pacho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Дано Симона види хит преди да я е тряснала критическата, но засега не се очертава. Иначе Сузи е различна и не е умишлено копие на майка си, вече има хит и почитатели. 98% от плюещите я й завиждат и искат да са на нейно място, факт! Не е истина, че цигански кючеци, хора с глас, съставен от нули и единици, са по-харесвани от Симона, иначе тя е достойна наследница на Поли Генова в музикаленаспект. По-големи простотии не беше писал, ама явно и ти си от "фенската" маса. А Поли Генова е постигнала доста повече, отколкото малката гювендия на същата възраст, така че съпоставката е излишна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 По-големи простотии не беше писал, ама явно и ти си от "фенската" маса. А Поли Генова е постигнала доста повече, отколкото малката гювендия на същата възраст, така че съпоставката е излишна. 2 пъти я изръчкаха до Евровизия и това е, за 12-13 творчески мъки. А и, да, съгласен съм - Симона е по-зле, тя за 10 години напъни и популярна песен няма, то не бяха дуети с Глория, участия по концерти, мъкнене по интервюта и пак нищо. Към днешна дата - лъсна, че никой няма желание да я продуцира, защото е нековертируема. И с насаждането на образа й от майка й, само стана досадна на хората. Супер вокалистка е, но освен за хор в някое провинциално читалище, за друго не я виждам. Малката Сузи има далеч повече харизма, присъствие и артистичност от Симона, и затова за първата говори цялата държава, а другата дори финал на Гласът не помириса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 Пуснала е отново реклама във Facebook. Колко отчаян ход. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Галена за 2 седмици (малко по-късно днес) гони 2,5 млн. гледания, пък нека за рамания да е отчаяна и нехитова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Галена за 2 седмици (малко по-късно днес) ще гони 2,5 млн. гледания, пък нека за рамания да е отчаяна и нехитова. За мен Галена винаги е била отчаяна, особено щом вече година и половина няма топки да си признае защо не си замъкна задника на наградите на Пайнер. А най-отчаяният й ход е да парадира с децата си, жалка работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Къде изчезна Цветелина Янева? Бременна ли е наистина? Нищо не се чува за нея... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 Къде изчезна Цветелина Янева? Бременна ли е наистина? Нищо не се чува за нея... Да. В момента е 8-9 месец някъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Да. В момента е 8-9 месец някъде. Такава мистериозна бременност май никоя до сега не е карала... Покри се в дън земя, че и нова песен не е пуснала за лятото... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 За мен Галена винаги е била отчаяна, особено щом вече година и половина няма топки да си признае защо не си замъкна задника на наградите на Пайнер. А най-отчаяният й ход е да парадира с децата си, жалка работа. Странен човек си ти. Чета ти поста и ти гледам подписа и се чудя на едно и също лице ли са. Мълчанието на Галена за наградите бих го определил като деликатност, не виждам как това й поведение говори за отчаяние. А мнението ти за "парадирането" с децата ще го оставя без коментар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 Такава мистериозна бременност май никоя до сега не е карала... Покри се в дън земя, че и нова песен не е пуснала за лятото... Тя е бременна не от кого да е, а от Пеевски. Не се изненадвай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Странен човек си ти. Чета ти поста и ти гледам подписа и се чудя на едно и също лице ли са. Мълчанието на Галена за наградите бих го определил като деликатност, не виждам как това й поведение говори за отчаяние. А мнението ти за "парадирането" с децата ще го оставя без коментар. Това на подписа ми е порцеланова фигура, изваяна с Фотошоп. Галена нито е толкова слаба, нито толкова перфектна. Галена, ако беше толкова добра приятелка нямаше да настрои гилдията и фенската си база срещу Преслава. Няма какво да каже, това е, хем я е шубе да си признае, че е най-голямата материалистка в този жанр, хем иска да е като Девица в очите на хората. Интересно защо при нейните проекти винаги се коментира дрехи и визия, основно, след това клип и най-накрая песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ето ги! Гледанията на Преслава за един месец боса ги направи за 13 дни. После нека е пред нея в Сигнал БеГе. Пресовите вече много трудно приемат че над тяхната в момента по хитовост са поне 10 имена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Добре, че са парите на този, който върза с деца, че иначе още щеше да се изявява като балерина на Амет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Тя е бременна не от кого да е, а от Пеевски. Не се изненадвай. Знам, че е от Пеевски, но не очаквах, че така ще се покрие. Направо ми е странно, че никой не говори за нея, сякаш не съществува. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 Галена за 2 седмици (малко по-късно днес) гони 2,5 млн. гледания, пък нека за рамания да е отчаяна и нехитова. Тази година не е от най силните и. Никой не обърна внимание на бременността и. Моро му-то се забрави почти моментално. Боса изостава по хитовост от песните на две тийнгърли, и певица от старата генерация. Ако и на есента се изложи просто не знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Гери-Никол, Криско, Дара, Павел и Венци Венц, Миро... Тази музика в момента си властва навсякъде. Чалгата загина... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Гери-Никол, Криско, Дара, Павел и Венци Венц, Миро... Тази музика в момента си властва навсякъде. Чалгата загина... И милион пъти да го повторите няма да стане истина. Гери Никол властва сред 12-20 годишните макс. Криско е малко по-конвертируем и е единствената истинска звезда от другия жанр. Другите никой не ги знае какви са и за какво се борят. Чалгата и чалгарките са тези, които вълнуват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 И милион пъти да го повторите няма да стане истина. Гери Никол властва сред 12-20 годишните макс. Криско е малко по-конвертируем и е единствената истинска звезда от другия жанр. Другите никой не ги знае какви са и за какво се борят. Чалгата и чалгарките са тези, които вълнуват. Вълнуват само за клюки обществото, но не и да ги слуша някой. Където и да отида въртят тези, които изброих. Не съм казала, че са кой знае какво като музика, но фактите са си факти. Слушат се масово и се радват на страхотна ротация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 Беше ми скучно и реших да сравня официалния YouTube чарт за България с Popnable. Използвах същия период и на двете места. (14/07/2017 - 20/07/2017) Топ 10 1. Азис - Мотел (2 426 116 / 1 824 445 - разлика: 601 671) 2. Криско - Bazooka (1 199 276 / 975 418 - разлика: 223 852) 3. Галена - #TheBo$$ (1 171 001 / 913 210 - разлика: 257 791) 4. Тита - Късай (778 448 / 679 470 - разлика: 98 978) 5. Джена - Коя (625 469 / 456 370 - разлика: 169 099) 6. Емануела - Виновна (573 970 / 443 737 - разлика: 130 233) 7. Pavell & Venci Venc - Само по татуси (506 871 / 458 861 - разлика: 48 010) 8. Теди Александрова, Борис Дали & DJ Живко Микс - Температура (426 315 / 357 150 - разлика: 69 165) 9. Анелия и Kyriacos Georgiou - Кажи ми (393 034 / 319 220 - разлика: 73 814) 10. Алисия ft. Тони Стораро - Добре ти беше (384 643 / 297 808 - разлика: 86 835) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Добре, че са парите на този, който върза с деца, че иначе още щеше да се изявява като балерина на Амет. Ми умна е жената. Не е, като тъпото Преси - дават му Бентли, после го млатят по дискотеките и накрая си вземат бентлито. Жалка история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ми умна е жената. Не е, като тъпото Преси - дават му Бентли, после го млатят по дискотеките и накрая си вземат бентлито. Жалка история. Преслава не е материалистка и никого не в вързала с деца, до този момент. Да не говорим колко по-интелигентна е от мис Смядово. Впрочем Галена кога ще я видим под венчилото? Да не последва и тя съдбата на Емилия от последният месец? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Преслава и Ханъмата са снимали на Елените. :/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Тази година не е от най силните и. Никой не обърна внимание на бременността и. Моро му-то се забрави почти моментално. Боса изостава по хитовост от песните на две тийнгърли, и певица от старата генерация. Ако и на есента се изложи просто не знам. Ама на теб мед ти капе на сърцето.... Как се опитваш да наложиш пропагандата, че Галена залязва. Густо ти е, нали? Има спад при нея, но пак си остава най-успешната попфолк певица към момента. Нещо не я бодеш тая вуду кукла, както трябва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 И милион пъти да го повторите няма да стане истина. Гери Никол властва сред 12-20 годишните макс. Криско е малко по-конвертируем и е единствената истинска звезда от другия жанр. Другите никой не ги знае какви са и за какво се борят. Чалгата и чалгарките са тези, които вълнуват. Абсолютно никого не вълнуват чалгарките, Гери, Криско, Дара, Тита и т.н. ги изядоха с парцалите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ама на теб мед ти капе на сърцето.... Как се опитваш да наложиш пропагандата, че Галена залязва. Густо ти е, нали? Има спад при нея, но пак си остава най-успешната попфолк певица към момента. Нещо не я бодеш тая вуду кукла, както трябва. Не могат Преславови да преживеят следните ФАКТИ: За 3 месеца "Пада звезда" няма да има и 5 милиона. Джена ги направи за месец и нещо, Галена и тя за толкова ще ги има. Анелия и тя ще ги направи по-бързо с най-нехитовата й песен в последните години "Кажи ми". Емануела пък, която влезе в пряка конкуренция с Пепе, пускайки 3 дни по-рано "Виновна", сега я води с 3,5 млн. И аз да бях на тяхно място при тези числа щях да търся под вола теле да изкарам другите залезли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари