foxy_vd Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Цветане, смятай как си им дигал нервите цяло десетилетие, щом не могат да приемат факта, че Камелия има хит. :1000 (29): Лукас е изнервен нещо. Луки, пий едно голямо уйски и ще ти мине. Ама защо си се нервил? Аз съм един такъв конструктивен, разбран тип, който само излага някакви свои виждания по въпроси в чалгата.... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Кама може само да си мечтае да има хит, като този на Кали Айде , дерзайте лумпени! Деса може само да си мечтае да има фигура, като тази на Камелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Деса може само да си мечтае да има фигура, като тази на Камелия Като роди ще е отново във топ форма :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Като роди ще е отново във топ форма :1000 (19): Значи да я считаме от 2014 за бременна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Като роди ще е отново във топ форма :1000 (19): Дали? Тя си беше дебела преди да я напомпа боксьорчето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Значи да я считаме от 2014 за бременна? Право в десятката! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Значи да я считаме от 2014 за бременна? По брутални сте от мене.... :1000 (29): Люси Иларионов: В попфолка лежат на стари лаври Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Вкарваме ли мръсният сексапил с нова профилна в Рамания? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 По брутални сте от мене.... :1000 (29): Ми, ако учителят горе днес цял ден не му четях постовете против Камелия, можеше да не се изказвам толкова грубо. Но очевидно той е фен на Камелия, а не на Деса, щом всеки втори пост е с Камелия и знае цялата й дискография + това познава и добре гласът й, знае колко човека ходят по участията й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Леле, тежка е съдбата да си буквеник наоколо - варненска кифладжийница направи за пух и прах всякакви митове за хитовост и вървежност на кокошарника, и то докато любимия гаргамел извира и от чешмите ... Много ми напомняш за Людмила Захажаева!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Много ми напомняш за Людмила Захажаева!? Тя е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Пак ти казвам Деса през 2013 и дискотеката фул, а Кама без хит и празна дискотека.. Кама ама никога не е била на празно Тази тема да се покаже мигом пред ТЕЛК, някой хора бързо бързо ще получат пенсия по невменяемост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Клипове от РД на Гери-Никол, който е празнувала на участие на Галин. https://www.instagram.com/gerynikol_fen_profil_/ Явно не са й уважили молбата да ги изтрият :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Тя е! Няма кой друг да е :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Много ми напомняш за Людмила Захажаева!? Кой? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Кое е общото между Кали, Константин, Галена и Роксана? И четиримата имат син на име Александър. Пеевски бил приет по спешност в болница Замисляте ли се какво би станало, ако нещо му се случи... Цв.Янева, дори и раждането си ще скрие обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Кой? Ами ти. Не се заяждам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Ами ти. Не се заяждам Бе питах коя е таз особа, която викаш ми подражавала, че не знам дали трябва да се обиждам Новината че корпулентния млад бизнесмен на Цура е получил инфарктче или кот там е прекалено хибава, за да е вярна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Бе питах коя е таз особа, която викаш ми подражавала, че не знам дали трябва да се обиждам Новината че корпулентния млад бизнесмен на Цура е получил инфарктче или кот там е прекалено хибава, за да е вярна Майката на Албена Вулева, беше гост в един от сезоните на ВИП Брадър. Откачена рускиня, дето редеше всички. И Лукас ще разправя така за твоя инфаркт някой ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Коментирай 12-тата поредна седмица в топ 3 и 11-тата в топ 2 на "Пада звезда" в Сигнал Дай Боже всекиму такъв "флоп" Четох коментарите в Сигнал как Галошените откачат и обвиняват Сигнал ,че им е платена класацията и чак Редакторът на сайта отговорил,че класацията е напълно реална и,че такива са резултатите колкото и да не им изнася на тях и любимите им изпълнители Преси си нацели хубав сезонен хит.Тя и Азис са обладали ТОП 2 като Луцифер и Буда Чакаме ли дуета с Джена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Бе питах коя е таз особа, която викаш ми подражавала, че не знам дали трябва да се обиждам Новината че корпулентния млад бизнесмен на Цура е получил инфарктче или кот там е прекалено хибава, за да е вярна Людмила Захажаева, майката на Албена Вулева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Дай Боже всекиму такъв "флоп" Четох коментарите в Сигнал как Галошените откачат и обвиняват Сигнал ,че им е платена класацията и чак Редакторът на сайта отговорил,че класацията е напълно реална и,че такива са резултатите колкото и да не им изнася на тях и любимите им изпълнители Преси си нацели хубав сезонен хит.Тя и Азис са обладали ТОП 2 като Луцифер и Буда Чакаме ли дуета с Джена? Гледа ли клипчета от Варна как се дерат на "Пада звезда"? <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Майката на Албена Вулева, беше гост в един от сезоните на ВИП Брадър. Откачена рускиня, дето редеше всички. Беше страшно отвратителна. Не знам как никоя не я опердаши. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Беше страшно отвратителна. Не знам как никоя не я опердаши. Приятелка ми е във ФБ и преди време се подвизаваше с името Людмила Острилкина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Гледа ли клипчета от Варна как се дерат на "Пада звезда"? <3 Оргазъм за ушите ми!Голяма сладуранка е била .В Хотарената пишат,че тя,Емануела и Емилия са викнати на бис.Това вярно ли е или тея пак си измислят? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари