Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Браво на Фотошопа! Перфектен задник е направил! :3fdb8960598fa63e:

7d224900a0e6230b.jpg

bb706340b6c51dd4.jpg

Така охранена е някак по-сладка. А сигурно ли е, че това е тя? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Азис регистрира седма победа с "Мотел"

Азис продължава да е на върха в "50-те Най..." с актуалния си хит "Мотел", който и през тази седмица генерира най-силна подкрепа от читателите на Signal.bg. Парчето регистрира категорична поредна победа и остава на чело в чарта за седми път.

Новият дует на Джена и Преслава - "Тук жена му пази", който излезе преди броени дни влезе в класацията директно на второ място, с което дава сериозна заявка за интерес от страна на меломаните.

В челната тройка се установява и Галена с актуалния си сингъл #TheBo$$, който се изкачва с две позиции.

Сподели в други сайтове

Обаче сръбските певици, как се нападат една срещу друга, а пък нашите тука не са, като тях...

И по-добре! :1000 (29): Андреа и Николета, както и Алисия с Николета водеха достатъчно медийни войни преди години. А помним ли Златка Райкова как нарече Алисия простит*тутка в национален ефир, а днес са първи дружки? :1000 (29):

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Забелязахте ли, че в клипа Преслава има 3 визии, а Джена само 2. Там на басейна Преслава е снимана сама с друг тоалет, а Джена я показват на отделни кадри с първия ѝ. Доста интересно защо така.

Сподели в други сайтове

Забелязахте ли, че в клипа Преслава има 3 визии, а Джена само 2. Там на басейна Преслава е снимана сама с друг тоалет, а Джена я показват на отделни кадри с първия ѝ. Доста интересно защо така.

Аз забелязах, според мен Джена се е снимала и тя, но не се е харесала и са ги резнали и са 4 визии на Преслава и 3 на Джена. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Аз забелязах, според мен Джена се е снимала и тя, но не се е харесала и са ги резнали и са 4 визии на Преслава и 3 на Джена. :3fdb8960598fa63e:

А, да. Имат по още една.

Според мен Преслава като голямото име е получила още една визия на басейна, докато прислужницата е разтребвала снимачната площадка :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

А, да. Имат по още една.

Според мен Преслава като голямото име е получила още една визия на басейна, докато прислужницата е разтребвала снимачната площадка :3fdb8960598fa63e:

МОЛЯ? Аз виках на Джена - "хигиенистката" преди да им излезе дуета :roll1: :roll1: :roll1:

Сподели в други сайтове

От край време при дуетите е така. В Пей, сърце Галена е останала 3 дни след снимките да разчиства Столипиново. Накрая циганите я изгонили, защото направила още по-голяма кочина, която била нетърпима дори за тях.

Сподели в други сайтове

Аз пък забелязах че на всички общи кадри е обрната с гъ*а към дуетната партньорка :lol:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...