petya1 Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Не само, а и защото има по-свежи от чалгарките на Митко, хиляда пъти ги казахме. п.с. Ето ти един от най-гледаните чалга ретро миксове, просто гърми от смислени текстове: Ти пък! Това са "иронизиращи текстове", а не простотии. :1000 (29): Някои хора не могат да разберат, че трябва да се живее в настоящето, а не да се тъгува за миналото. В момента всичко е на толкова високо ниво в поп фолка, каквото беше в попа преди години, когато по-малко хора го слушаха. Много качествени неща излизат в поп фолка, но хора, които са свикнали от години да слушат само ретро хитове и то от онези "иронизиращите" , няма как да го оценят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Може ли предстоящите участия на Галена?? Не само дискотеките, а всичко.. мерси ) Тя качва в страницата си само за предстоящата седмица. Ако те интересуват конкретни дати за участия, пиши й на лично в инстаграм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Може ли предстоящите участия на Галена?? Не само дискотеките, а всичко.. мерси ) Ами можеш да видиш в официалният уебсайт на Пайнер в раздел Участия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Ми те са стари за тази публика - на 12-годишните майките им са около възрастта на всички певици. Колко са изобщо певиците под 30 години? А едно време средната възраст на певиците беше 18-19 години, сега сигурно е 33-34. Под 30 май са само Теди, Ани Хоанг, Янева все още, Пресила, Крисия, някоя и друга от Ара... Новите при Оцко. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Видях одеве 1 плакат в Банско, но не успях да видя кога е, а в страницата и не виждам никакво инфо??? Или е отминало. Беше на Галена и Драгана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Видях одеве 1 плакат в Банско, но не успях да видя кога е, а в страницата и не виждам никакво инфо??? Или е отминало. Беше на Галена и Драгана? Галена и Стан - 1 септември Драгана е на другия ден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Галена и Стан - 1 септември Драгана е на другия ден Мерси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Мерси Ще ходиш в Банско? На 31 е в Благоевград - Night Club The Face Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 ХИТ! ХИТ! ХИТ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Естествено, сгрешили са годината обаче и не са се поправили. Да бяха качили поне и другите песни от втория албум. Преди концерта в НДК 2009 ги бяха завъртели с добро качество Планета. Имам предвид "За добро или зло", "Оставете ме на мира" и т.н. Не знам тогава метеорит ли ги удари или какво, но беше похвално. И дотам спряха. Почти съм убеден, че Глория не се харесва в останалите клипове от този албум и за това не са ги обработили и качили. Искам да се разрови във фонда на БНТ и да ѝ предоставят всички участия и интервюта в техни предавания, както и на Нова тв и от Фолкмаратон и да си ги качи в канала. Супер стерилен е тоя нейния канал, сакън да не качи нещо в 480p. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Ще ходиш в Банско? На 31 е в Благоевград - Night Club The Face Аз съм там, но само за 3 вечери. Видях вече плаката, явно за празник на града. Жалко, че ще ми се размине Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Ти пък! Това са "иронизиращи текстове", а не простотии. :1000 (29): Някои хора не могат да разберат, че трябва да се живее в настоящето, а не да се тъгува за миналото. В момента всичко е на толкова високо ниво в поп фолка, каквото беше в попа преди години, когато по-малко хора го слушаха. Много качествени неща излизат в поп фолка, но хора, които са свикнали от години да слушат само ретро хитове и то от онези "иронизиращите" , няма как да го оценят. :1000 (29): И кое е качественото? Фараони, пантери, аматьорки и генерали? Махни текста. Къде е музиката? То няма мелодия, аранжимент, инструментариум. Всичко е супер електронно и всяка песен си прилича с друга. Вокали, цинизми, крещене, какафонии. Какво сте се хванали за ретро простотиите? Съотношението между простотиите тогава спрямо мелодичната чалга е в полза на вторите. Неслучайно хората се дерат най-много на ретрото. В новите парчета няма емоция, душа. Няма идея. Дори простотиите на Петра бяха социални и уникално осмиващи. А за сериозните песни да не говорим... Половината от които се родиха от фестивали като Тракия фолк. Композитори и текстописци като Надежда Захариева, Митко Митев, Атанас Капралов, Ленко, Лобошки, Димитър Петров, Стефан Статев, Свобода Даскалова, Стефка Ангелова... да ги сравните с днешните няма как. Но нормално да обожествявате новото, като не сте имали по-висока база за сравнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Ти пък! Това са "иронизиращи текстове", а не простотии. :1000 (29): Някои хора не могат да разберат, че трябва да се живее в настоящето, а не да се тъгува за миналото. В момента всичко е на толкова високо ниво в поп фолка, каквото беше в попа преди години, когато по-малко хора го слушаха. Много качествени неща излизат в поп фолка, но хора, които са свикнали от години да слушат само ретро хитове и то от онези "иронизиращите" , няма как да го оценят. Мдам, на толкова високо ниво е всичко, че няма ни награди, ни турне, ни нови звезди. Но пък нивото е високо, алелуя! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Мдам, на толкова високо ниво е всичко, че няма ни награди, ни турне, ни нови звезди. Но пък нивото е високо, алелуя! :1000 (29): Варна беше фрашкана от желаещи на последния концерт да чуят на живо всички актуални хитове с милиони гледания. В последните години и НДК и Арена едва успяха да поберат желаещите. Въобще, страхотни шлагери се раждат. Оцко и Пашев се инспирираха от индонезийския фолклор да създадат тези шедьоври. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 ХИТ! ХИТ! ХИТ! Само у вас !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Естествено, сгрешили са годината обаче и не са се поправили. Да бяха качили поне и другите песни от втория албум. Преди концерта в НДК 2009 ги бяха завъртели с добро качество Планета. Имам предвид "За добро или зло", "Оставете ме на мира" и т.н. Не знам тогава метеорит ли ги удари или какво, но беше похвално. И дотам спряха. "Приятелко, ти моя, най- добра" беше единствения клип, който и преди 2009 са давали по Планета, макар почти никога. А през 2009- та пуснаха на няколко пъти "За добро или зло", а "Оставете ме на мира" бяха сложили в блок с хитове на Глория част 3 , доколкото си спомням :1000 (29): . "За добро или зло" и "Очи в очи" на Сашка Васева ги даваха един след друг, по едно и също време се появиха и двата клипа в ефир, както и "Левовете в марки" даваха в дните с бързи ретро песни. Според мен Сашка си беше платила за ротация на ретро хитовете и са ги изкарали от архива /даваха и един микс на Сашка в останалото време/, та покрай нея са качили и два на Глория. :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Спомняте ли си я много ми е любима тая песен така и не направи клип Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Райна по времето, когато правеше уникално добри песни. Гледах тия дни някакви снимки на Андреа, папарашките тия... И каква тулумба е тая, и в лице е толкова надуто... тази жена почвам да си мисля, че или има здравословни проблеми или здравата се е ояла.... Лицето и буквално е като разпънато. Тя и по интервюта вече не ходи, в сигнал не отиде също. По снимките е мега обработена и стеснявана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Гледах тия дни някакви снимки на Андреа, папарашките тия... И каква тулумба е тая, и в лице е толкова надуто... тази жена почвам да си мисля, че или има здравословни проблеми или здравата се е ояла.... Лицето и буквално е като разпънато. Тя и по интервюта вече не ходи, в сигнал не отиде също. По снимките е мега обработена и стеснявана. На мен ми казаха, че силикона й дал фира и й направил някаква алергична реакция, от която се подувала в лицето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Райна по времето, когато правеше уникално добри песни. Гледах тия дни някакви снимки на Андреа, папарашките тия... И каква тулумба е тая, и в лице е толкова надуто... тази жена почвам да си мисля, че или има здравословни проблеми или здравата се е ояла.... Лицето и буквално е като разпънато. Тя и по интервюта вече не ходи, в сигнал не отиде също. По снимките е мега обработена и стеснявана. Андреа провежда от доста време хормонална терапия и затова е качила килограми.. Жената не може да се възприеме такава и се обработва. Не е хубаво така да се подигравате. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Каква е тая хормонална терапия, за какво е? А силикона и увисна отдавна и е за подмяна, не е новина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Какво ниво се вдига, вие чувате ли се? На Преслава нивото ли е вдигнато, на Анелия ли, на Глория ли, на коя? Преди какви текстове имаше, сега само "парцали" и "духай". Голямо ниво направо! Като визия е по-високо. Не са толкова кичозни. Без Анелия. Тя беше изключение в началото, а после се превърна в едно голямо клише. В музикално отношение нещата са плачевни сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Навремето текстовете бяха забавни и иронични, макар и просташки на моменти. Но имаха и социална насоченост. В момента са пошли и вулгарни, написани без каквото и да е чувство за хумор. Затова и малките кифли, които ги слушат се вживяват така в тях, приемат всичко насериозно и драматизират. Точно така. Дори и най-просташките текстове навремето имаха двоен смисъл и изразяваха простотията заобиколно и с хумор. Вложен е смисъл, какъвто и да е. Днес имаме простословието на Мавродиева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Точка за мен на Жулия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари