nenooo123 Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 ЛАУ, уникална е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Кокаинчо вече е пиян на панаира в Кула, а още не е излизал да пее.... силно казано, но все пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Познайте коя е певицата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Познайте коя е певицата Деси Слава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Деси Слава Камейсън само тя е способна да се дупи така публично... но така е, като нямаш хитове ще го караш по дупене и гъзене..център на внимание.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Само Камелия има толкова дълги крака, страхотно тяло и е руса. Никоя от русите, няма това, което има тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Само Камелия има толкова дълги крака, страхотно тяло и е руса. Никоя от русите, няма това, което има тя. Харесваме ли това парче? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Спекулира се, че Мария влиза във Випа върху зебра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Спекулира се, че Мария влиза във Випа върху зебра. Голямо шоу ще е значи не е за изпускане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Харесваме ли това парче? Да, разбира се. Харесвам всичко на Мария до 2006-та включително. Оттам нататък затъна жестоко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Спекулира се, че Мария влиза във Випа върху зебра. Коментирай, че Яни ще влезе като ВИП гост в отделна къща. И ще я носят върху надуваем лебед. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Кели, сега като ме прати при старите песни на Мария, се сетих за тази. Една от най-любимите ми поп-фолк песни като цяло. Уникално звучене има. Една от първите румънски правени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Кели, сега като ме прати при старите песни на Мария, се сетих за тази. Една от най-любимите ми поп-фолк песни като цяло. Уникално звучене има. Една от първите румънски правени. Невероятна! Лично и категорично е в топ 10 на любимите ми песни от лятото на 2005 - невероятни хитове имаше тогава, за разлика от сега! Надул съм до пазара "Твоя град" в момента - помним ли как Лейди Мария скандализира с награда Клип на годината и внесе смут в залата? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Надул съм до пазара "Твоя град" в момента - помним ли как Лейди Мария скандализира с награда Клип на годината и внесе смут в залата? Не повдигай тази тема, че е болна за феновете на Глория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Кели, сега като ме прати при старите песни на Мария, се сетих за тази. Една от най-любимите ми поп-фолк песни като цяло. Уникално звучене има. Една от първите румънски правени. Страхотна песен! Супер любима ми е! Много я слушахме съответното лято. Мария имаше не малко качествени песни... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Страхотна песен! Супер любима ми е! Много я слушахме съответното лято. Мария имаше не малко качествени песни... По-младите фенове, никога няма да разберат тръпката да стоиш пред телевизора и да чакаш да пуснат любимата ти песен. Тогава нещата бяха коренно различни. Сега можеш да цъкаш, ако щеш по 24/7 по клипа, но не е същото. Мария мачкаше със силна дискография и щест силни албума. Като се омъжи първият път, нещата тръгнаха надолу. Абе, важното е, че е оставила хубави неща след себе си, макар и сега като численост да са повече тези, дето не стават.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Познайте коя е певицата Не най-яката дупара в бг шоубизнеса от 20 години е сентенцията, а поста на Камелия над снимката на стената и. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 По-младите фенове, никога няма да разберат тръпката да стоиш пред телевизора и да чакаш да пуснат любимата ти песен. Тогава нещата бяха коренно различни. Сега можеш да цъкаш, ако щеш по 24/7 по клипа, но не е същото. Мария мачкаше със силна дискография и щест силни албума. Като се омъжи първият път, нещата тръгнаха надолу. Абе, важното е, че е оставила хубави неща след себе си, макар и сега като численост да са повече тези, дето не стават.. Прави много тъпи и незапеваеми песни, това е проблема. Освен това, в началото като хваща Гущеров, бълваше като ненормална. До към 2010-та повечето й песни са доста добри, нищо че някои не бяха хитове. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Това може би е първото интервю на Цветина. Много ме кефи това момиче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Това може би е първото интервю на Цветина. Много ме кефи това момиче. Не е първото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 По-младите фенове, никога няма да разберат тръпката да стоиш пред телевизора и да чакаш да пуснат любимата ти песен. Тогава нещата бяха коренно различни. Сега можеш да цъкаш, ако щеш по 24/7 по клипа, но не е същото. Мария мачкаше със силна дискография и щест силни албума. Като се омъжи първият път, нещата тръгнаха надолу. Абе, важното е, че е оставила хубави неща след себе си, макар и сега като численост да са повече тези, дето не стават.. Да. Дори и аз бях забравил тръпката да кибичиш пред телевизора, пуснал "Планета", в очакване на отварящите се женски очи и цветните надписи "Промо", с надеждата да пуснат някой нов клип... И ако се окажеше някое супер лъскаво видео, или такова с интересен сюжет, то гледаш втренчено, погълнат от самия проект и с интерес очакваш да видиш как ще се развие клипът докрая... А сега... цъкаш в нета, подъвкваш още няколко пъти видеото и бързо, бързо го изплюваш, като в този процес не изпитваш никакви кой знае какви емоции, или ако има такива, те биха били някакви съвсем повърхностни, които след няколкото рефрешвания съвсем са изчезнали... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Да. Дори и аз бях забравил тръпката да кибичиш пред телевизора, пуснал "Планета", в очакване на отварящите се женски очи и цветните надписи "Промо", с надеждата да пуснат някой нов клип... И ако се окажеше някое супер лъскаво видео, или такова с интересен сюжет, то гледаш втренчено, погълнат от самия проект и с интерес очакваш да видиш как ще се развие клипът докрая... А сега... цъкаш в нета, подъвкваш още няколко пъти видеото и бързо, бързо го изплюваш, като в този процес не изпитваш никакви кой знае какви емоции, или ако има такива, те биха били някакви съвсем повърхностни, които след няколкото рефрешвания съвсем са изчезнали... За жалост музикалното изкуство стана прекалено достъпно и изгуби от стойността си по този начин. Едно време си купувахме албумите, защото не можеше да чакаме някое радио или тв да се сетят да пуснат дадена песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 По-младите фенове, никога няма да разберат тръпката да стоиш пред телевизора и да чакаш да пуснат любимата ти песен. Тогава нещата бяха коренно различни. Или пък да избягаш от училище да си купиш диска на Гергана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Или пък да избягаш от училище да си купиш диска на Гергана Или да си събираш от закуска да си купиш касетката на Глория от местния битак ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари