pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Smith каза: Да, фактор, по-голям фактор от ютюб, където се пазаруват гледания. Пък и нека Емануела да има силни години, нали след Оцко години наред беше в дупка и нямаше хитове. "Пада звезда" е по-голям хит от всичко на Емануела, откакто е в Пайнер. Дуета с Джена пък е дуетът и хитът на годината. Толкова е голям интересът към Емануела, че на концерта във Варна само Преслава получи бис. Те и да пазаруват... пазаруват до един етап след това публиката прави гледанията Преслава не беше ли в дупка и нямаше хитове? Цитирам: "Пада звезда" е по-голям хит от всичко на Емануела - Тук вече се осра целия... и сам не вярваш на това, което си написал Дуетът с Джена излезнал преди 7 дни и бил хитът на годината... той от сега издиша и дали ще оживее до края на годината Преслава получи бис от девствени гейчета и путки... повече няма да коментирам Видя се на кого пееха повече песните, а големите хитове като "Пада звезда", "Няма да ти пиша" и другите едвам се чуваше публиката Говори реално, а не само защото "уж" си фен на Преслава и плюеш Емануела... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Дори на плейбек се дерат Чуй на 06:18 Да не говорим, че "Виновна" направи 127k за 24 часа, а се оказа мегахита на лято 2017. Преслито нека си мисли, че мачка с "Пада звИзда". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Не може да се отрече кралица Емануела мачка! А това "Тук жена му пази" да е хита на годината и дуета на годината е меко казано.. Смешно. + това че ще е 5 пъти номер едно в сигнал не значи нищо.. Просто заблудените фенове гласуват като луди. То и Райна с "Нахално хубава" беше в топ 10, а май и топ 5, ама... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Western каза: Не може да се отрече кралица Емануела мачка! А това "Тук жена му пази" да е хита на годината и дуета на годината е меко казано.. Смешно. + това че ще е 5 пъти номер едно в сигнал не значи нищо.. Просто заблудените фенове гласуват като луди. То и Райна с "Нахално хубава" беше в топ 10, а май и топ 5, ама... И това също: "Пада звезда" е по-голям хит от всичко на Емануела :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Western каза: То и Райна с "Нахално хубава" беше в топ 10, а май и топ 5, ама... Ужас, тази песен откъде има 3.5 млн Дали има и 1 реално? 5К лайка? Ужас :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Топ 3 жените тази година: 1.Емануела 2.Галена 3.Джена 4 и 5 между Кали, Преслава и Анелия... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Reborn.S1 каза: Топ 3 жените тази година: 1.Емануела 2.Галена 3.Джена 4 и 5 между Кали, Преслава и Анелия... Обаче ако Емануела не си беше пуснала песента вчера нямаше да я сложиш първа. Много кофти мислене имате, честно. Сега Анелия като забие с хит и ще стане тя най-успешна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Denis каза: Обаче ако Емануела не си беше пуснала песента вчера нямаше да я сложиш първа. Много кофти мислене имате, честно. Сега Анелия като забие с хит и ще стане тя най-успешна. Тази седмица излиза "Вярвай". ( Уж ) :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 Reborn.S1 каза: Топ 3 жените тази година: 1.Емануела 2.Галена 3.Джена 4 и 5 между Кали, Преслава и Анелия... Галена не е в топ 3 тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Fast каза: Галена не е в топ 3 тази година. А къде е? В родилното? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 pechenko каза: А къде е? В родилното? :1000 (29): Първите две песни които пусна тази година са почти изцяло забравени и гният извън топ 50. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 "О, след мене и потоп, щрак - ще те имам пак, виж това ми е фетиш..." ще стане най-големият хит на годината от песните, излезли до момента. - Kondomcho Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Fast каза: Първите две песни които пусна тази година са почти изцяло забравени и гният извън топ 50. Бебето ми се пуска още, а Боса не стана мегахит какъвто се очакваше да бъде Kondomcho каза: "О, след мене и потоп, щрак - ще те имам пак, виж това ми е фетиш..." ще стане най-големият хит на годината от песните, излезли до момента. - Kondomcho ПОДКРЕПЯМ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Denis каза: Обаче ако Емануела не си беше пуснала песента вчера нямаше да я сложиш първа. Много кофти мислене имате, честно. Сега Анелия като забие с хит и ще стане тя най-успешна. Еми преди да пусне новата си бяха наравно: Мина ми+Моро му+#Thebo$$ = Незабравима+5678+Виновна Сега с новата тя води, не виждам проблем? Fast каза: Преслава не е в топ 3 тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Reborn.S1 каза: Еми преди да пусне новата си бяха наравно: Мина ми+Моро му+#Thebo$$ = Незабравима+5678+Виновна Сега с новата тя води, не виждам проблем? Кажи ни кой си ти?! Защо преди се представи за друг? И защо се криеш? П.С. Почти 300k Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 pechenko каза: Тази седмица излиза "Вярвай". ( Уж ) :1000 (29): Мислех си, че пак ще я бави до ноември...и преди нея още дуети Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 Няма да мине рекорда. Отдъхнах си. Иначе е яка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 pechenko каза: Кажи ни кой си ти?! Защо преди се представи за друг? И защо се криеш? П.С. Почти 300k От кой да се крия? Много хора от форума знаят кой съм. ......... Коментирайте че преди месец "Кой" щеше да мине "Блокиран" по гледания и разликата беше 50-60к, сега отново нараства, преди два дни 99к сега 120к.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Fast каза: Няма да мине рекорда. Отдъхнах си. Иначе е яка. :roll1: :1000 (29): Бързо да купим 200k и да мине рекорда... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Kondomcho каза: "О, след мене и потоп, щрак - ще те имам пак, виж това ми е фетиш..." ще стане най-големият хит на годината от песните, излезли до момента. - Kondomcho Хоп* Чул те Господ, Конди!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Mr. Musicпреди 21 часа Топа на Пайнера пак прати всички в 9 глуха,няма равна!! Всичко е 6,музика,текст,клип!! Кака ви Преска и Дженка-Менка пасти да ядът!!!! Like: 241 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Reborn.S1 каза: Коментирано или не, но Глория в момента е мега красива. По едно време беше почнала да прилича на бабче, но последните години какво ли се случи. Страшна мацка е сега, даже по-хубава от Камелия е в момента, а с дъщеря й изглеждат наборки. Правилна ориентация. Винаги трябва да си оставиш резервен вариант, за излизане от неловка ситуация, като сравниш с етолона. Иначе... pechenko каза: Дали ще чукне 400к за ден? Дано не чукне, защото иначе съвсем ще се издадат, че са на промоцията на Азис от миналата година с "Хабиби".... и план "400 000". п.п. Дойчо тук ли си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 foxy_vd каза: Правилна ориентация. Винаги трябва да си оставиш резервен вариант, за излизане от неловка ситуация, като сравниш с етолона. Иначе... Дано не чукне, защото иначе съвсем ще се издадат, че са на промоцията на Азис от миналата година с "Хабиби".... и план "400 000". п.п. Дойчо тук ли си? Слушам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Oще един час... 309k 11 053 likes / 357 dislikes Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 pechenko каза: Oще един час... 309k 11 053 likes / 357 dislikes Айде да забият че и аз да отдъхна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари