Роско Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Дали ще има концерт в Арената? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Защо да е необяснимо? Динев го беше казал тук наскоро - стриймването в youtube е безплатно. Концертите на Планета - вече не. Хората си слушат музика и се кефят, но отдавна не им пука за изпълнителите толкова, че да ходят на концерти. Публиката е пренаситена с тия десетки хиляди участия за последните 20 години. А и то няма нови силни имена, които да привлекат интерес и хора, едни и същи мутри, откакто се помня. Сам виждаш, че Камелия е на път да направи 4 млн, ако не е и повече. Нали уж според нея беше невъзможно? Какво стана? Ся ша цитирам теб, щото си ми най- подръка, ама не е специално фюр дих, щото и още няколко човека гледах че се пънат да обясняват че гледанията са си баси върха, нямащ нищо общо с дъното, което реално са тия песньовки. Необяснимо е. Ся че тубата е без пари, пък Митьо птицевъда иска пари да му гледаш кокошките е точно така, но това не обяснява по-голямата част от проблема. Не участията по кръчмотеките също не го обясняват, просто щото мн рядко се ходи заради конкретна чалгарка, особено от митьовите разпоретинк, а просто хората излизат и помеждудругото, вървят и тия. Одновната част е че по тия концерти не се предлага нищо ново - същоте набедени за хитове песни от тубата, същия плейбек, същите всички курветини и те така. Понататък - никва концепция, за къв зор верно да давам пари и да хода специално да се разкарвам до софия и арената? Също така - болшинството от силно еднообразното творчеството е мн подходящо за пияни посетители на кръчмотека, ама не и за зала. Така че факите остават - гледанията в канала на кокошарника са без вскякава стойност, колкото и милиарда да са, докато събират по 200-300 човека на обявени като концерт частни партита на павилиони за тестени закуски. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Ся ша цитирам теб, щото си ми най- подръка, ама не е специално фюр дих, щото и още няколко човека гледах че се пънат да обясняват че гледанията са си баси върха, нямащ нищо общо с дъното, което реално са тия песньовки. Необяснимо е. Ся че тубата е без пари, пък Митьо птицевъда иска пари да му гледаш кокошките е точно така, но това не обяснява по-голямата част от проблема. Не участията по кръчмотеките също не го обясняват, просто щото мн рядко се ходи заради конкретна чалгарка, особено от митьовите разпоретинк, а просто хората излизат и помеждудругото, вървят и тия. Одновната част е че по тия концерти не се предлага нищо ново - същоте набедени за хитове песни от тубата, същия плейбек, същите всички курветини и те така. Понататък - никва концепция, за къв зор верно да давам пари и да хода специално да се разкарвам до софия и арената? Също така - болшинството от силно еднообразното творчеството е мн подходящо за пияни посетители на кръчмотека, ама не и за зала. Така че факите остават - гледанията в канала на кокошарника са без вскякава стойност, колкото и милиарда да са, докато събират по 200-300 човека на обявени като концерт частни партита на павилиони за тестени закуски. Не разбирам какво казваш. Фокси твърди, че гледанията са купени, а тука няколко човека сме на мнение, че има и купени, но повечето не са. Ти коя теза подкрепяш? Тя и Камелия доскоро си мислеше, че е невъзможно да направиш 3 милиона на песен в България, ама дойде време, че нейна такава ще направи двойно повече без проблем. Може много хора да не ходят на бар заради конкретна певица, а просто да пият, но много от тях ходят заради люфимата си квачка. Ти, ако си решил да излизаш на диско тая вечер, и в твоя град пеят Алисия, Камелия и Преслава - на коя би отишъл? На тая, която ти е най-симпатична много ясно. Съгласен съм, че времето, в което хората се трепеха да идат на участие на еди-коя-си отдавна мина, аз затова казах, че участията са десетки хиляди за последните 20 години и хората не им трепва сърцето вече. С останалата част от поста ти съм съгласен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 От малка моето да пипат мразя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Не разбирам какво казваш. Фокси твърди, че гледанията са купени, а тука няколко човека сме на мнение, че има и купени, но повечето не са. Ти коя теза подкрепяш? Тя и Камелия доскоро си мислеше, че е невъзможно да направиш 3 милиона на песен в България, ама дойде време, че нейна такава ще направи двойно повече без проблем. Може много хора да не ходят на бар заради конкретна певица, а просто да пият, но много от тях ходят заради люфимата си квачка. Ти, ако си решил да излизаш на диско тая вечер, и в твоя град пеят Алисия, Камелия и Преслава - на коя би отишъл? На тая, която ти е най-симпатична много ясно. Съгласен съм, че времето, в което хората се трепеха да идат на участие на еди-коя-си отдавна мина, аз затова казах, че участията са десетки хиляди за последните 20 години и хората не им трепва сърцето вече. С останалата част от поста ти съм съгласен. Има и реални, ама повечето са купени. Ама и двата случая файда никва от тия гледания, щото реално се монетизират никак. Щом не могат един концерт с повече от 300 човека да направят ... Зависи. Коя в коя кръчмотека пее и прочее. Ама точно между тия трите е ясно че ша ида на Камелия, и то не само щото и симпатизирам На преса плейбека крака ми няма да стъпи, ако ще пари да ми дават, а лелката от Вакарел участия няма, не ми разправяй вицове. Иначе ако има и др навити, и не е м/у нея и Камелия, мое. Освен това, повечето градове които не са София и Пловдив, надали имат избор м/у повече от две при това топ имена. Повече нещо от типа на бай Милко, Фатмагюл, Вимедойката, Соня Френска и някви такива (из актуален афиш на провинциална кръчмотека, незнам дали има конкуренция обаче) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Сузанита като малка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 а лелката от Вакарел участия няма, не ми разправяй вицове. Ето един виц за теб. За юли има 11. За август до момента: 8. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Ето един виц за теб. За юли има 11. За август до момента: 8. Лайк ениуан кеърс .... но е добре, че е още жива де, прао съм изненадан. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Лайк ениуан кеърс .... но е добре, че е още жива де, прао съм изненадан. Жива е, но се разпада горката. Скоро ще трябва да й лепят фейса с плочки фаянс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Харесва ми новата на Преса. Слушам я нон-стоп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Това за майката на Татяна вярно ли е? Какво е станало? Абе, Малина жива ли е още? Никаква я няма на хоризонта. Има ли участия? Или предвид възрастта си вече е в песния? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Сенужка-фурнаджийската лопата говори за държане на думата. Само погледнете последната страница от темата за новата песен на Симона: 7 август - дъщерята на Глория за нищо не става, яко хейт; 8 август - Симона изглежда перфектно (обръща палачинката, започва да се мазни на Глориевите). Освен това е като ксерокс, прочете ли нещо, го повтаря 1 милион пъти после - като това за заучените фрази. Страницата на Елена Паришева е публикувала нов пост вчера. Не е свързан с музиката, но все пак е учудващо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Сузанита като малка 1:40 Това за Асето Вакарелска ли се отнася? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 11 Author Report Share Публикувано Август 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 11 Author Report Share Публикувано Август 11 Преслава издуха Галена с мръсна газ! Детронира я от раз Последната песен на Галена се превърна в тотален хит за няколко дни и наду перките до неузнаваемост. Смядовката се самопровъзгласи за кралицата на фолка, но призраците от миналото и напомниха къде й е мястото. Най-големият й враг в бранша се завърна ударно. Преслава направи дует с Джена, който за по-малко от 24 часа достигна половин милион гледания. Това е абсолютен рекорд в бранша и до сега никой освен Азис не е достигал подобен успех от раз. https://www.blitz.bg/layfstayl/preslava-izd...news535485.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Преслава издуха Галена с мръсна газ! Детронира я от раз Последната песен на Галена се превърна в тотален хит за няколко дни и наду перките до неузнаваемост. Смядовката се самопровъзгласи за кралицата на фолка, но призраците от миналото и напомниха къде й е мястото. Най-големият й враг в бранша се завърна ударно. Преслава направи дует с Джена, който за по-малко от 24 часа достигна половин милион гледания. Това е абсолютен рекорд в бранша и до сега никой освен Азис не е достигал подобен успех от раз. https://www.blitz.bg/layfstayl/preslava-izd...news535485.html Втори ден 220к с 2к харесвания :1000 (29): Напрао я убиха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Сенуж, по 100 поста на страница, 3 един след друг, заяждаш се и спамиш... Считай се за последно предупреден! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Преслава издуха Галена с мръсна газ! Детронира я от раз Последната песен на Галена се превърна в тотален хит за няколко дни и наду перките до неузнаваемост. Смядовката се самопровъзгласи за кралицата на фолка, но призраците от миналото и напомниха къде й е мястото. Най-големият й враг в бранша се завърна ударно. Преслава направи дует с Джена, който за по-малко от 24 часа достигна половин милион гледания. Това е абсолютен рекорд в бранша и до сега никой освен Азис не е достигал подобен успех от раз. https://www.blitz.bg/layfstayl/preslava-izd...news535485.html Реваааа :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Преслава направи дует с Джена, който за по-малко от 24 часа достигна половин милион гледания. Това е абсолютен рекорд в бранша и до сега никой освен Азис не е достигал подобен успех от раз. малиииииииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Преси и Джена са номер 1 в трендинга.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Скоро сигурно и в Сигнал ТОЧКА БЕ ГЕ! :1000 (29): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 11 Author Report Share Публикувано Август 11 Втори ден 220к с 2к харесвания :1000 (29): Напрао я убиха Повече са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Повече са. 257 000 гледания са към момента. И 3000 лайка. Честно казано очаквах повече втория ден. За справка - Галена имаше 280 000 и 3200 лайка. Все пак има още един час до края на второто денонощия де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi_alivonov Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Аз не мисля, че фолк певиците изглеждат ретро, не мисля, че трябва да са облечени в стил златна рибка, както Гери-Никол. Певиците ги обличат по последни тенденции, няма как да изглеждат ретро, просто Гери-Никол се облича все едно е част от цирков спектакъл ... В днешно време певиците са много стилни и се развиват в тази посока ... пп. Фолк певиците, макар и с 20+ разлика от Гери-Никол са много по-красиви от нея, тя може да е диктаторка в музикалния бизнес към момента, но не и в модния ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Някой има ли един ретро микс на Деси Слава? Помня преди години се въртеше доста, но не го откривам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари