Dinnev Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Dinnev каза: "Не чета"... упадъкът на едно общество, събран в 2 думи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Dinnev каза: хахахаха, и само за 6 дни, без реклама! Тая ще излезе по-голяма сензация и от Гери :1000 (29): Явно в България колкото по-от рано почнеш да се снимаш полугол в клип, толкова по-голяма сензация ставаш. Жалко, че съм изпуснал тези времена :1000 (34): Споко, не си пораснал още. Гери-Никол стана сензация, защото беше под 18(на 16). Има още хляб да ядеш докато ги навършиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 kotaraka каза: Споко, не си пораснал още. Гери-Никол стана сензация, защото беше под 18(на 16). Има още хляб да ядеш докато ги навършиш. Значи имам шанс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 DenFevgo каза: "Не чета"... упадъкът на едно общество, събран в 2 думи. И аз не съм си чел задължителните книги, включително и "Под игото", но не се срамувам от себе си, даже напротив. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Smith каза: И аз не съм си чел задължителните книги, включително и "Под игото", но не се срамувам от себе си, даже напротив. Да де, това е най-жалкото. Хем не сте чели, хем имате самочувствие и не ви е срам от това. Именно липсата на всякаква вина и срам ще затрие това общество. Но не е тук мястото да го говоря това, а и ще ме разберат едва 1% от потребителите. Хайде със здраве. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 DenFevgo каза: Именно липсата на всякаква вина и срам ще затрие това общество. Общество е силна дума, ха-ха, колко по-бързо се затрием - толкоз по-добре. Не знаех, че въпросната скандална певица е дъщеря на Орхан Мурад. Сигурен съм, че и тъпаците, споделящи статуси със слепотата на Орхан Мурад също не знаят за какво иде реч. Иначе евалата на мадамата - искаш да си забелязан - и го постигаш. Не като Загоровица, която с триста клизми от "Радост-тревога" драпа за слава, хаа Всъщност и при Фики се получи от първия му път. "Кажи ми като мъж на мъж" продължава да звучи напред-назад... дори и по караокетата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 DenFevgo каза: Да де, това е най-жалкото. Хем не сте чели, хем имате самочувствие и не ви е срам от това. Именно липсата на всякаква вина и срам ще затрие това общество. Но не е тук мястото да го говоря това, а и ще ме разберат едва 1% от потребителите. Хайде със здраве. Да ме срам от какво?! От това, че съм един от най-интелигентните потребители и най-интелигентният под 20 години. Тези застарели, прашасали книги са абсолютно излишни, вместо да се изучава само и единствено Българско творчество и то не 50 произведения за 2 учебни години, то се изучават "Малкия принц", "Гаврош" и не знам какви още излишни неща. Не забравяй, че говориш с човек с 5,61 на Дзи и втора награда на национален конкурс за есе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Четенето на книги, само по себе си, нищо не означава. Аз лично също не съм почитател на художествената литература, но за сметка на това се интересувам и чета доста по много различни теми. Днес има супер много възможности да се усъвършенстваш. Определено считам, че четенето на отнасящи се за други времена романи, повести и т.н. не са най-добрият начин да развиваш адекватни за настоящето познания и умения. Иначе на тази Сузанита й личи, че не е от най-интелигентните. Иначе не си обяснявам как може да се кефи на тази си песен и клип. Та тя изглежда като гротеска отвсякъде. На Орхан му личи, че не му е особено приятно, но няма друг избор освен да защити щерка си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Smith каза: Да ме срам от какво?! От това, че съм един от най-интелигентните потребители и най-интелигентният под 20 години. :1000 (29): :1000 (29): Кацни малко, май се взе за самолет. -А, Динев, #N, Western викаш ряпа да ядат. Не прави добро впечатление хората да се изтъкват сами. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Вие какво очаквате от едно 14 годишно дете? На 14 вече започваш да порастваш и се чудиш каква лудория да направиш, от какво да опиташ, къде да отидеш. Разбира се, има и такива, които четат, но масовката е това горе. А и това, че не чете сега, не значи, че няма да започне след 6-7 години например или дори и по-малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 DenFevgo каза: "Не чета"... упадъкът на едно общество, събран в 2 думи. Аз чета! Субтитрите на "Малки сладки лъжкини" и "Отчаяни съпруги". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Сенуж, мачкаш със самочувствие! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Кой пък чете книги, ужас ! Браво, Сузичка, мачкай и смело напред :* Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Expand Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Наистина и аз не разбирам. Да, важно е да се чете, но сигурно 99% от изълнителите не са начетени хора. Подкрепям и Орхан, родителите трябва да подкрепят децата си независно дали са се очернили или издигнали. Умните родители позволяват децата им да грешат. Хубаво затъпиха водещата с това : Слушайте Луцифер и Буда Напред Сузи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Иначе ми е смешно феновете на Глория да говорят за морал и да плюят Сузи, при все че и Глория беше много по-разкрачена и разтворила крака, въргаляща се сред голи мъжки тела в "Намери си майстора". Предполагам е прочела "Под игото" непосредствено преди снимките на този клип Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Smith каза: Да ме срам от какво?! От това, че съм един от най-интелигентните потребители и най-интелигентният под 20 години. Тези застарели, прашасали книги са абсолютно излишни, вместо да се изучава само и единствено Българско творчество и то не 50 произведения за 2 учебни години, то се изучават "Малкия принц", "Гаврош" и не знам какви още излишни неща. Не забравяй, че говориш с човек с 5,61 на Дзи и втора награда на национален конкурс за есе. Да, интелигентен си, но този ти коментар не е ок. Трябва да се чете. Не може да наричаш знаменити произведения „излишни”. Тук не говорим за синус и косинус, които никога в практиката извън даскало няма да ти потрябват. Говорим за класики, които са задължителни и повишават грамотността и общата култура. Ще дойде време, в което ще ти потрябват тези знания или ще попаднеш в такава компания. Самият аз съм изчел много книги и също толкова още не съм, особено от руската и английска класика, затова се чувствам супер невеж. В училище ни караха да четем предимно не което трябва. Иначе разбира се, че мъдростта е много по-важна, т.е. опитът и реалните житейски уроци. Но не може да се изказваш така остро за четенето, нямаш това право. Излагате се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 adorable каза: Да, интелигентен си, но този ти коментар не е ок. Трябва да се чете. Не може да наричаш знаменити произведения „излишни”. Тук не говорим за синус и косинус, които никога в практиката извън даскало няма да ти потрябват. Говорим за класики, които са задължителни и повишават грамотността и общата култура. Ще дойде време, в което ще ти потрябват тези знания или ще попаднеш в такава компания. Самият аз съм изчел много книги и също толкова още не съм, особено от руската и английска класика, затова се чувствам супер невеж. В училище ни караха да четем предимно не което трябва. Иначе разбира се, че мъдростта е много по-важна, т.е. опитът и реалните житейски уроци. Но не може да се изказваш така остро за четенето, нямаш това право. Излагате се. Аз чета книги, Стеф, но не и такива, които са базирани на фантастични и илюзорни измислици като "Малкият принц", например и куп други такива като "Пипи - Дългото чорапче", "Карлсон на покрива", "Хари Потър". Скучни и излишни са ми. По-добре да се набляга на литературни произведения като "Албена", "На прощаване", "По жицата" и така нататък. В тях има много повече емоция и поучение, отколкото в "Хари Потър". Харесвам драми и криминалета, и такива чета. А що се отнася до упадъка в образователната ни система, той се дължи на прекомерното количество излишен материал по,всеки един предмет, децата се отегчават и не желаят да учат излишни неща. Училището ни учи да зубрим, а не да мислим, казвам ти го като човек, завършил миналата година. Математиката е от изключително важно значение, защото все по-често попадам на продавач-консултанти, които не могат една елементарна сметка да сметнат без калкулатор. Срам и позор! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Smith каза: Аз чета книги, Стеф, но не и такива, които са базирани на фантастични и илюзорни измислици като "Малкият принц", например и куп други такива като "Пипи - Дългото чорапче", "Карлсон на покрива", "Хари Потър". Скучни и излишни са ми. По-добре да се набляга на литературни произведения като "Албена", "На прощаване", "По жицата" и така нататък. В тях има много повече емоция и поучение, отколкото в "Хари Потър". Харесвам драми и криминалета, и такива чета. А що се отнася до упадъка в образователната ни система, той се дължи на прекомерното количество излишен материал по,всеки един предмет, децата се отегчават и не желаят да учат излишни неща. Училището ни учи да зубрим, а не да мислим, казвам ти го като човек, завършил миналата година. Математиката е от изключително важно значение, защото все по-често попадам на продавач-консултанти, които не могат една елементарна сметка да сметнат без калкулатор. Срам и позор! Да не си обладана от Луфицер и Буда ? Откачаш! Камелия ако продължава така скоро ще чукне милиона! Аплодисменти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Само и само да скандализираш в гнездо на змии, осъждаш ограмотяването посредством книги. И оправдавате такива екземпляри като щерката на Орхан. Яд ме е, щото имаш потенциал, но нали сега е нормално да псуваме, хейтим всичко наред... и да слушаме бавноразвиващи интервюта на Яница и тъпи гангстерски текстчета на смядовската. „Малкият принц”, макар и лековата и детска на пръв поглед, съдържа символика. А и аз визирах друг тип класики от по-сериозните, базирани на действителни случаи като войни и т.н. И на мен не всеки път ми се е чело, но съм си го налагал. Как иначе ще имаш база за сравнение утре... Светът не започва с нас, така че сме длъжни да се информираме горе-долу. Това важи и за музиката и филмите. Ясно, всеки си има предпочитания, модата се мени, но някои неща са непреходни и не може да ги неглижираш дори и в епохата на капитализма, когато на всеки в главата са му само пари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 MajkataNaKemi каза: Да не си обладана от Луфицер и Буда ? Откачаш! Камелия ако продължава така скоро ще чукне милиона! Аплодисменти. Люси Иларионов ме облада! Кеми скандализира с хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Сузи по-коментирана от Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Western каза: Сузи по-коментирана от Галена. И по-гледана, тежка е съдбата на Смядовското пришито лице. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари