Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Да!!! Снимала е върху маса утрупана с кебапчета и кюфтета, свински вратни и пр.

Е добре, че масата е била утрупана. Въпреки, че рядко наминавам тук, трендът е ясен - чалгата става все по-зле, а пишещите тук остават също толкова неграмотни :1000 (33):

image.jpgimage.jpgimage.jpg
Сподели в други сайтове

Обаче всеки взе да забелязва колко зле изглеждат чалгарите визуално, все едно още живеят в 90-те. Добре че се появи Гери, та да си отворят очите чалгарите как трябва да изглежда един изпълнител през 2017. Не мога да повярвам какво направи тая, ако се появи и втора толкова добра в поп-а и чалгата загина вовеки. :D

Тя се появи!

https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D1%83...pr=1.13#imgrc=_

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

О, благодаря ти за думата "полюция", наистина нямаше да се сетя да я използвам, но тя прекрасно описва напъните ти в този форум да привличеш вниманието на Фокси. Дори Милица се отказа, но ти продължаваш да опитваш, което е похвално.

:roll1: :roll1: :roll1:

Бре, бре, Мелето си го намери.... :ar:

Аааааааааа, да питам само: - Преслава какво прави в тази песен на Джена? Слуша цигулката на свекъра и ли? :bn:

Сподели в други сайтове

Е добре, че масата е била утрупана. Въпреки, че рядко наминавам тук трендът е ясен - чалгата става все по-зле, а пишещите тук остават също толкова неграмотни :1000 (33):

Някой беше споменал, че е снимала клип, но официална информация - липсва.

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1: :roll1:

Аааааааааа, да питам само: - Преслава какво прави в тази песен на Джена? Счуша цигулката на свекъра и ли? :bn:

Хахахах...добро включване... Очевидно усетът ми не ме лъже - голяма част от мненията са, че песента се прави предимно от Джена. На Преслава не помня коя е последната й подобна песен, с толкова богат аранжимент, така че си мисля, че и цялостната концепция е на Джена. Но фактите са си факти - парчето е дует и успехът му е логично да се дели на 2. В интерес на истината гласовете им доста си пасват. Мисля си, че това е най-подходящият дуетен партньор за Преса от всички, през които е минала и овършала в годините. :D

Сподели в други сайтове

Подкрепете и #TheBo$$, че ще излезе и от топ 5 :gun_bandana:

и го напишете Галена - #TheBo$$ (по друг начин не го отчита)

Няма такова нещо самата редакторка на сайта беше казала, че една песен се отчита по 1 и същ начин, независимо дали е с написан изпълнител или без, на бг или латиница...

Сподели в други сайтове

Няма такова нещо самата редакторка на сайта беше казала, че една песен се отчита по 1 и същ начин, независимо дали е с написан изпълнител или без, на бг или латиница...

Сега ги брои система

Сподели в други сайтове

Cally-Pressyfan' надуваме ли в големите жеги "Сърди се на ваще, че хубав си роден"? :3fdb8960598fa63e:
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Cally-Pressyfan' надуваме ли в големите жеги "Сърди се на ваще, че хубав си роден"? :3fdb8960598fa63e:

В момента съм надул "Инстаграма му спря" :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

В момента съм надул "Инстаграма му спря" :3fdb8960598fa63e:

От малък моето, да пипат МРАЗЯ :3fdb8960598fa63e:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Друг е въпроса колко хора ходят на участията и :D

Еее недей злобя! Три пъти съм ходил е фул ама така ша е като се интересуваш само от изтърканата вече плоча баба Гло от Две могили

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...