mitencetoy Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Значи и Тотя е купувала? Аман от двойните ви аршини в този форум. Остави ги, че ми дигнаха нервите и в общия чат във фейса. Премиерата на видеото е слаба, но те пак твърдят, че са купени. Важното е, че Гери-Никол направи за ден, колкото Пинк направи за три. Реално е! Пинк не е световноизвестна. Там всичко е реално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Нека не приземяваме чак толкова Райна. Има си сезонни, вечни не съм много убеден. Татяна ще си мечтае за нейната кариера, хитове, албуми и турнета, на които е била. Сравнението е нелепо. Но виж Тоти прогресира в последните години, а Райна - деградира. Истината е, че Райна преди години беше нещо, после се случи нещо и тя започна да запада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Остави ги, че ми дигнаха нервите и в общия чат във фейса. Премиерата на видеото е слаба, но те пак твърдят, че са купени. Важното е, че Гери-Никол направи за ден, колкото Пинк направи за три. Реално е! Пинк не е световноизвестна. Там всичко е реално. Що да е слаба?! Това е втората най-силна премиера на Райна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Но виж Тоти прогресира в последните години, а Райна - деградира. Истината е, че Райна преди години беше нещо, после се случи нещо и тя започна да запада. Общото между тях в момента е, че и двете са на дъното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Що да е слаба?! Това е втората най-силна премиера на Райна. В сравнение с почти всички останали в канала им... е слаба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 В сравнение с почти всички останали в канала им... е слаба. Виевската фолк група повече ли гледания прави Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Виевската фолк група повече ли гледания прави Голямо сравнение... :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Senuzhke, ще се моля за мръсната ти уста тази вечер. Не се спря против Райна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Нека не приземяваме чак толкова Райна. Има си сезонни, вечни не съм много убеден. Татяна ще си мечтае за нейната кариера, хитове, албуми и турнета, на които е била. Сравнението е нелепо. + дуетите с Коцето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Senuzhke, ще се моля за мръсната ти уста тази вечер. Не се спря против Райна. И да се молиш - спасение няма да има. Райна да е внимавала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 На мен ми омръзна за 3 дни. Ти не си критерии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Ти не си критерии А ти ли си? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Не, майка ти Какво общо има тя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 + дуетите с Коцето. ''Хиляди жени'', ''Ти ме лъжеш най-добре'', ''Агресия'', ''Гасне пламък'', ''Любов по скалата на Рихтер'', ''Нежна полиция''. Песен която е пята само веднъж на концерт има близо 1,5 милиона от това клипче и 300к от друго. И да се молиш - спасение няма да има. Райна да е внимавала. Опитваш си да с интересен, но не ти се получава. Нито ще имаш нейната слава, нито ще те ебе Коцето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Боже това Малина ли е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Не Малина, това е леля Малинка! Всички ще одъртеем. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Че какво ѝ е? Изглежда много добре за 50 годишна жена... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Страхотна е тази Цветина , дано успее да намери правилните хора, за да и помогнат .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 ''Хиляди жени'', ''Ти ме лъжеш най-добре'', ''Агресия'', ''Гасне пламък'', ''Любов по скалата на Рихтер'', ''Нежна полиция''. Песен която е пята само веднъж на концерт има близо 1,5 милиона от това клипче и 300к от друго. Опитваш си да с интересен, но не ти се получава. Нито ще имаш нейната слава, нито ще те ебе Коцето. Разбира се, че няма да имам нейната слава, аз ще бъда по-успешен, по-известен и по-обичан/мразен. Косето не ме кефи, тебе искам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Че какво ѝ е? Изглежда много добре за 50 годишна жена... Не много добре, а перфектно. Леле какво тяло, тази жена не остарява. Браво, Малинче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Едно време беше хит Оригинал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Не е истина колко ме е зарибило това парче! Откакто е излязла песента всеки ден я слушам по 4-5 пъти и не омръзва, а последните 2 дни я въртя веднага след тази на Емануела, жестоки. Че то това е в момента актуалното. Емануела, Кама и Галин с Лорена. Е, не са като Криско и Гепи-Никол, но от чалгата... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Между другото, понеже последния пост е на Фокси, искам да кажа, че съм силно впечатлен от Камелия, и написаното от нея по случай годишнината и.Най-вече частта, в която благодари на Мария и Митко Димитрови.Имало е моменти, в които не съм бил съгласен с нещата, които е казвала за фирмата, но след тоя пост си дадох сметка, че Камелия може би е най-трезво мислещата, а може би и една от малкото в този жанр, които въобще могат да мислят и знаят как да се изкажат!Голямо евала и правя, защото за момента, а най-вероятно и за напред, тя ще бъде единствената, която въпреки неразбирателствата, поради които са се разделили с Пайнер, имаше доблестта да признае, че те са хората, благодарение на които тя е това, което е, както и да им благодари сърдечно.Нямаше грам поза и сценарии в написаното - сигурен съм, че го мисли.Тая жена направо ме остави без думи с този кратък пост във фейсбук.Може би сме свикнали да чуваме само как даден изпълнител плюе по бившите си продуценти и за това ми е толкова странно, но със сигурност знам едно - останалите изявяващи се в тоя жанр има много да учат от нея! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Хаха лицемерката Кама не може да ме впечатли.Прави мили очички на Митко да я прибере след време,че усеща дървото.3 години и едвам един мини хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Хаха лицемерката Кама не може да ме впечатли.Прави мили очички на Митко да я прибере след време,че усеща дървото.3 години и едвам един мини хит. :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари