Danger. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 И на вс като тебе - 217К споделяния Почти перфектен - 111К споделяния Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 И все пак. Пада звезда е с почти три пъти по-малко гледания, а повече лайкове. Невъзможно е просто. Защо да е невъзможно? Особено когато "Почти перфектен" продължава да прави по над 20к на ден. Това са 600к за последния месец само. Едва ли много от тези гледания са произвели лайк - който е харесвал, е харесвал в началото. Аз съм харесал песента при излизането - това че примерно си я пускам примерно по 3 пъти на седмица не носи никакви допълнителни лайкове. Отделно от това "Почти перфектен" се пускаше автоматично след "Дай ми още" - това е огромен плюс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Днеска Камелия чества 20 години на сцена !!! Честито да ѝ е! Годишнината идеално съвпада с най-големия ѝ хит в последните години, който дори всеки момент ще е първият ѝ клип с 2 милиона (на не-ретро песен). Евала! Да се възползва от ударното си завръщане в ТОП-а и още дълги години да ни радва с продукция! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Защо да е невъзможно? Особено когато "Почти перфектен" продължава да прави по над 20к на ден. Това са 600к за последния месец само. Едва ли много от тези гледания са произвели лайк - който е харесвал, е харесвал в началото. Аз съм харесал песента при излизането - това че примерно си я пускам примерно по 3 пъти на седмица не носи никакви допълнителни лайкове. Отделно от това "Почти перфектен" се пускаше автоматично след "Дай ми още" - това е огромен плюс. Струва ми се, че хората, които сте фенове на песента, се опитвате да я онивините. За мен е невъзможно. Виждаш, че песни със сходни гледания имат 10К повече лайка и двойно повече споделяния. Егати аномалията. Това, което казваш ти, за началните лайкове важи за всяка една песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 "Почти перфектен" е най-яката песен на Емануела от както е в Пайнер. Точно в най-пиковия момент за Емануела я пусна и си беше стабилен хит, просто излезе в периода на "Дай ми още" и цялото внимание беше в песента на Анелия..но наистина лайковете и коментарите са много малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 За мен също е нереално към днешна дата да прави повече гледания от "5, 6, 7, 8" или например "Моро му", ама ето на - прави. Не ми се вярва и в момента да купува. Просто ютуб понякога работи по странни начини. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Тук ми се говореше, само преди дни, за някакъв чутовен успех на песните на Емануела в ютюб, за някакъв стейнг паур, за някакви чудесии. А то като махнеш "5, 6, 7, 8" и "Не ме заслужаваш", където успехът и получените дивиденти не са само за Емануела, а са и за съответно Галин и Константин, остава: мегахита "Виновна"... популярната "Незабравима" съмнителната "Почти перфектен" и резила "20 лева", няма смисъл по-назад да се връщаме, нали?!. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Тук ми се говореше, само преди дни, за някакъв чутовен успех на песните на Емануела в ютюб, за някакъв стейнг паур, за някакви чудесии. А то като махнеш "5, 6, 7, 8" и "Не ме заслужаваш", където успехът и получените дивиденти не са само за Емануела, а са и за съответно Галин и Константин, остава: мегахита "Виновна"... популярната "Незабравима" съмнителната "Почти перфектен" и резила "20 лева", няма смисъл по-назад да се връщаме, нали?!. И хита на годината и мой личен химн: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 13,2 милиона 29К лайка Цуро, Цуро :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 За мен също е нереално към днешна дата да прави повече гледания от "5, 6, 7, 8" или например "Моро му", ама ето на - прави. Не ми се вярва и в момента да купува. Просто ютуб понякога работи по странни начини. "Моро му" спря да се показва под почти всички песни изведнъж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Тук ми се говореше, само преди дни, за някакъв чутовен успех на песните на Емануела в ютюб, за някакъв стейнг паур, за някакви чудесии. А то като махнеш "5, 6, 7, 8" и "Не ме заслужаваш", където успехът и получените дивиденти не са само за Емануела, а са и за съответно Галин и Константин, остава: мегахита "Виновна"... популярната "Незабравима" съмнителната "Почти перфектен" и резила "20 лева", няма смисъл по-назад да се връщаме, нали?!. Айде ти и тия като теб всичките да го духате! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Тук ми се говореше, само преди дни, за някакъв чутовен успех на песните на Емануела, за някакъв стейнг паур, за някакви чудесии. А то като махнеш "5, 6, 7, 8" и "Не ме заслужаваш", където успехът и получените дивиденти не са само за Емануела, а са и за съответно Галин и Константин, остава: мегахита "Виновна"... популярната "Незабравима" съмнителната "Почти перфектен" и резила "20 лева". А "Като теб", дето разбиваше дискотеки цяла 2016? Откакто Емануела е в Пайнер, всичките й песни до една, без "20 лева", минават 5 милиона гледания. Никоя друга не може да се похвали с това - това са 9 песни за 2 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 И хита на годината и мой личен химн: За който е рано да се говори как ще се развие в тубата, защото и Емилия стартира с над 200К, а преди часове направи 1,5 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 "Моро му" спря да се показва под почти всички песни изведнъж. Щото песента писна и хората спряха да я слушат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 "Моро му" спря да се показва под почти всички песни изведнъж. Значи спада на "Моро му" може да се обясни с това, че не показва отстрани, но стабилността на "Почти перфектен" не може да се обясни с това, че и до ден днешен и сред топ видеата отстрани? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 А "Като теб", дето разбиваше дискотеки цяла 2016? Откакто Емануела е в Пайнер, всичките й песни до една, без "20 лева", минават 5 милиона гледания. Никоя друга не може да се похвали с това - това са 9 песни за 2 години. Коя може да се похвали с толкова много продукция и не са 2 години, а 22 месеца - бълва, бълва...Да минават 5 милиона, голямо чудо! Умрял някой за милионите й гледания, само да не станат още проекти с подобни странни пропорционалности между гледания, лайкове и споделяния. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Нона Йотова е подписала с "Пайнер" и ще издаде първата си попфолк песен през септември. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Значи спада на "Моро му" може да се обясни с това, че не показва отстрани, но стабилността на "Почти перфектен" не може да се обясни с това, че и до ден днешен и сред топ видеата отстрани? Моро му можеше да се показва ако Галена/Пайнер бяха купили гледания (можеха да купят 3-5 млн и пак щяха да пасват гледанията и лайковете - 46К лайка и 220К споделяния) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Щото песента писна и хората спряха да я слушат. И пак си е емблемата за годината. На "Мотел" й скачат много гледанията, Азис си купува... Не може да прави такива зашеметяващи цифри, като отдавна не е в БГ топа в трендинг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Нона Йотова е подписала с "Пайнер" и ще издаде първата си попфолк песен през септември. Ти се бъзикаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Ти се бъзикаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Още едно недоразумение - 7 милиона с 10К лайка... 9,5 милиона с 16К лайка: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Още едно недоразумение - 7 милиона с 10К лайка... 9,5 милиона с 16К лайка: 2 4,5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Като сме на тема гледания с харесвания и на "Няма да ме купиш" както и още някои песни на Яница лайковете не пасват с гледанията... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари