ICEberg Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 И колкото и да задържаше новия си проект досега, то просто няма как вече... Летни парчета се пускат максимум до края на юли, август вече е малко късно, за да може дадената песен да се разгърне, та да влезе в графа "летен хит". Разбира се, винаги има изключения. Но съм сигурен, че всички ги "тресе" "Мотел"-ът на Азис. Да видим някой скоро дали ще надмине интереса към тази песен... Летните песни на Галена излизат в този период от време! Никакви Мотели не я тресат, тя си следва концепцията, отдавна не се състезава с никого, а и както ще чуете нейната песен няма нищо общо с Азис Хавана тропикана - 14.07.2014 Стара каравана - 08.07.2015 Изключение е "Пей сърце", но по план и двете с Цветелина трябваше да пуснат самостоятелни парчета ("Да те бях зарязала") Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Летните песни на Галена излизат в този период от време! Никакви Мотели не я тресат, тя си следва концепцията, отдавна не се състезава с никого, а и както ще чуете нейната песен няма нищо общо с Азис Хавана тропикана - 14.07.2014 Стара каравана - 08.07.2015 Изключение е "Пей сърце", но по план и двете с Цветелина трябваше да пуснат самостоятелни парчета ("Да те бях зарязала") сега точно ми излезе и че "Диджеят ме издаде" е излязла тези дни през 2011. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Кавър, аранжимент Ганев. Говори се че е кавър на тази песен: :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 "Мотел"-ът тресе всички многомилионзависими, в това число и Галена. И дано парчето е достатъчно силно, че наистина да чукне милионите гледания и да се доближи до Азис, че на някои фанатици няма да им е готино иначе... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Говори се че е кавър на тази песен: :1000 (29): Ужасна, дано не! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Говори се че е кавър на тази песен: :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Разликата между песните на Галена и Азис е това че Мотелът със сигурност ще остане във времето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Разликата между песните на Галена и Азис е това че Мотелът със сигурност ще остане във времето. Естествено, те в България се котират главно посредствени неща особено ако са на манипулативни роми. Само да не стане като Хабиби, която изведнъж я спряха :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Знае ли се композитора на песента на Галена ? Е топ композитора в момента - Ганев Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Естествено, те в България се котират главно посредствени неща особено ако са на манипулативни роми. Само да не стане като Хабиби, която изведнъж я спряха :1000 (29): Напротив, и мен ми се иска Галена да прави по-сериозни песни в стил Мотел, не че не харесвам дискотечните и` но следваштото ниво от кариерата си би трябвало да го гради с творчество което има цел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 https://www.facebook.com/miglena.kakanashev...09355637463171/ Смеха на Мария Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 https://www.facebook.com/miglena.kakanashev...09355637463171/ Смеха на Мария Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 11 Author Report Share Публикувано Юли 11 Планета Топ 20 - Юни 1. Емануела - Виновна 2. Джена - Коя 3. Кали - Каква съм луда 4. Анелия и Kyriacos Georgiou - Кажи ми 5. Деси Слава - Гледай да не бъркаш 6. Анелия - Дай ми още 7. Константин ft. Деси Слава - Аз бях тук 8. Яница - Фуклата 9. Теди Александрова ft. Азис & Наси - Подгряващи звездички 10. Преслава - Пада звезда 11. Роксана ft. Румен Борилов - Хиляда пъти 12. Галин и Емануела - 5, 6, 7, 8 13. Деси Слава - И на всички като тебе 14. Кали ft. Азис - Имаш ден 15. Мария - Червеният картон 16. Кристали - Харчи пари 17. Емануела - Почти перфектен 18. Галена - Moro mou / Бебето ми 19. Яница - Няма да ме купиш 20. Дамян Попов ft. Дивна - Твоето момче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Анелия, Десислава и Емануела единствените с песни от края на 2016 в класацията за ТОП 20 в средата на 2017. Егати супер хитовете, браво. Браво и на трите, че междувременно са и ТОП 5 с актуалните предложения. По тази класация отново си проличава кои са лидерките, доколкото напоследък можем да говорим за лидери. Ако и Галена беше пуснала нещо по-рано щеше да е след тях, но нищо, този месец ще се компенсира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Около "Мотел" имаше медиен шум заради клипа и защото песента е на Азис. Нищо специално няма в цялата история. Всеки би цъкнал да види новите песни на Галена и Гери-Никол, независимо дали са излезли наравно с Азис или две седмици след него. Единствено от медийна гледна точка е добре да се изчака, за да получат внимание и техните проекти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Около "Мотел" имаше медиен шум заради клипа и защото песента е на Азис. Нищо специално няма в цялата история. Всеки би цъкнал да види новите песни на Галена и Гери-Никол, независимо дали са излезли наравно с Азис или две седмици след него. Единствено от медийна гледна точка е добре да се изчака, за да получат внимание и техните проекти. Разбира се, че всеки би цъкнал, никой не го оспорва. Въпроса е дали ще успеят да задържат интереса върху себе си или ще остане при Азис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Напротив, и мен ми се иска Галена да прави по-сериозни песни в стил Мотел, не че не харесвам дискотечните и` но следваштото ниво от кариерата си би трябвало да го гради с творчество което има цел. не й отиват на темперамента. И по-добре сега да прави такива песни, от колкото да се превърне в карикатурен образ на годините на Деса, Ивана, Азис като почне да пее за "жени лепиш като тиксо", "да не би да ти е златен" и ми(нети) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 https://www.facebook.com/miglena.kakanashev...09355637463171/ Смеха на Мария Изригна :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивето :) Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Оценки от изпити не съм проверявала така както днес проверявам YouTube Галена сега писа в инстаграм, че след малко.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 не й отиват на темперамента. И по-добре сега да прави такива песни, от колкото да се превърне в карикатурен образ на годините на Деса, Ивана, Азис като почне да пее за "жени лепиш като тиксо", "да не би да ти е златен" и ми(нети) Гореспоменатите, че са си позволявали простотии, така е. Нека го приемем за неморално, предвид възрастта им. В този морален контекст как ще коментираш разчекнатата фотосесия, която гордо си сложил и на своя профил, на иначе да, младата жена Галена, но която е майка на две деца, още повече, родила едва преди няколко месеца? Айде като ще мерим някого с един аршин, то да не го сменяме с друг, мерейки някого другиго! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Гореспоменатите, че са си позволявали простотии, така е. Нека го приемем за неморално, предвид възрастта им. В този морален контекст как ще коментираш разчекнатата фотосесия, която гордо си сложил и на своя профил, на иначе да, младата жена Галена, но която е майка на две деца, още повече, родила едва преди няколко месеца? Айде като ще мерим някого с един аршин, то да не го сменяме с друг, мерейки някого другиго! знаеш ли изобщо какво означава сесията и защо е правена? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Аэ бях 1ви а не Кейле прес фан :@:@:@ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Разбира се, че всеки би цъкнал, никой не го оспорва. Въпроса е дали ще успеят да задържат интереса върху себе си или ще остане при Азис. Това зависи изцяло от качествата на техните песни, а не от тази на Азис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари