Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Галин е споделил песента на Кама в сторито му в инстаграм :whistling:

Тъпак! Да я сподели във фейса, там ще я видят над 100 хиляди души. Много по-малко хора ползват Инстаграм.

Сподели в други сайтове

Галин е споделил песента на Кама в сторито му в инстаграм :whistling:

Обаче песента на Кама е яка повече ми харесва от Добре дошла преди само тя ми харесваше от тези всичките които издаде като напусна Пайнер

Сподели в други сайтове

Със сигурност очаквах нещо по-слабо, така че не е крайно зле като за Кама. Но на фона на общото положение - тази песен е някак-никъде. :dontknow:

1.5млн. й предвещавам някъде в бъдещето... може би догодина.

Ще ревизираш ли прогнозата си?

Сподели в други сайтове

Кефя се на многото гледания на Кама не само, защото песента го заслужава, но и понеже се надявам, че най-после ще се спре с натякванията колко много гледания купували пайнерките и как било абсурдно чалгата да прави такива цифри в Тубата. :rolleyes:

Сподели в други сайтове

Кефя се на многото гледания на Кама не само, защото песента го заслужава, но и понеже се надявам, че най-после ще се спре с натякванията колко много гледания купували пайнерките и как било абсурдно чалгата да прави такива цифри в Тубата. :rolleyes:

Ма те някои наистина си купуват. На едни им личи и са ясни, на други не толкова.

-----------------------

Един въпрос, към който знае:

Това, че Камелия в момента е номер 2 в Набиращи популярност, значи ли, че прави повече гледания от Азис в рамките на България (той е трети)? Ако е така, значи масата гледания на Азис са от чужбина.

И още нещо: Кога "Дразни ме" ще започне да се появява отстрани? На мен още не ми излиза.

Сподели в други сайтове

Преслава, Галена и Деси Слава са най-харесвани в социалната мрежа

Това е положението към 2017 та.

Мисля,няма какво да се каже повече :)

Камундата що си плаща за реклама на песента хаха

Сподели в други сайтове

Всъщност няма да е зле да отбележим, че Деса не е третата най-харесвана в мрежата, както според заглавието може да се разбере. 9-та е, а Камелия е на 17-то място.

Иначе от поп-фолка - да, 3-та е, но Камелия отново не е някъде много далече, защото е 7-ма.

Сподели в други сайтове

Ма те някои наистина си купуват. На едни им личи и са ясни, на други не толкова.

-----------------------

Един въпрос, към който знае:

Това, че Камелия в момента е номер 2 в Набиращи популярност, значи ли, че прави повече гледания от Азис в рамките на България (той е трети)? Ако е така, значи масата гледания на Азис са от чужбина.

И още нещо: Кога "Дразни ме" ще започне да се появява отстрани? На мен още не ми излиза.

На мен ми иззлиза.

Кама май ще чукне 110к за 24 часа. И това в нейния канал.

Представете си ако беше в канала на Планета....

Сподели в други сайтове

А Десислава, защо си плащаше ?

Сподели в други сайтове

Че пайнерките, ако не купуват, са живи пропаднали. Но не могат да стигнат Азис - той купува най-много. Иначе, тия 2-3 отвратителни тролчета на Деса очаквано, са единствените на амбразурата, срещу песента на Кама и Гъмзата. Което е не само очаквано,, но е и пълен крах, на присъствието им в Рамания и гнусният опит да внушат клошарските си разбирания за чалга, базирани на вечният "десов" комплекс от Камелия.

Наздраве! :cheers:

Сподели в други сайтове

Дразни ме - над 100К за първия ден....или, когато във Видин започнат да се вълнуват от гледания чак през 2017...

И се изкачи в трендинга на второ място по-бързо от Галена. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...