменя режисьора, с Марков ще работи за сефте... Кога трябва да излезе.. от промото ми звучи доста добре. Клипа сигурно ще е интересен, при Камелия е нормално да е нещо различно и добро. Дори на песни, които не са ми допадали съм харесвала клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 До колкото предполагам - другата седмица. Фен, като пуснат тийзър след седмица излиза клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 До колкото предполагам - другата седмица. Фен, като пуснат тийзър след седмица излиза клипа. Марков понякога много се мотае, но винаги си върши работата перфектно. Аз много го харесвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 По добре от тухлената стена и добрият стар приятел Дивана Тази година почти няма стени, а барове властват с разноцветни лампички. А диван отдавна никой не беше използвал, така че Глория пак си е новаторка, а клипът й е МЕГА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 ТОВА ще е един от хитовете на лятото! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Минута живот си е супер, тая е в съвсем друга стилистика. По ми е интересно за клипа, Кама рядко сменя режисьора, с Марков ще работи за сефте... Иларионов е режисьор, Жоро Марков е само оператор на този клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 ТОВА ще е един от хитовете на лятото! С мисълта за мен влизай у дома и със същата при мене идвай утре ти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Иларионов е режисьор, Жоро Марков е само оператор на този клип. Ужас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Ужас Аз като ти казах, че ще е излагация - ти не ми вярваш, това впрочем не е ли същият бар от "За патрона", и Камелия ще видим жълта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Камелия няма да пусне евтинджос, на нея дори и буквално по-евтини клипове като "Добре дошла" и "Дай го двойно" са й на ниво. А и в случая ми се струва, че акцентът ще е повече върху песента, звучи като потенциална зарибявка. Да не забравяме, че Люси има някои доста добри клипове през годините, ето този иновативен за времето си шедьовър на Кама е негов: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Камелия няма да пусне евтинджос, на нея дори и буквално по-евтини клипове като "Добре дошла" и "Дай го двойно" са й на ниво. А и в случая ми се струва, че акцентът ще е повече върху песента, звучи като потенциална зарибявка. Да не забравяме, че Люси има някои доста добри клипове във времето, ето този иновативен за времето си шедьовър на Кама е негов: Май от тогава не е работила с него :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Май от тогава не е работила с него :1000 (29): От Забранена зона през 2007 не е работила с него. Забави и клипа с половин година тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Май от тогава не е работила с него :1000 (29): Да, съсредоточи се повече върху Нанков, който действително й докара още по-високо ниво на продукцията и известно време никой не можеше да я достигне, чак при Андреа и Галена се промениха нещата. Но не мисля, че да се върне към Люси ще е кой знае какво сваляне на летвата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Сина на Софчето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Надявам се наистина песента на Камелия да е добра, защото Деса ме разочарова с последната си песен. Не знам как певици на такова ниво си позволяват да пускат пълнежи. 🤔 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Емилия 220К за ден и 600К за седмица, тотално флопна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Емилия 220К за ден и 600К за седмица, тотално флопна Песента е ужасна, най-слабата на Емилия от 2011 насам. Наравно с бозата "Щом така го искаш". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Давайте повече шанс на изпълнителите. Емилия никога не е правила милионите си бързо, с изключение на "Калифорния" и "Обичай ме", въпреки което започна с над 200K, което показва голям интерес към нея. С времето парчето ще чукне поне 3-4 милиона, което като гледам вече е стандартна цифра за мини хитче, каквито са повечето песни напоследък. Засега си оставаме само с Moro Mou, 5,6,7,8 и Мотел в по-сериозната графа. Ужасяваща година за жанра, добре че Азис малко пораздвижи лятото, че иначе... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Мисля, че Камелия ще избухне с хит. Тази жена не остарява! Глория също от по-старата генерация с годините става все по-красива. Невероятен ген и дисциплина имат двете. Тази година наистина има голямо разнообразие откъм песни. Аз лично не спирам новата на Есил. Определено ми е любима от последните песни. Страхотни песни извадиха и Азис,Анелия + гръка, Карлос, Кали, Устата, Джена, Джордан,Коцето. Дори на Рени започна да ми харесва песента. Разнообразието го имаме и то при все повече изпълнители. Първите 3 месеци от годината беше трагедия. Само "Moro mou" продържавам да слушам всеки ден. На Емилия и Цеци Лудата глава също си я слушам често. Изпълнителите вече се усетиха, че единият ритъм писна на хората и сами взеха да разнообразяват,което е похвално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Съсипан съм от флопове ... Фики, Галин, Татяна ... :1000 (34): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Камс ще цепи лева другата седмица май, май. предпочитаме на Риана гърдите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Камелия фасети ли си е сложила? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Камелия фасети ли си е сложила? Да, от Полша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари