Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Пашев се е заел с Джулия доста сериозно.

Вие си мислите, че Коцето я е поканил за дует ли? :1000 (29):

Е, то е ясно, че нещата са си били уредени. :1000 (29): Но се забелязва, че не само по-известният изпълнител в проекта предизвиква интереса на хората.

Аз искам от Джулия самостоятелно парче до края на годината. Да се възползва от настоящото положение, в която няма изявен тотален лидер в Пайнер, за да се доближи до големите.

Сподели в други сайтове

Сузи е билета на Андри към връщане в топа!

Мигом Преси да й звъни за дует или фийт, а защо не и трио, с Андри са приятелки. Има слухове за дует между Емануела и Преслава до края на годината. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

И затова никой не ползва услугите на Кулагин. Това си е лично твое мнение, пак казвам. :3fdb8960598fa63e:

Когато тръгваш в началото - винаги ти трябва масивна реклама, колкото и да си добър, без реклама си кръгла нула. Изключителни неща правят на Гери като грим и прически.

На добрия рекламата винаги му върви, въпроса е кой може да си го позволи. В последния си клип Бони е ползвала услугите му и е напрсвена невероятно добре.

Да не говорим , че тия двамата имат успех единствено заради ниските си моменти цени и дори безплатни за реклама.

Кулагин няма нуждата да ходи подир известни лица да го рекламират, човека е професионалист с цена. И с много по-голям опит от тия.

Услугите му се ползват там , където се плаща за тях.

Тия ако взимаха пи толкова пари от бройките гримирани досега бяха милионери. Евтиното се харчи.

А и Кулагин не е само гримьор.

Сподели в други сайтове

Не, просто по-нежни :3fdb8960598fa63e:

Много са хубави. Страхотни са. :Vishenka_05: И са с големи...професионалисти. Много ми харесват прическите и грима, които правят.

Сподели в други сайтове

Тая па бездарната Нефи направила нова чекия с Павлов.

Двама бедарни миндила се събрали да "творят".

Ужас, нета какви възможности дава за изява.

Да дадеш по 500-1000 лв. На тоя Павлов за песен, дето няма да става даже и за озвучение на тоалетна, самата ти да си бездарна и да нямаш нито едно участие оти на кой си му притрябвала...

Е не го разбирам. Пилеене на пари , едни мераци, ама грешни.

Сподели в други сайтове

Ивайло беше дългогодишен форумец в Планета. Фен на Нейно Величество Глория фон Цвай Могилен.

Еми, ето - класа е човекът. Както и аз съм класа и височество, като видях веднъж Глория на живо в квартала ни - щеше да ме блъсне кола, защото замръзнах на пътя.

Наистина Глория има огромна харизма, чар.

Сподели в други сайтове

К'фа класа бе , Педал Класа ли?

Още един психично след Кити.

Станете си дружки.

И си поканете Фокси да ви чете лекции на тема Камелия.

Колко психари има тука,леле...

Сподели в други сайтове

Еми, ето - класа е човекът. Както и аз съм класа и височество, като видях веднъж Глория на живо в квартала ни - щеше да ме блъсне кола, защото замръзнах на пътя.

Наистина Глория има огромна харизма, чар.

Ще умреш заради една Глория :D

Сподели в други сайтове

Някои наистина нямат и затова не влагат, но пък други по-скоро не искат. Имена с по над 10 участия на хонорар над 4000-5000 могат да си позволяват поне по 1-2 силни клипа на година, както е случаят с Десислава, например. Въпросът е кой има амбицията за нещо такова и кой иска да залага само на песни.

Коцето и Джулия минаха 200k за по-малко от денонощие и като нищо може да се заковат към 220-230k. Не мисля, че самият Константин някога е правил толкова много със самостоятелно парче- очевидно започва да се забелязва, че и Джулия е име, към което има интерес.

Да, но не забравяй, че те не водят живот за 2 лв - освен себе си и налагащата се поддръжка, имат и деца. Ако нямат някого, който да помага в битовите неща, няма и да помиришат подобно ниво.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Тая па бездарната Нефи направила нова чекия с Павлов.

Двама бедарни миндила се събрали да "творят".

Нефи туркиня ли е?

Иначе първата ѝ песен я слушам и до днес. Като от компилация от 2000-та година е.

Сподели в други сайтове

Нефи туркиня ли е?

Иначе първата ѝ песен я слушам и до днес. Като от компилация от 2000-та година е.

Тя и тая ще е такава. Павлов, леле...

И кенеф няма да озвуча с тия от Master Music и UpToMusic.

Сподели в други сайтове

Е Примерно една Преса деца няма.

Обаче с клиповете е ниво "ейтам да има, да си покажа скелетите"...

Е, примерно, вместо да коментираш Преслава и не знам си кой и да ги наричаш "миндили" - можеш да запишеш я някое висшо, я някоя работка, където да влагаш негативната си енергия. Преслава издържа цялата рода, за което евала. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...