FikLena Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 wtf, как няма дати отиват зъби :1000 (21): :1000 (29): Откакто е с тях постоянно качва снимки усмихната, не знам защо не го направи по-рано... а колко струват ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 а колко струват ? Да не съм й счетоводител, откъде да знам Разрови се в нета и ще разбереш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 а колко струват ? Някъде четох,че струват 10 000 :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Някъде четох,че струват 10 000 :1000 (29): В евро обаче. Иначе в БГ може и за 5 хилки да си ги направи човек, всичко зависи от материала, зъболекара и т.н.т. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Райна,Малина,Цвети Янева,Фики няма ли да пускат нещо за лятото? Райна ще пуска. Малина май ще пуска с Азис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Райна ще пуска. Малина май ще пуска с Азис. Райна вчера снима клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Райна вчера снима клип. Много добре изглежда на снимките - дай боже хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Много добре изглежда на снимките - дай боже хит! А Галин кога е снимал клип и кога излиза щото оня ден беше в болница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Галин е споделил песента на Кама в сторито му в инстаграм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Галин е споделил песента на Кама в сторито му в инстаграм Тъпак! Да я сподели във фейса, там ще я видят над 100 хиляди души. Много по-малко хора ползват Инстаграм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Галин е споделил песента на Кама в сторито му в инстаграм Обаче песента на Кама е яка повече ми харесва от Добре дошла преди само тя ми харесваше от тези всичките които издаде като напусна Пайнер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Със сигурност очаквах нещо по-слабо, така че не е крайно зле като за Кама. Но на фона на общото положение - тази песен е някак-никъде. 1.5млн. й предвещавам някъде в бъдещето... може би догодина. Ще ревизираш ли прогнозата си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Кефя се на многото гледания на Кама не само, защото песента го заслужава, но и понеже се надявам, че най-после ще се спре с натякванията колко много гледания купували пайнерките и как било абсурдно чалгата да прави такива цифри в Тубата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 http://www.359hiphop.com/chalgata-natiska-...grata-s-kaskata и дъщерята на Орхан Мурад пропя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 http://www.359hiphop.com/chalgata-natiska-...grata-s-kaskata и дъщерята на Орхан Мурад пропя Която е на 14 или 15 години... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Кефя се на многото гледания на Кама не само, защото песента го заслужава, но и понеже се надявам, че най-после ще се спре с натякванията колко много гледания купували пайнерките и как било абсурдно чалгата да прави такива цифри в Тубата. Ма те някои наистина си купуват. На едни им личи и са ясни, на други не толкова. ----------------------- Един въпрос, към който знае: Това, че Камелия в момента е номер 2 в Набиращи популярност, значи ли, че прави повече гледания от Азис в рамките на България (той е трети)? Ако е така, значи масата гледания на Азис са от чужбина. И още нещо: Кога "Дразни ме" ще започне да се появява отстрани? На мен още не ми излиза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Преслава, Галена и Деси Слава са най-харесвани в социалната мрежа Това е положението към 2017 та. Мисля,няма какво да се каже повече Камундата що си плаща за реклама на песента хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Преслава, Галена и Деси Слава са най-харесвани в социалната мрежа Това е положението към 2017 та. Мисля,няма какво да се каже повече Камундата що си плаща за реклама на песента хаха Всъщност няма да е зле да отбележим, че Деса не е третата най-харесвана в мрежата, както според заглавието може да се разбере. 9-та е, а Камелия е на 17-то място. Иначе от поп-фолка - да, 3-та е, но Камелия отново не е някъде много далече, защото е 7-ма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ма те някои наистина си купуват. На едни им личи и са ясни, на други не толкова. ----------------------- Един въпрос, към който знае: Това, че Камелия в момента е номер 2 в Набиращи популярност, значи ли, че прави повече гледания от Азис в рамките на България (той е трети)? Ако е така, значи масата гледания на Азис са от чужбина. И още нещо: Кога "Дразни ме" ще започне да се появява отстрани? На мен още не ми излиза. На мен ми иззлиза. Кама май ще чукне 110к за 24 часа. И това в нейния канал. Представете си ако беше в канала на Планета.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Преслава, Галена и Деси Слава са най-харесвани в социалната мрежа Това е положението към 2017 та. Мисля,няма какво да се каже повече Камундата що си плаща за реклама на песента хаха А Десислава, защо си плащаше ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Кефя се на многото гледания на Кама не само, защото песента го заслужава, но и понеже се надявам, че най-после ще се спре с натякванията колко много гледания купували пайнерките и как било абсурдно чалгата да прави такива цифри в Тубата. Че пайнерките, ако не купуват, са живи пропаднали. Но не могат да стигнат Азис - той купува най-много. Иначе, тия 2-3 отвратителни тролчета на Деса очаквано, са единствените на амбразурата, срещу песента на Кама и Гъмзата. Което е не само очаквано,, но е и пълен крах, на присъствието им в Рамания и гнусният опит да внушат клошарските си разбирания за чалга, базирани на вечният "десов" комплекс от Камелия. Наздраве! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 ЗАПИШЕТЕ СЕ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Дразни ме - над 100К за първия ден....или, когато във Видин започнат да се вълнуват от гледания чак през 2017... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Дразни ме - над 100К за първия ден....или, когато във Видин започнат да се вълнуват от гледания чак през 2017... Колко ли чикита е ударил Фокса за 24 часа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Дразни ме - над 100К за първия ден....или, когато във Видин започнат да се вълнуват от гледания чак през 2017... И се изкачи в трендинга на второ място по-бързо от Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари