pechenko Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Защото нямат дует. :1000 (29): Още като излезе инфото, че ще представят дуета си на Балкан фест в Банско, я питах и тя каза,че не подготвят дует. Сигурна ли си, Деске? Може да не е нова песен, а някакво общо изпълнение например на "Кой" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Топ 10 на гледаемост при жените тази година: 1.Емануела - 24 631 887 2.Галена - 14 871 789 3.Кали - 14 747 321 4.Анелия - 11 016 501 5.Яница - 10 644 154 6.Теди Александрова - 10 136 614 7.Джена - 9 850 060 8.Алисия - 8 899 075 9.Преслава - 6 509 766 10.Емилия - 6 210 146 Изпускаш "Мина ми" на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Джена и Преса доста бързо взеха да падат с гледанията. В Ден 5 ще са около 140 000. При все, че са на първо място в Популярни и става дума за две от силните имена в чалгата, ми се струва, че трябваше да правят доста повече. Лайковете и те зациклиха яко. Явно песента няма да е този хит, който очаквахме в деня на излизането. И както споделиха и други форумци, много бързо писва. И при мен май така се получи. Да, много тъпа песен се оказа. След 3 слушания не искам да я пусна доброволно - пореден флоп за Прес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Топ 10 на гледаемост при жените тази година: 1.Емануела - 24 631 887 2.Галена - 14 871 789 3.Кали - 14 747 321 4.Анелия - 11 016 501 5.Яница - 10 644 154 6.Теди Александрова - 10 136 614 7.Джена - 9 850 060 8.Алисия - 8 899 075 9.Преслава - 6 509 766 10.Емилия - 6 210 146 Освен че си изпуснал мина ми на Галена,на Анелия какво смяташ обаче? Трябва само кажи ми и Unutamam, в другите е все тя канена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Освен че си изпуснал мина ми на Галена,на Анелия какво смяташ обаче? Трябва само кажи ми и Unutamam, в другите е все тя канена. И дуета с Ваня, защото го водят дует, както и с Кристали бозата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Емануела влиза във вип Брадър: http://hotarena.net/ekskluzivno-v-hotarena...variat-emanuela Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Сладурка впрочем очаква мъжка рожба - мъжка майка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Сигурна ли си, Деске? Може да не е нова песен, а някакво общо изпълнение например на "Кой" Не съм Деска. :1000 (29): Аз й писах само дали ще имат дует и ще го представят там и тя каза, че нямат дует. Импровизираните дуети са друго нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Сладурка впрочем очаква мъжка рожба - мъжка майка! Тази жена за 20 години по кърските сцени не се научи как да се облича, така че да не изглежда като чувал с картофи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Smith не си интересен и не ти ли омръзна да пръскаш отрова, като змия си брат'че! Ако Емануела влезе в къщата на Вип Брадър ще е тъпо..едни и същи муцуни всяка година....вместо малко да разнообразят....какво пък и е интересното в нея..достатъчно беше миналата година резилите, които показа.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Smith не си интересен и не ти ли омръзна да пръскаш отрова, като змия си брат'че! Ако Емануела влезе в къщата на Вип Брадър ще е тъпо..едни и същи муцуни всяка година....вместо малко да разнообразят....какво пък и е интересното в нея..достатъчно беше миналата година резилите, които показа.. Извинявай, даскале, който спомага за масово затъпяване на децата, твоето мнение хич не ме интересува. Ходи си проверявай тестченца и не се занимавай с висши въпроси като чалга пилотож, които видно не ти се отдават и само се излагаш. Отделно си застинал в миналото десетилетие и само песни от невръстната си младост пускаш тук - с които задръстваш страниците тук излишно. Веднъж не видях конструктивно мнение или анализ с подходящи доводи - или ще са клипчета на "Казни ме" в изпълнение на Камелия, или ще са клипчета на комплексираната торба с картофи, водеща се за твоя любимка. И ти имаш наглостта да говориш за кой бил интересен и кой не. И миличък, държа да подчертая, че змиите са нищо пред мен, аз съм КРАЛСА КОБРА, пак повтарям КРАЛСКА КОБРА!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Дават Елена по Планета HD с "Още". Голяма радост за окото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 На тоя все Преслава му е в устата.Написали двама човека,че им омръзнала песента на Джена и Преслава(които дори са се изказали негативно за него в същата статия) и хайде вече на повечето им омръзнало. Забавлявам се чак на жалките му опити да омаловажи всеки успех на Преслава.А иначе коментирай как кралят и кралицата на попфолка отново са окупирали топ 2 После не се чудете защо целият форум определя вас, феновете на Преслава, като най-досадните в този форум. Няма да използвам по-тежка дума, защото имам възпитание, за разлика от теб. По темата: Много интересни цифри представя Смит. Позицията на Кали е доста изненадваща, но е факт, че се старае жената. Не я знам с участията как е обаче. При нас във Варна не идва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 После не се чудете защо целият форум определя вас, феновете на Преслава, като най-досадните в този форум. Няма да използвам по-тежка дума, защото имам възпитание, за разлика от теб. По темата: Много интересни цифри представя Смит. Позицията на Кали е доста изненадваща, но е факт, че се старае жената. Не я знам с участията как е обаче. При нас във Варна не идва. Ами фийта с Азис и дуета с Илиян са с над 5,200К, а самостоятелната с 4000К. И мен не ме кефи песента на Преслава и Джена - Джена и Преслава, просто не успя да ме хване и зариби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Емануела - Без чувства Премиера - днес! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Емануела - Без чувства Премиера - днес! Последно Райна или Емануела? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Последно Райна или Емануела? Емануела със сиг За Райна не зная Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Емануела със сиг За Райна не зная Да видях в официалната и страница го е написала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Емануелка ще мачка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Емануелка ще мачка Щом казваш ти без това всичко знаеш покрай певиците както се вика претоплено от кухнята Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Diamond. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Емануелка ще мачка Днес ли излиза? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Днес ли излиза? Да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Днес ли излиза? https://www.facebook.com/EmanuelaMusic/vide...40422306058875/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Аман от този Люси. Какъв е този монтаж на клипа на Райна 1 месец. То лятото си отиде почти. Дано тази седмица да го пуснат вече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Аман от този Люси. Какъв е този монтаж на клипа на Райна 1 месец. То лятото си отиде почти. Дано тази седмица да го пуснат вече! И пак сигурно ще е наблъскал арсенала от жълти филтри. Райна защо не работи с Марков, Стенли или Моллов, видимо правят по-изпипани неща от Люсо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари