Ergeni Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 И да има - какво от това? Всяка втора певица вече пуска реклама включително и топ имената. Ако песента не е яка - нищо няма да стане. Пример: Фуклата Това казах и аз, че ако не стане viral ще секне. Така, че тези 100к нищо не значат в момента. Освен, че за първи път е в набиращи популярност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Гледанията на Азис хич не са фалшиви. За по-малко от месец събра над 35к абонати (даже май имаше под 5к общо преди Мотел). Кама за 2 години още не е събрала 10к. 60% от гледанията на Азис идват от чужбина. Някои от държавите са с по 70-100 млн. население. Камелия е известна само в България. Сравнението не е уместно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Това казах и аз, че ако не стане viral ще секне. Така, че тези 100к нищо не значат в момента. Освен, че за първи път е в набиращи популярност. Напротив - значат. Камелия никога не е имала такъв дебют, камо ли такъв ден, дори когато рекламираше "Минута живот" на първа страница в youtube. Интересът е показателен. Тази песен ще направи минимум 3 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 И още нещо: Кога "Дразни ме" ще започне да се появява отстрани? На мен още не ми излиза. YT има доста строги правила относно миниатюрите вече и може затова и да не се показва, дано греша, но ако не, то гледанията ще се сринат до два-три дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 YT има доста строги правила относно миниатюрите вече и може затова и да не се показва, дано греша, но ако не, то гледанията ще се сринат до два-три дни. Ма аз не знам кво става, на мен нито един път не ми е излезнала, Сашо казва, че му излиза.... ходи разбери... Но явно май на някои хора излиза, иначе не виждам как Камелия ще направи над 100 хилки за денонощие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 "Всичките нощи ще ти съсипе" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 "Всичките нощи ще ти съсипе" Ще ти блести, ще те гори Жаден съм за хит от Преси! Как ще коментираш слуховете, че клипа ще бъде заснет извън България? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ще ти блести, ще те гори Жаден съм за хит от Преси! Как ще коментираш слуховете, че клипа ще бъде заснет извън България? И извън България да е, не е гаранция за качество - пр.: "Хайде, откажи ме" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 И извън България да е, не е гаранция за качество - пр.: "Хайде, откажи ме" Не се ли наслади на огромното количество пясък? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ако и в България навлезе модата с dance видеа, Преси камера няма да погледне никогиш вече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Не се ли наслади на огромното количество пясък? Не, но мигом получих оргазъм от арабското разпяване на П. в началото! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Не, но мигом получих оргазъм от арабското разпяване на П. в началото! We've all been there. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 60% от гледанията на Азис идват от чужбина. Някои от държавите са с по 70-100 млн. население. Камелия е известна само в България. Сравнението не е уместно. Не си ме разбрал. Казвам, че бройката абонати доказват,че гледанията на ексАзия са реални. И за многото гледания, които Кама направи, има твърде малко събскрайбъри. Атанас Колев също пусна песен и с нея сам може да видиш колко абонати има с една песен в канала си. Пък за набиращи популярност не е важно от какъв канал си си пуснал песента. Стига да отговаря на общите условия на Ютуб. Нека направи 3 млн песента на Кама. Тъкмо Камелотите дето най-много църкат срещу гледанията ще трябва да си плюят на думите. И все пак - докато не видя - не вярвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Оха, Кама е първа по набираща скорост :1000 (19): Как ми хареса, че мина прехвалената песен на Жалена. :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 И за многото гледания, които Кама направи, има твърде малко събскрайбъри. Тогава как обясняваш факта, че Гери-Никол правеше 200-300К на ден с I'm The Queen миналото лято, когато каналът й едва прохождаше и в началото имаше 2-3К абоната? Или тя е извън всякаква youtube логика, защото е феномен? Не се заяждам, просто ми е интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Хахахах, Камелия ще направи повече гледания през втория ден отколкото през първия. Камастра Владимирова Вескова-Чипровска Мастийска. Мачкаййййй Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Камелия #1 в набиращи..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Тогава как обясняваш факта, че Гери-Никол правеше 200-300К на ден с I'm The Queen миналото лято, когато каналът й едва прохождаше и в началото имаше 2-3К абоната? Или тя е извън всякаква youtube логика, защото е феномен? Не се заяждам, просто ми е интересно. Ти обаче четеш избирателно. Написах, че бройката гледания не зависи от абонатите, но пък има примери за изпълнители, които заедно с многото гледания, трупат и абонати. Интересно ми е поведението на хората - при Кама не се абонират, което значи, че просто са гледали видеата от любопитство. При Гери-Никол не е нездраво любопитство. При нея си е фенство. Децата я следят и харесват. Гери-Никол е топ. Видя ли, че като пусна песента си за 1 месец вече имаше 30-40к абонати? Същото е с Азис, дори и с Атанас Колев. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Не предполагах че Камелия ще пусне толкова успешна песен. Поздравления. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ако и в България навлезе модата с dance видеа, Преси камера няма да погледне никогиш вече! В България винаги са се правили такива видеа, но те се правят от други изпълнители, които са аристи в пълния смисъл, а не пеещи позьорки, завършили в Широка Лъка. Люси последните години се беше изчерпал тотално в чалгата. Вижте сега колко яки клипове прави за поп изпълнителите. Те просто са друга бира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ох, направо ми идва да отворя твърдо гориво за пиене заради успеха на Камелия. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Галена има 60,000 споделяния и към 23К лайка , какъв провал ви гони ? Просто не е тотален хит като предишните й.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Галена има 60,000 споделяния и към 23К лайка , какъв провал ви гони ? Просто не е тотален хит като предишните й.. Галена няма как да стигне уж западналата Джена и задника да си съдере. Срам и позор за лидерката да не може да надвие ДЖОНАтан в борбата за хит на лятото. Язък за 200-те хиляди евро парцали, дето е сменила за клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Галена няма как да стигне уж западналата Джена и задника да си съдере. Срам и позор за лидерката да не може да надвие ДЖОНАтан в борбата за хит на лятото. Язък за 200-те хиляди евро парцали, дето е сменила за клипа. Еми като е будала и не направи една мазна чалгия няма да е с хита на лятото. Май и следващата й няма да е баш поп фолк. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Еми като е будала и не направи една мазна чалгия няма да е с хита на лятото. Май и следващата й няма да е баш поп фолк. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари