Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Значи и Тотя е купувала? Аман от двойните ви аршини в този форум. :mf_surrender:

Остави ги, че ми дигнаха нервите и в общия чат във фейса.

Премиерата на видеото е слаба, но те пак твърдят, че са купени. :baaasmiley:

Важното е, че Гери-Никол направи за ден, колкото Пинк направи за три. Реално е! Пинк не е световноизвестна.

Там всичко е реално. :whistling:

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Нека не приземяваме чак толкова Райна. Има си сезонни, вечни не съм много убеден. Татяна ще си мечтае за нейната кариера, хитове, албуми и турнета, на които е била. Сравнението е нелепо.

Но виж Тоти прогресира в последните години, а Райна - деградира.

Истината е, че Райна преди години беше нещо, после се случи нещо и тя започна да запада.

Сподели в други сайтове

Остави ги, че ми дигнаха нервите и в общия чат във фейса.

Премиерата на видеото е слаба, но те пак твърдят, че са купени. :baaasmiley:

Важното е, че Гери-Никол направи за ден, колкото Пинк направи за три. Реално е! Пинк не е световноизвестна.

Там всичко е реално. :whistling:

Що да е слаба?! Това е втората най-силна премиера на Райна.

Сподели в други сайтове

Но виж Тоти прогресира в последните години, а Райна - деградира.

Истината е, че Райна преди години беше нещо, после се случи нещо и тя започна да запада.

Общото между тях в момента е, че и двете са на дъното.

Сподели в други сайтове

Що да е слаба?! Това е втората най-силна премиера на Райна.

В сравнение с почти всички останали в канала им... е слаба.

Сподели в други сайтове

Нека не приземяваме чак толкова Райна. Има си сезонни, вечни не съм много убеден. Татяна ще си мечтае за нейната кариера, хитове, албуми и турнета, на които е била. Сравнението е нелепо.

+ дуетите с Коцето.

Сподели в други сайтове

Senuzhke, ще се моля за мръсната ти уста тази вечер.

Не се спря против Райна.

И да се молиш - спасение няма да има.

Райна да е внимавала. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

+ дуетите с Коцето.

''Хиляди жени'', ''Ти ме лъжеш най-добре'', ''Агресия'', ''Гасне пламък'', ''Любов по скалата на Рихтер'', ''Нежна полиция''.

Песен която е пята само веднъж на концерт има близо 1,5 милиона от това клипче и 300к от друго.

И да се молиш - спасение няма да има.

Райна да е внимавала. :3fdb8960598fa63e:

Опитваш си да с интересен, но не ти се получава.

Нито ще имаш нейната слава, нито ще те ебе Коцето. ;)

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

''Хиляди жени'', ''Ти ме лъжеш най-добре'', ''Агресия'', ''Гасне пламък'', ''Любов по скалата на Рихтер'', ''Нежна полиция''.

Песен която е пята само веднъж на концерт има близо 1,5 милиона от това клипче и 300к от друго.

Опитваш си да с интересен, но не ти се получава.

Нито ще имаш нейната слава, нито ще те ебе Коцето. ;)

Разбира се, че няма да имам нейната слава, аз ще бъда по-успешен, по-известен и по-обичан/мразен.

Косето не ме кефи, тебе искам. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Че какво ѝ е? Изглежда много добре за 50 годишна жена...

Не много добре, а перфектно. Леле какво тяло, тази жена не остарява. Браво, Малинче.

Сподели в други сайтове

Не е истина колко ме е зарибило това парче! Откакто е излязла песента всеки ден я слушам по 4-5 пъти и не омръзва, а последните 2 дни я въртя веднага след тази на Емануела, жестоки.

Че то това е в момента актуалното. Емануела, Кама и Галин с Лорена. Е, не са като Криско и Гепи-Никол, но от чалгата...

Сподели в други сайтове

Между другото, понеже последния пост е на Фокси, искам да кажа, че съм силно впечатлен от Камелия, и написаното от нея по случай годишнината и.Най-вече частта, в която благодари на Мария и Митко Димитрови.Имало е моменти, в които не съм бил съгласен с нещата, които е казвала за фирмата, но след тоя пост си дадох сметка, че Камелия може би е най-трезво мислещата, а може би и една от малкото в този жанр, които въобще могат да мислят и знаят как да се изкажат!Голямо евала и правя, защото за момента, а най-вероятно и за напред, тя ще бъде единствената, която въпреки неразбирателствата, поради които са се разделили с Пайнер, имаше доблестта да признае, че те са хората, благодарение на които тя е това, което е, както и да им благодари сърдечно.Нямаше грам поза и сценарии в написаното - сигурен съм, че го мисли.Тая жена направо ме остави без думи с този кратък пост във фейсбук.Може би сме свикнали да чуваме само как даден изпълнител плюе по бившите си продуценти и за това ми е толкова странно, но със сигурност знам едно - останалите изявяващи се в тоя жанр има много да учат от нея!

Сподели в други сайтове

Хаха лицемерката Кама не може да ме впечатли.Прави мили очички на Митко да я прибере след време,че усеща дървото.3 години и едвам един мини хит.

:3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...