Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Цветане, смятай как си им дигал нервите цяло десетилетие, щом не могат да приемат факта, че Камелия има хит. :1000 (29): Лукас е изнервен нещо. Луки, пий едно голямо уйски и ще ти мине.

Ама защо си се нервил? Аз съм един такъв конструктивен, разбран тип, който само излага някакви свои виждания по въпроси в чалгата.... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

По брутални сте от мене.... :1000 (29):

Ми, ако учителят горе днес цял ден не му четях постовете против Камелия, можеше да не се изказвам толкова грубо. Но очевидно той е фен на Камелия, а не на Деса, щом всеки втори пост е с Камелия и знае цялата й дискография + това познава и добре гласът й, знае колко човека ходят по участията й.

Сподели в други сайтове

Леле, тежка е съдбата да си буквеник наоколо - варненска кифладжийница направи за пух и прах всякакви митове за хитовост и вървежност на кокошарника, и то докато любимия гаргамел извира и от чешмите ...

Много ми напомняш за Людмила Захажаева!?

Сподели в други сайтове

Пак ти казвам Деса през 2013 и дискотеката фул, а Кама без хит и празна дискотека..

:roll1:

Кама ама никога не е била на празно :roll1: Тази тема да се покаже мигом пред ТЕЛК, някой хора бързо бързо ще получат пенсия по невменяемост. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Кое е общото между Кали, Константин, Галена и Роксана? И четиримата имат син на име Александър. :D

Пеевски бил приет по спешност в болница Замисляте ли се какво би станало, ако нещо му се случи...

Цв.Янева, дори и раждането си ще скрие обаче.

Сподели в други сайтове

Ами ти. Не се заяждам

Бе питах коя е таз особа, която викаш ми подражавала, че не знам дали трябва да се обиждам ;)

Новината че корпулентния млад бизнесмен на Цура е получил инфарктче или кот там е прекалено хибава, за да е вярна

Сподели в други сайтове

Бе питах коя е таз особа, която викаш ми подражавала, че не знам дали трябва да се обиждам ;)

Новината че корпулентния млад бизнесмен на Цура е получил инфарктче или кот там е прекалено хибава, за да е вярна

Майката на Албена Вулева, беше гост в един от сезоните на ВИП Брадър. Откачена рускиня, дето редеше всички.

И Лукас ще разправя така за твоя инфаркт някой ден. ;)

Сподели в други сайтове

Коментирай 12-тата поредна седмица в топ 3 и 11-тата в топ 2 на "Пада звезда" в Сигнал :)

Дай Боже всекиму такъв "флоп" :3fdb8960598fa63e:

Четох коментарите в Сигнал как Галошените откачат и обвиняват Сигнал ,че им е платена класацията и чак Редакторът на сайта отговорил,че класацията е напълно реална и,че такива са резултатите колкото и да не им изнася на тях и любимите им изпълнители :3fdb8960598fa63e:

Преси си нацели хубав сезонен хит.Тя и Азис са обладали ТОП 2 като Луцифер и Буда :girl_witch:

Чакаме ли дуета с Джена? :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Людмила Захажаева, майката на Албена Вулева

Сподели в други сайтове

Дай Боже всекиму такъв "флоп" :3fdb8960598fa63e:

Четох коментарите в Сигнал как Галошените откачат и обвиняват Сигнал ,че им е платена класацията и чак Редакторът на сайта отговорил,че класацията е напълно реална и,че такива са резултатите колкото и да не им изнася на тях и любимите им изпълнители :3fdb8960598fa63e:

Преси си нацели хубав сезонен хит.Тя и Азис са обладали ТОП 2 като Луцифер и Буда :girl_witch:

Чакаме ли дуета с Джена? :Vishenka_05:

Гледа ли клипчета от Варна как се дерат на "Пада звезда"? <3

Сподели в други сайтове

Майката на Албена Вулева, беше гост в един от сезоните на ВИП Брадър. Откачена рускиня, дето редеше всички.

Беше страшно отвратителна. Не знам как никоя не я опердаши.

Сподели в други сайтове

Гледа ли клипчета от Варна как се дерат на "Пада звезда"? <3

Оргазъм за ушите ми!Голяма сладуранка е била .В Хотарената пишат,че тя,Емануела и Емилия са викнати на бис.Това вярно ли е или тея пак си измислят?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...