Andrew Cunanan. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Противоречиш си малко. Не си противореча, защотото още не се е родил мъжа, отговарящ на всичките ми n ба брой критерии, който ще обичам и ще убива за мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Жестока! ''Пада звезда'' вече с 5 милиона гледания и към днешна дата е по-гледана от летните предложения на Анелия, Десислава и други. Песента не изригна с някакви жестоки първоначални гледания, но всяка седмица си прави между 250 и 350 хиляди гледания. Ако продължава така може спокойно да направи 7-8 милиона което не е никак зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Преди година Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Мисля, че на всички ви е ясно, че "Флопва звезда" е в топ 3 на летните женски предложения с "Коя" и "Виновна". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 6 години! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Ясни са още 5 от видеата за „Попфолк клип 2017“ Факт е втората тримесечна класация на Signal.bg за попфолк клипове. Над 60 видеа участваха в "Попфолк клип - II тримесечие". Най-добрите видеа оформят топ 10, а първите 5 клипа продължават в годишната класация "Попфолк клип 2017". ТОП 10: 01. Яница - Фуклата - 16 138 точки 02. Азис - Мотел - 15 426 точки 03. Мария - Червеният картон - 14 913 точки 04. Кали - Каква съм луда - 14 834 точки 05. Деси Слава - Гледай да не бъркаш - 14 628 точки 06. Константин ft. Деси Слава - Аз бях тук - 14 325 точки 07. Емилия - Само мой - 14 033 точки 08. Анелия и Kyriacos Georgiou- Кажи ми - 13 621 точки 09. Галин - Мойта дама - 13 503 точки 10. Преслава - Пада звезда - 12 746 точки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Не мога да повярвам, че "Само мой", "Мойта дама" и "Мотел" са над "Пада звезда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Ясни са още 5 от видеата за „Попфолк клип 2017“ Факт е втората тримесечна класация на Signal.bg за попфолк клипове. Над 60 видеа участваха в "Попфолк клип - II тримесечие". Най-добрите видеа оформят топ 10, а първите 5 клипа продължават в годишната класация "Попфолк клип 2017". ТОП 10: 01. Яница - Фуклата - 16 138 точки 02. Азис - Мотел - 15 426 точки 03. Мария - Червеният картон - 14 913 точки 04. Кали - Каква съм луда - 14 834 точки 05. Деси Слава - Гледай да не бъркаш - 14 628 точки 06. Константин ft. Деси Слава - Аз бях тук - 14 325 точки 07. Емилия - Само мой - 14 033 точки 08. Анелия и Kyriacos Georgiou- Кажи ми - 13 621 точки 09. Галин - Мойта дама - 13 503 точки 10. Преслава - Пада звезда - 12 746 точки Мачкай, Яни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 То наистина няма хубави клипове тази година, освен Босицата. Една година от този хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 защо винаги се пропускат Преслава и Цветелина Пеевска, като стане дума за ромки Янева е мелез, само майка й е циганка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Янева е мелез, само майка й е циганка. Масово пък се говори, че баща й е циганин, но всъщност не е. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Преди година И тази! Също и тази,преди две. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Тръгна и да открива концерти Иначе ето този стадион би трябвало да се напълни и да се притесняваме, ако не стане, а не такъв на който се боготворят "А аз ти казвам на майка ти п*тката" и "Всичките да го д*хате" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Някой тук беше казал, че Фики окончателно се е отказал от кариерата си на попфолк певец и ще се отдаде на семеен бизнес. Това сериозно ли е? Откъде е инфото? Фики, Сенуж има още много чекии да избие на твоите клипове, а старите вече са му омръзнали. Не се отказвай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Тръгна и да открива концерти Иначе ето този стадион би трябвало да се напълни и да се притесняваме, ако не стане, а не такъв на който се боготворят "А аз ти казвам на майка ти п*тката" и "Всичките да го д*хате" 1. Това не е неин самостоятелен концерт, за да изтъкваш присъствието й като гвоздей на програмата. 2. "1.20" и "За най-еб*ивия боклук" не са по-стойностни от песните, които си изброил. Хубаво нещо е фенството, но още по-хубаво е да се вкарва и малко мярка в него. Рени е част от този жанр и също се води по тенденциите, така че предлагам да не я величаеш, сякаш твори рапсодии в момента. По повод допитването й до феновете за клипиране на една от старите песни - странно решение, не мога да го определя като правилно или не. Хубаво е, че се сеща за стари песни. По-скоро "Уморих се", въпреки че аз лично бих предпочел "Не се страхувам", която не е спомената - доста по-тематична и смислена, макар че е създадена за приключването на един век, 20-ти, ама в случая може и да не се приема буквално. С един сюжетен клип ще е находчиво, защото песента е шедьовър. Бог знае какъв тъп клип по шалвари на плажа ще спретне на "Уморих се"... Защото минаха времената на "Горчиво и сладко", в които изпъкваше и с клипове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Някой тук беше казал, че Фики окончателно се е отказал от кариерата си на попфолк певец и ще се отдаде на семеен бизнес. Това сериозно ли е? Откъде е инфото? Фики, Сенуж има още много чекии да избие на твоите клипове, а старите вече са му омръзнали. Не се отказвай! Не завиждай, че на Фики члена е по-дълъг и дебел от твоя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Не завиждай, че на Фики члена е по-дълъг и дебел от твоя! Ти щото има откъде да знаеш и на двама ни какви са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Ти щото има откъде да знаеш и на двама ни какви са. И това тук ли трябва да се обсъжда? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 И това тук ли трябва да се обсъжда? Питай него, бе. Той започва да говори за пениси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Фики ще отваря наргиле бар, но това не означава, че ще се отказва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Ти щото има откъде да знаеш и на двама ни какви са. Е, как няма да знам след като съм ги пробвал и двата - и поотделно, и едновременно! Темата не е за монахини и куромразци, Хокстърчо Откакто Фики не е пускал хит, има криза в музиката. Всички очакваме титаничното ми завръщане! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Някой тук беше казал, че Фики окончателно се е отказал от кариерата си на попфолк певец и ще се отдаде на семеен бизнес. Това сериозно ли е? Откъде е инфото? Фики, Сенуж има още много чекии да избие на твоите клипове, а старите вече са му омръзнали. Не се отказвай! Имат заснет нов клип с Галена към баладата им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 (редактирано) 1. Това не е неин самостоятелен концерт, за да изтъкваш присъствието й като гвоздей на програмата. 2. "1.20" и "За най-еб*ивия боклук" не са по-стойностни от песните, които си изброил. Хубаво нещо е фенството, но още по-хубаво е да се вкарва и малко мярка в него. Рени е част от този жанр и също се води по тенденциите, така че предлагам да не я величаеш, сякаш твори рапсодии в момента. По повод допитването й до феновете за клипиране на една от старите песни - странно решение, не мога да го определя като правилно или не. Хубаво е, че се сеща за стари песни. По-скоро "Уморих се", въпреки че аз лично бих предпочел "Не се страхувам", която не е спомената - доста по-тематична и смислена, макар че е създадена за приключването на един век, 20-ти, ама в случая може и да не се приема буквално. С един сюжетен клип ще е находчиво, защото песента е шедьовър. Бог знае какъв тъп клип по шалвари на плажа ще спретне на "Уморих се"... Защото минаха времената на "Горчиво и сладко", в които изпъкваше и с клипове. 1. Не съм казал, че е нейн концерт и къде видя, че я изтъквам? Казах, че ще открива и нормално да говоря само за нея, след като първо само на нея съм и фен, и второ само с това съм запознат. 2. "Най - е*бливия боклук"? Казва се "За най - красивия боклук", явно и теб са ти промили мозъка и си свикнал. И да, далеч по - стойностни са, особено последната. Първото, с което можеш да си отговориш на въпроса е, че във въпросните песни има цензура, а в тези на Рени не. Но ако решиш да вникнеш все пак в текста на новата и песен, ще разбереш, че се говори за една жена, даваща всичко от себе си за връзката, но бива мачкана и унижавана от половинката си, която му доставя удоволствие да я гледа как страда. И след толкова прошки, се съвзема и се пробужда силата, с която да му върне всичко, на което тя се е подлагала толкова време. Единствено думата "боклук" е по-провокативна, но умните хора знаят, че означава човек, който въпреки прекрасната му външност, не струва като човек - т.е. метафора. Предната е с по - комерсиален текст, но както сам каза има тенденции, които ако не следваш поне малко, изпадаш зад борда, а на нея това е професия все пак - и Гло е имала подобни неща, няма един с напълно чисто творчество. (Според мен до преди година това на Рени нямаше забележка, но вече и тя не е така като беше, но поне не е по нейно желание) И пак не е прекрачила границата, а е в ролята на една жена със самочувствие, която не позволява да е втората жена. Нищо общо с "п*тки" и мъжки членове, "духане", "оправяне" и "тъпкачи", та дори и псувни на английски, дори ти не си повярва. Не я величая, но имам някакво право, защото от година време започна да прави по-лесно смилаеми за младежите текстове - едва след 18 години от старта и, през които няма и един такъв текст. А относно клипирането на една от песните, съм сигурен, че няма да прави видеоклип в истинския смисъл на думата, а видеоверсия, с която да припомни нереализирани песни и да им даде нов живот, като се чуят и от хора, които не ги знаят. И да, няма как да си позволи да прави клипове като "Горчиво и сладко" (Глория да не би да прави като "Крепост"?), тъй като освен себе си гледа и две деца и майка, парите за които ще изкара само от участията, които по ред причини не са много. Няма как и защото няма финансовото рамо на голяма музикална компания или "спонсор", както и нужната реклама от най - гледаната музикална телевизия и канал с толкова абонати. Тъй че е похвално, че все пак продължава да твори и не забравя верните си фенове. И ако възприемаш за величаене това, че казах, че благотворителен концерт, който тя открива би трябвало да е по - посетен от въпросния Пайнерски... Не би го открила с "1,20", защото самата тя не си ги харесва така, както стойностните си, видях че репетира с "Като птица". Редактирано Август 5 от Runevski Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари