Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Златен хит :Vishenka_05:

До ден днешен се върти по клубовете :3fdb8960598fa63e:

Преси-кралицата на попфолка!

Коментирай 12-тата поредна седмица в топ 3 и 11-тата в топ 2 на "Пада звезда" в Сигнал :)

Сподели в други сайтове

Според мен песента ще е много хубава, ако продължат клипа на "Питбул". Сигурно след като там Емилия стреля по Стораро, сега би следвало песента да е по-драматична и умерена и с "по-тежък" клип. :3fdb8960598fa63e:

Нали "Обичай ме" беше продалжение на Питбул-а :3fdb8960598fa63e:

Иначе и аз се надявам да е умерена с силен текст. 😀

Сподели в други сайтове

Осмият месец от годината тече, а до момента имаме само една песен с над 10 млн. гледания. + още една, която до месец ще ги направи. WTF!? Кризата явно не е само по концертите. Не е истина как изведнъж на хората им писна от попфолка.

Какво става с гледанията на TheBoss? Преди седмица ги видях и бяха над 3 млн., а сега са само 3.2 млн. В youtube ли има бъг, или Галена и тя зацикли мощно?

Сподели в други сайтове

Нали "Обичай ме" беше продалжение на Питбул-а :3fdb8960598fa63e:

Иначе и аз се надявам да е умерена с силен текст. 😀

Така ли? :1000 (29):

Дано пуснат Джена и Преслава днес. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Така ли? :1000 (29):

Дано пуснат Джена и Преслава днес. :3fdb8960598fa63e:

Писах ти във Фейса, а въй - не, Преси само в петък да я промотират, за да е по-силен трафика.

Сподели в други сайтове

В ХотАрена има снимки от РД на Гери-Никол и са писали, че се е натискала с Галин. На партито са присъствали и някакви нейни фенове, които поддържат фен страница и Гери им е писала да изтрият всички клипчета от рождения ден. Феновете са пратили скрийн на чата.

Сподели в други сайтове

В ХотАрена има снимки от РД на Гери-Никол и са писали, че се е натискала с Галин. На партито са присъствали и някакви нейни фенове, които поддържат фен страница и Гери им е писала да изтрият всички клипчета от рождения ден. Феновете са пратили скрийн на чата.

Ужас, не знаех, че Гери е лесбийка?!

Сподели в други сайтове

Аз не знаех, че ти си хетеросексуален.

!!!

Спя с да всичко що мърда, а скоро и в твоето легло ще се намърдам, Даниеле!

Сподели в други сайтове

Аз да умирам от яд за проваленият концерт във Варна - не..от единия ми крачол, че през другия.. :3fdb8960598fa63e:

Новата песен "Мрази ме" или "Хвани ме" не е никакъв хит, а само във вашите глави е такъв..второ така плямпахте и когато пусна "Силиконово мече", а дори и "Добре ми влезна (дошла)" за ултра, мега, гига, хипер хит! :3fdb8960598fa63e: Е, колкото и да се опитвате да пробутвате Кама - не става драги мои..самата тя видя, че не може да направи хит и покани Гъмзата, че да разберат хората, че жълтозъбка е жива.... :3fdb8960598fa63e: Кама само по Видинският район и останаха фенове и участия..вече няма нюх, няма хъс...онзи Цветюшко и пияница той покрай нея започнал да ми говори за "Крал и Кралица" :3fdb8960598fa63e:

Деса не я мисли, Цветане..жената си чака детето, прави си записи за албум-а, Пайнер си я въртят..какво и трябва повече на нея, а пък ти се кефиш, че БТВ били я отразили, ами аджеба БТВ също са следяли и другите изпълнители..що говориш глупости.. :3fdb8960598fa63e:

Ненле не е ли време да дойш кравите. Ай чиба

Сподели в други сайтове

По-скоро е she-male, или Галинчо е искал един як фистинг от рожденичката.

Омг, никога не ми е хрумвало, че Галин може да харесва фистинг, трябва и аз да пробвам, изглежда брутално яко. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Преслава ,Деси Слава и Галена са класа и през 2017 ,с хит без хит,с турне без турне-това е топа за годината.А мантрата с хит на Гаргата може да върви у рамания,ама на улицата не!!! :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Преслава ,Деси Слава и Галена са класа и през 2017 ,с хит без хит,с турне без турне-това е топа за годината.А мантрата с хит на Гаргата може да върви у рамания,ама на улицата не!!! :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

Не се ли измори да повтаряш едно и също?

Сподели в други сайтове

Направо потече от чешмата..... и по ФЕН ТВ [MAKING] :happyppl:

Наистина, направо потече от чешмата и занули пророчествата на пенсионера и "десовите", че без голяма компания не може, щото няма медийно къде да се покаже. На Кама дори не и се налага да си показва гъза пред Здравко във ВИП Брадър (като Деса), а си седи у дома и телевизиите идват една след друга на опашка, за интервю.

Сподели в други сайтове

Нали те заради това снощи въя vision я пуснаха 4 пъти и на Гидула само веднъж. Ама едно хубаво ми стана, направо душевен оргазъм

Сподели в други сайтове

Не се ли измори да повтаряш едно и също?

Никога не се уморявам да повтарям истината,особено на такива лумпени и заблудени душици като вас.

Пускат я ама друг път тая боза ...май някой е сънувал или най-много да си я поръчал да каже ,че са я пуснали :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Никога не се уморявам да повтарям истината,особено на такива лумпени и заблудени душици като вас.

Пускат я ама друг път тая боза ...май някой е сънувал или най-много да си я поръчал да каже ,че са я пуснали :gun_bandana:

Така като се криеш от хората тук повече от 10 години да не мислиш, че някой ти вярва, че излизаш въобще някъде, за да ми се изказваш? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...