Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Хахах Деса музикален инвалид хахахах

Дай твойта от Видину да я видим.Срам ли те е

Инвалид бре, Деса вече е музикален инвалид. Не се смейте на Галена, че и тя вече пее по-добре от нея. С Деса е свършено, просто прави едни пари...

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Инвалид бре, инвалид и това е. Свърши с Деса, дерзайте.... С един глас я хвалехте, сега и него няма. Дерзайте! Нема вече гювеч, немаааааааааа.....

Някой нагъл "крълски" поданик нема ли да пусне "Казни ме", където Кама пее втори глас.....?

Сподели в други сайтове

На кого му писна от Деса и Кама и вечната плоча, дето се върти тука?!?!

Въобще не ми пука коя е по-добра като певица, като хитове или като човек. Имат ли концерт - не. Тежат ли в обществото по някакъв начин - не. Все още са актуални, пеят тук-там, правят чат-пат по някоя хубава песен, но това, което са били, никога повече няма да бъдат. И не само те. Тоя жанр се съсипа и никоя от тях не мисли за него, дори и Глория вече. Какво да коментираме повече???

Сподели в други сайтове

https://www.vbox7.com/play:452e4a6d

На това ако му викате пеене....хвани едно момиче от улицата и ще ти я изпее по - хубаво....моля ви се..трябва да бъдеш мега глух и да си зле музикално, че да кажеш евала на Кама..дъното! :roll1:

Сподели в други сайтове

Пиян залян и тотално наигран

Искаме клипче ама тц

Краката бръчките

Алоуууу тва манекенки форум ли е

По- добре на Кама краката отколкото сланините на хипопотама

Сподели в други сайтове

Спамиш ли, а? Никой нищо не е пил. Утре съм на работа сутринта. 8 часа преди дежурство не се пие, щото дрегера хваща. И така, нема ли някой нагъл "кралски" да пусне "Казни ме", за да се върна аз в 2009 година и да почна като тогава, че Глорияа хич не е цъфнала с тия панаири, които плюеше преди 10 години? Давайте, пускайте неграмитни по сръбското преидсавители на оная България, която до 1990-та се присмиваше на нас у Видин, че сме чалгари?

Сподели в други сайтове

Инвалид бре, инвалид и това е. Свърши с Деса, дерзайте.... С един глас я хвалехте, сега и него няма. Дерзайте! Нема вече гювеч, немаааааааааа.....

Някой нагъл "крълски" поданик нема ли да пусне "Казни ме", където Кама пее втори глас.....?

А знаеш ли кое е най - жалкото, че ти твърдеше, че Кама имала оригиналният синбек инструментала на "Казни ме", а какво се оказало, че където пее Кама е пипам инструментала, а не е оригиналният, а е пипан..и кого ще лъжеш ти... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Въобще не ми пука коя е по-добра като певица, като хитове или като човек. Имат ли концерт - не. Тежат ли в обществото по някакъв начин - не. Все още са актуални, пеят тук-там, правят чат-пат по някоя хубава песен, но това, което са били, никога повече няма да бъдат. И не само те. Тоя жанр се съсипа и никоя от тях не мисли за него, дори и Глория вече. Какво да коментираме повече???

Само Софи Маринова може да покаже тежест в обществото след няколко месеца. :)

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Деса е музикален инвалид. Не стига, че вече не може да пее и си загуби гласа, а и е танцувално неграмотна и танцува между тактовете.... :gun_bandana:

Ок а клипче.Нали седя до нея оная вечер.Дай да чуем.Страхливец.

Ууууууууу

Сподели в други сайтове

Ей, нали знаете, че ви знам слабото местенце и на едните и на другите? Оставете тия 2 льохмана на Деса за след 20 дни, тогаво ще ги закова на стената.

Сподели в други сайтове

Ей, нали знаете, че ви знам слабото местенце и на едните и на другите? Оставете тия 2 льохмана на Деса за след 20 дни, тогаво ще ги закова на стената.

Хахаххаа

Как се измъкна като си опрян на стената.

На Деса ще праим лайв а на Кама ги крием.

Хахахаха

Жалка картинка и трагикомик

Не ставаш.Слаб противник си ми.Да си лягам по добре.Не си интересен

Сподели в други сайтове

Че все пак имя пеещи певици и е доста приятно да ги слушаме на живо. Едни от най-готините "чалга" изпълнения.

Сподели в други сайтове

Само Софи Маринова може да покаже тежест в обществото след няколко месеца. :)

Нищо няма да покаже и тя. Ще си пее хитовете пред циганската общност, която нараства все повече, и туй то.

Знаеш добре какво визирам под тежест. Просто е досадно всеки път, като вляза тук, да чета едно и също.

Камелия, Десислава. Десислава, Камелия. Не сме 2002.

Сподели в други сайтове

https://www.vbox7.com/play:5d2dda0f

Как си личи, че е пипан инструментала и няма нищо общо с този на Весна...ужас, ужас, ужас... :3fdb8960598fa63e:

Нищо не е пипано, а е подарено от Весна. Подарено, защото Сашка на Кама обикаля с Весна цяла България вече 3 години. Е питай Роско, води го на обяд с нея след концерта в Горна Оряховица. За другото лято няма да ти говоря. Ще пометнеш от мъка, ако ти кажа за какво иде реч. Ей, ще ви зануля десовите тролчета, да знаете. Гледайте си там въргарящата се биволица и се молете да се стопи след като се отели, че ще ви спукам от бъзик тук с тая позьорка, дето и глас нема вече.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...