SG Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Че е добра в бизнеса- добра е, но мисля, че всички тук ще се съгласят, че това се забелязваше най-силно до 2011. След тази година нещо се случи със старата Камелия и то се вижда с или без Пайнер. Може би е обвързано с проблемите й в личен план, а може и да е нещо от страна на Митака, кой знае, не е и моя работа... Но определено тя самата не е същата Камелия от тогава, не е със същия хъс, а ми се иска да е. Представям си колко ще е добре да я видим отново не само като клубен терминатор и ментор в риалити, а и като изпълнител с по 3-4 взривяващи проекта на година. Спомням си с какво нетърпение се чакаха преди клиповете на Камелия- така, както в последните години се чакат на Галена, защото знаем какво ще ни предложат ориентирани в бизнеса изпълнители като тях. Тази година има възможността да е така, стига да съумее си изиграе добре картите и да се възползва от доста слабото положение в жанра, за да изпъкне. Между другото, новото парче на Деси Слава далеч не е толкова слабо, колкото се изкарва по навик тук. Пускат го по дискотеките, а и за моя собствена изненада поредна седмица продължава да прави по 60-70k гледания на денонощие. Виждам, че вече има 2 милиона за малко над три седмици- ако продължава така това може да се окаже третият й най-добър първи месец на песен, след "И на всички като тебе" и "В друг живот". Като цяло тя може доста повече, но и сезонния хит си е хит, особено за изпълнител от старата генерация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Аре бе тази Галена какво направи ... Време е за нещо ново!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 6 Author Report Share Публикувано Юли 6 Аре бе тази Галена какво направи ... Време е за нещо ново!! Утре пуска май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Аз чакам Теди, Борис и Живкоо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Аз чакам Теди, Борис и Живкоо Днес е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Днес е. Инфо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Инфо? Ааа не, не е днес. :D Помислих, че са актуализирали плейлистата й в ютуб, но съм се объркал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Тая Теда е такова нищожество, дано се разкара, че само омирисва пейзажа с нейните простотии... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Преси - 3,7 млн. за 2 месеца на песен-провал, кралица Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Преси - 3,7 млн. за 2 месеца на песен-провал, кралица 3,65 - вчера станаха 2 месеца, иначе пак малко е покачила дневните гледания, пу,пу - да не я урочасам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 3,65 - вчера станаха 2 месеца, иначе пак малко е покачила дневните гледания, пу,пу - да не я урочасам! След 2 месеца прави на ден, колкото Глория първото денонощие :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 След 2 месеца прави на ден, колкото Глория първото денонощие :1000 (29): А "Няма да ти пиша" за това време имаше над 6 милиона Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 След 2 месеца прави на ден, колкото Глория първото денонощие :1000 (29): ...което няма никакво значение, защото не може да стъпи като цяло на Глория на малкият й пръст... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 ...което няма никакво значение, защото не може да стъпи като цяло на Глория на малкият й пръст... :1000 (19): Може, защото е следващата най-голяма след Глория в този жанр! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 ...което няма никакво значение, защото не може да стъпи като цяло на Глория на малкият й пръст... :1000 (19): Защо да не може? Със сигурност е по-дълго актуална от нея Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 24.06-30.06.2016, най-гледани попфолк песни: 1. "Пей, сърце" (5-та седмица) - 163 685 гледания на ден 2. "Вертолета" (5-та седмица) - 126 004 гледания на ден 3. "Няма да ти пиша" (дебютна седмица) - 105 616 гледания на ден 4. "Гот ми е" (8-ма седмица) - 76 131 гледания на ден 5. "За най-красивата принцеса" (6-та седмица) - 59 783 гледания на ден 23.06-29.06.2017, най-гледани попфолк песни: 1. "Мотел" (дебютна седмица) - 209 586 гледания на ден 2. "Коя" (5-та седмица) - 90 746 гледания на ден 3. "Виновна" (8-ма седмица) - 84 126 гледания на ден 4. "300 каприза" (дебютна седмица) - 80 260 гледания на ден 5. "Кажи ми" (2-ра седмица) - 75 072 гледания на ден Оставям това тук. Сами си направете сметката къде е чалгата в началото на лято 2016 и 2017. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Защо да не може? Със сигурност е по-дълго актуална от нея Да, но като чуеш "Глория" се сещаш за стабилна дискография, издържан медиен образ, класни изпълнения,а като чуеш "Преслава" се сещаш за една "Водка с утеха", наркотици, боеве по дискотеки, Бирмата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 24.06-30.06.2016, най-гледани попфолк песни: 1. "Пей, сърце" (5-та седмица) - 163 685 гледания на ден 2. "Вертолета" (5-та седмица) - 126 004 гледания на ден 3. "Няма да ти пиша" (дебютна седмица) - 105 616 гледания на ден 4. "Гот ми е" (8-ма седмица) - 76 131 гледания на ден 5. "За най-красивата принцеса" (6-та седмица) - 59 783 гледания на ден 23.06-29.06.2017, най-гледани попфолк песни: 1. "Мотел" (дебютна седмица) - 209 586 гледания на ден 2. "Коя" (5-та седмица) - 90 746 гледания на ден 3. "Виновна" (8-ма седмица) - 84 126 гледания на ден 4. "300 каприза" (дебютна седмица) - 80 260 гледания на ден 5. "Кажи ми" (2-ра седмица) - 75 072 гледания на ден Оставям това тук. Сами си направете сметката къде е чалгата в началото на лято 2016 и 2017. Добре, че е Азис да създаде илюзия, че нещата не са толкова зле! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Да, но като чуеш "Глория" се сещаш за стабилна дискография, издържан медиен образ, класни изпълнения,а като чуеш "Преслава" се сещаш за една "Водка с утеха", наркотици, боеве по дискотеки, Бирмата. Преслава има песни, които са далеч над "Водка с утеха", това, че ти или не ги знаеш или ги пренбрегваш умишлено е друг въпрос. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Преслава има песни, които са далеч над "Водка с утеха", това, че ти или не ги знаеш или ги пренбрегваш умишлено е друг въпрос. И тези песни ги знам, но не са и малко популярни сред хората, които не са чак толкова запалени фенове. Това са онези песни, които си ги слушаме ние в Рамания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Утре: Температура, ходиш ми като уиски на пура. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Т.Александрова пак ще изкърти с хит утре! P.s - #N - много як отговор получи от Ломска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Аз чакам Теди, Борис и Живкоо Утре излиза Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Азис прави малко повече от половин милион на ден. ЗА последната седмица има над 3.6 милиона. Което е почти с 2 млн повече от следващата песен в топа. Сега видях, че Мотел е влязъл и в WorldWide класацията, където бг песен никога не е стигала, поради факта, че последното място изисква около 3.5-4 млн седмични гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари