Сашо Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Не си ме разбрал. Казвам, че бройката абонати доказват,че гледанията на ексАзия са реални. И за многото гледания, които Кама направи, има твърде малко събскрайбъри. Атанас Колев също пусна песен и с нея сам може да видиш колко абонати има с една песен в канала си. Пък за набиращи популярност не е важно от какъв канал си си пуснал песента. Стига да отговаря на общите условия на Ютуб. Нека направи 3 млн песента на Кама. Тъкмо Камелотите дето най-много църкат срещу гледанията ще трябва да си плюят на думите. И все пак - докато не видя - не вярвам. Не, просто тоя път ти затвори устата. Какви ли не прогнози и провали и предвеща а тя ти го наби читвъртит. Сега ще ти слушаме тъпите оправдания и ще ти гледаме злобата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Шефът на Галена в никакъв случай не е провал. Говорите глупости. За 8 дни има 1,6 млн. гледания, т.е. средно по 200к/ден. Верно е, че сега е паднала на между 140-160 хиляди на ден, което не мисля, че е малко. И на 100 да падне в следващите дни до края на първия месец ще гони 4 млн. И няма да ми омръзне да повтарям, че дори да не направи 10-15 млн., с този проект Галена тотално затвърди лидерската си позиция. Но и за мен Туроваве е най-яката песен и най-големият хит това лято. Мачкай, Дженовева! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Шефът на Галена в никакъв случай не е провал. Говорите глупости. За 8 дни има 1,6 млн. гледания, т.е. средно по 200к/ден. Верно е, че сега е паднала на между 140-160 хиляди на ден, което не мисля, че е малко. И на 100 да падне в следващите дни до края на първия месец ще гони 4 млн. И няма да ми омръзне да повтарям, че дори да не направи 10-15 млн., с този проект Галена тотално затвърди лидерската си позиция. Скачай във водата, докато е време. Корабът "Пришотото лице" потъвааааа :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 хитът на лятото е при Криско Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Еми като е будала и не направи една мазна чалгия няма да е с хита на лятото. Май и следващата й няма да е баш поп фолк. Ами така правят лидерките - експериментират. И не би трябвало да ги съдим, а напротив. Иначе е ясно, че всички искаме от нея типична чалга. Според мен пък следващата ще е точно такава. Изненадите от Галена тая година тепърва предстоят, убеден съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 15 милиона за Пусни го пак п.с. Цветина мачка с новата. Причука трансексуалното Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Тия на Деса явно не са свикнали, с новите реалности в чалгата от последните дни и си цъкат нейните стари неща, все едно времето е спряло. Алооооо, цък, цък, това е днес хита.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Тия на Деса явно не са свикнали, с новите реалности в чалгата от последните дни и си цъкат нейните стари неща, все едно времето е спряло. Алооооо, цък, цък, това е днес хита.... Ками смачка туловището. Коментирай и празнувай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ками смачка туловището. Коментирай и празнувай! Гледам мачове и не ми се занимава по принцип, щото виждам, че хората си слушат музика и убиват време. Ама "десовите" не са като другите хора.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 It's official: Камелия възкръсна! Предвиждам много успехи оттук нататък. Да прави яки хитове. По интервюта честно казано ми е досадна. Днес не можех да я слушам в "На кафе". Умува-умува... Всяка седмица от неделя вечерта до вторник сутринта не хапвала нищо - само на вода. Тя затова преди да си ъпгрейдне фейса мязаше на скумрия в лицето. Сега е топ, няма спор. Да живее напредъка в естетичната хирургия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Тия на Деса явно не са свикнали, с новите реалности в чалгата от последните дни и си цъкат нейните стари неща, все едно времето е спряло. Алооооо, цък, цък, това е днес хита.... 70% се скриха в дупките си и не смеят да си подадат носа на вън :1000 (29): В депресия са Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Гледам мачове и не ми се занимава по принцип, щото виждам, че хората си слушат музика и убиват време. Ама "десовите" не са като другите хора.... Камелия прави по 5 лайка на минута в тубата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ба'си.. Камелотите задръстиха темата с тяхната забравена зъбла, а новата песен е тип „Неудобни въпроси” с тази разлика,че Галена има хит с Гъмзата, а Кама драпа ли драпа..както и със Силиконово мече изкараха я за ултра хит, а след седмица се забрави претоплената манджа тип Хабиби 2 Ей, тази Деса ви бръкна яка по дупарките,а е в топ 3 заедно с Галена и Преслава..хитра лисица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Камелия прави по 5 лайка на минута в тубата! Значи тези неща със статистиките, са ми далечни и много не се вълнувам от тях. Аз знам кога е направила хит и кога не и без статистики. Други работи са интересни това лято, в сравнение с миналото, когато покрай "Минута живот" разбрах, че клипа тогава е бил докладван над 50 пъти за седмица, като такъв с неподходящо съдържание. Повече от половината, са идвали от посредници, с които работят Пайнер. Сега, дали са от фирмата или от посредници на самите чалгарки, които работят на знаете кой фронт за тях е съвсем отделен въпрос. Ефектът обаче, доколкото разбрах тогава е бил, че дори да се плати за реклама, при многократно доладване платеното се прецаква. В общи линии това е системата от миналата година и странното сега е, че такова нещо няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ей, тази Деса ви бръкна яка по дупарките,а е в топ 3 заедно с Галена и Преслава..хитра лисица Не, не, не, не е. 1. ГАЛЕНА 2. АНЕЛИЯ 3. ЕМАНУЕЛА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Деса беше в топ 3 за миналата година. Сега, след като е бременна, ще излезе от играта за бая време (понеже, като я знаем, ще й трябва поне половин година да отслабне, след като роди). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Деса беше в топ 3 за миналата година. Сега, след като е бременна, ще излезе от играта за бая време (понеже, като я знаем, ще й трябва поне половин година да отслабне, след като роди). Поне дано за есента да е подготвила някаква балада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 На Десислава летните парчета не й се получават според мен. Първото лято в Пайнер беше тотал щета - онази индийска песен с кетчупа и горчицата. Миналото лято не беше зле с "Отново се родих", но много се сливаше с масата звученето на самата песен. Тази година отново не се получи. Камелия тоя път е улучила точното звучене - различно, зарибяващо, заразяващо. Джена, Азис и Камелия са това лято според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Скоро един скандален дует между две изпълнителки на различни компании ще тресе България! Те публично се мразеха, но се събраха за песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Песента е стара но ако някой я има с хубаво качество моля да ми я прати Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Скоро един скандален дует между две изпълнителки на различни компании ще тресе България! Те публично се мразеха, но се събраха за песен. Алисия и Андреа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Алисия и Андреа? Доста по-скандално! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ба'си.. Камелотите задръстиха темата с тяхната забравена зъбла, а новата песен е тип „Неудобни въпроси” с тази разлика,че Галена има хит с Гъмзата, а Кама драпа ли драпа..както и със Силиконово мече изкараха я за ултра хит, а след седмица се забрави претоплената манджа тип Хабиби 2 Ей, тази Деса ви бръкна яка по дупарките,а е в топ 3 заедно с Галена и Преслава..хитра лисица Почти всяка песен след 3-4 седмици се забравя вече. Дори и на Десислава секна. Иначе във форума винаги се е преувеличавало, просто концентрацията на фенове е по-голяма спрямо общия брой на форумците и така става с 5-6 изпълнители винаги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Анелия и Емилия кои да са други Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Доста по-скандално! Емануела и Алисия или Софка и Десс. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари