Jump to content

Препоръчани коментари

Бонка, тя ли напусна Пайнер или я изгониха?

По нейни думи, договора й свършил, не го подновила и се разделили с добри отношения.

И третият мъж избягал от Кали! Нормално, шафрантията и си е шафрантия до живот...

Галена добре си е подредила нещата, тия дни пуска клип и погребва Преслава :roll1:

Може ли да не пускате тези грозни снимки с цвят циганска резеда, на Галена? Все пак тук има и естети.... :bo:

Бонка, тя ли напусна Пайнер или я изгониха?

До колкото си спомням укривала участия и Митьо я изгонил

Смазааа,заклевам се! :dizzy: :naked: :Vishenka_05:

FB_IMG_1499539369350.jpgFB_IMG_1499539374241.jpgFB_IMG_1499539376893.jpg

Брутална! Много е яка цялата фотосесия. Силно се надявам да разбие с пореден хит! #TheBo$$

Брутална! Много е яка цялата фотосесия. Силно се надявам да разбие с пореден хит! #TheBo$$

Да се изложи дано! :gun_bandana:

До колкото си спомням укривала участия и Митьо я изгонил

Митьо никого не гони. Всички които напускат е, защото в един момент не им изнасят условията във фирмата. Единствената, която е била неофициално принудена да напусне е Деса, защото се шибаше с Пайнера за кариера и жена му разбра. При другите мотивите, са преди всичко професионални. Само при Деса бяха и лични.

Наистина ли ви харесва тази зелена простотия от Галена, напудрена с къса руса коса и шарени дрешки? :scratch:

Фики да не се отказа от музикалната си кариера?

Отдавна няма песен (хит), не дава интервюта, намаляха участията...

Фики да не се отказа от музикалната си кариера?

Отдавна няма песен (хит), не дава интервюта, намаляха участията...

Понаправиха пари с Галин и вече не ламтят като побеснели за участия. Освен това хонорарите им станаха прекалено високи, а и те зависят от хита.

Глорчето с потресаваща гледаемост - 160к за 3 дни - може ли такава излагация? Даже Юнона и Денис имат повече. :jump:

Глорчето с потресаваща гледаемост - 160к за 3 дни - може ли такава излагация? Даже Юнона и Денис имат повече. :jump:

Щото в нета е без пари и е преди всичко за келеши с телефон в джоба. А агитката та Глория започва от 30+ и дори линк към тубата няма на телефона.

Я да издадат албуми да видиш, че за година Глория ще продаде толкова, колкото Юнона и Денис до 3000-та година.

Щото в нета е без пари и е преди всичко за келеши с телефон в джоба. А агитката та Глория започва от 30+ и дори линк към тубата няма на телефона.

Я да иоздадат албуми да видиш, че за година Глория ще продаде толкова, колкото Юнона и Денис до 3000-та година.

Ама тези хора да не живеят в пещера? Кой, освен пенсионерите, не ползва Ютуб в днешно време?

Ама тези хора да не живеят в пещера? Кой, освен пенсионерите, не ползва Ютуб в днешно време?

Когато започнеш да храниш деца и да се връщаш скапан от работа, при вида на празен хладилник вервай ми, последната грижа ще ти е тубата. В момента точно наблюдавам кардиналната промяна в един 19-годишен младеж, който преди месец прави бал и не си представяше живота без стоене с часове в тубата. Да, но сега бачка и се сеща за тубата само в единственият си почивен ден, когато намира време да лайкне някоя снимка на Галена и да се възмути от 3-тият избягал от Кали мъж.

Галена кога ще пуска клипа... и въобще възнамерява ли да го пуска? :D

Изненадааа

Крайно време беше, не знам защо не го качи още, когато си направи канала.

И то почти 90k са от първия ден. Мен ме изненадва, че Глория върви все по-зле с гледанията във времена, в които канала наближава 1 милион абонати, и то с толкова комерсиално звучаща песен. Може би хората, които я харесваме трябва да се примирим, че вече каквото и да направи, по-широката публика няма да го забележи. Навярно й трябва някакъв супер различен проект с мега добър клип, за да се открои отново, но и тогава не е сигурно.

Да вземе да се съсредоточи да прави по един голям концерт на година, като Веселин Маринов. Очевидно там й е силата към днешна дата, а и дава поводи на феновете й да я изтъкват като наистина голяма. Един път на 5 години е малко за певица, която на практика ходи да пее главно по читалища и няма успехи с новата продукция.

Аз се чудя Галена как можа да направи такава глупост? Не е присъщо за нея.

Още май месец изпя на участие нов дует с Фики, а още не е пуснат официално...

Требва да проверя това качване на "Престъпно е" дали е провокация към оня или вече се е кротнал и е започнал да разсъждава като бизнесмен.... :pokey:

Аз се чудя Галена как можа да направи такава глупост? Не е присъщо за нея.

Още май месец изпя на участие нов дует с Фики, а още не е пуснат официално...

Не знам дали е точно от глупост, но има нещо съмнително... Трябваше да са я пуснали вече. А сега е време за летен хит, нещо по-бързичко.

Това че няколко човека сте се хванали за едни гледания като за някакъв фактор, който дори се оказа че е платен фактор, не значи че всички трябва да са като вас. Лично аз тубата я ползвам за да намеря песен и след това да си сваля песента в мп3 формат. Не бих тръгнал да си правя плейлисти в тубата въобще - супер тъпо е и неудобно, а и клиповете като цяло въобще не ме вълнуват. Повярвай ми така са още много хора. Да не съм луд да тръгна да гледам и да давам на риплей в тубата само за да трупа дадена песен гледания, като правят много от дечурлигата.

А относно Глория - снощи в една от дискотеките при нас, 3 пъти пускаха новата песен - 1 път диджея и 2 пъти някакви си я поръчаха, на Камелия Минута живот също. И съответно 100 пъти Галена, Преса, Теди А, Джена и сие. На афтъра след диското пак песента на Глория звучеше...коментарите бяха от сорта на: аа на Глория новата песен много яка циганийка, супер била и т.н... Така че тези гледания въобше не можем да говорим дори че са фактор.

Глория избухна с як парцал и съм сигурен че колежките й не са предполагали, че така ще стане. Сега Камелия очаквам да ги довърши. И накрая двете в дует. :)

Камиту да не е започнала да запълва канала с нейните песни ...

На кой друг? На Галош ли

На кой друг? На Галош ли

Идеята ми беше друга. Да не започва вече да си качва песните, които е правила за Пайнер и да си ги е откупила?

Ще бъде добре да си качи последните 30 клипа примерно.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...