Mr. Greshen Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Дали днес няма да излезе? Пяла я е снощи. https://www.facebook.com/Club33Sofia/videos/657484514457516/ Много яка. Анче пак ще разбива. Дано днес да излезе! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Интересното е в кой от двата канала ще пуснат дуета на Емилия и Тони Стораро или пак в двата и накрая ще остане само този в канала на Фен Тв Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Много яка. Анче пак ще разбива. Дано днес да излезе! Трябваше да излезе преди дни, но бавят слайдшоуто Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Не поглеждай назад Не спирай Ти си слънцето в мен Дъх ПРОДЪЛЖАВАМ Ако с теб не съм Игри за напреднали Сложно-невъзможно Предадох те Твоя съм Изведнъж Сърцето ще плати В моят ум За патрона На Маями ???? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Моят БГ топ 5 - лято 2017 Направо ги убивам Дразни ме Искам само теб - Есил Дюран Виновна Кажи ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Трябваше да излезе преди дни, но бавят слайдшоуто Няма ли да има клип??? :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Дали днес няма да излезе? Пяла я е снощи. https://www.facebook.com/Club33Sofia/videos/657484514457516/ Страхотен текст и музика. Очаквам с нетърпение! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Липсват: Тази нощ безумна Мили мой Молиш ме Раздвоени Предай се на желанието Моят нов любовни НЕ СЪМ АНГЕЛ Последен адрес Силните мъже НЕ МИ ПРЕЧИ По моята кожа Моето слабо място Ако утре ме губиш Нокаут Живей In control Без теб Тук жена му пази Липсват: Намерих те Сама Дявола ме кара Мой Лоша ли съм С кое право Хайде, откажи ме Създай игра След раздялата Тоя става Ще се проваля Не пред хората Искам да останем будни Знам как Много ми отиваш Истински щастлива Точно никога Живей Да ти олекне Мина ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 На Анелия звучи брутално. Да я пуска с клип, по-яко звучи от на Емануела и дуета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Вземете се стегнете оттук и направете едни пълни и реални еволюции! Много е тъпо и това, че на някои са цели припеви, на други някви секунди. Ще е яко някой да ги направи както трябва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 На Анелия звучи брутално. Да я пуска с клип, по-яко звучи от на Емануела и дуета. В Автограф каза, че ще я пусне с клип, но не знам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 В Автограф каза, че ще я пусне с клип, но не знам... Дано. Само това "Да,да,да" вече ми идва в повече, защото ми омръзна да го слушам, но като цяло песента е яка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Песента на Анелия си е обикновена чалгийка, не чувам нищо различно. Ще й е много трудно да надскочи Дай ми още. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Вземете се стегнете оттук и направете едни пълни и реални еволюции! Много е тъпо и това, че на някои са цели припеви, на други някви секунди. Ще е яко някой да ги направи както трябва! И да е включено всичко, а не бе половината хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Публикувай навсякъде... Много си зле Зле си ти. Това да не е някаква държавна тайна. Ако Анелия не иска да се чува, няма да я пее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Само да не стане като с песента на Галена и Фики, да я чуем след година... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Забравих тази песен. Уникална е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 В този канал нещо не слагат всичките клипове, а трябва. Иначе и аз съм доволен, че и в Бг започнаха на се правят такива Еволюции, време беше. Ето и на Десислава, но направено от фенове и с всичките видео реализации: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid...664988076946045 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Зле си ти. Това да не е някаква държавна тайна. Ако Анелия не иска да се чува, няма да я пее. Яж ми ушите Анонимна хейтърка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Песента на Анелия си е обикновена чалгийка, не чувам нищо различно. Ще й е много трудно да надскочи Дай ми още. Те всички нейни песни в началото изглеждат така. Аз помня, че в началото аз бях един от малкото който харесваше "Дай ми още", а после като стана мегахит всички й се кефеха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Яж ми ушите Анонимна хейтърка Я, млък. Не съм ти дал разрешение да ми отговаряш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Я, млък. Не съм ти дал разрешение да ми отговаряш. Мачкай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Тая година обаче няма никаква конкуренция. Емилия няма голям хит, Преслава също. Галена има само Моро му и въобще не е сила като 2013 и 2015. Анелия се излага с някакви тъпи песни. Алисия си прави еднаквите песни и вече не стават хитове. Джена има един голям хит..И единствената, която мачка е Емануела. Няма никаква конкуренция и ако пусне още 2 яки песни до края на годината и ги е убила. Даже има най-много участия..Аз не се сещам от кога не е имало някой да измести Преслава, Галена и Фики в тая сфера. Лидерка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Моят БГ топ 5 - лято 2017 Направо ги убивам Дразни ме Искам само теб - Есил Дюран Виновна Кажи ми Моят: Луцифер и Буда Дразни ме .... друго почти не съм слушал, но ми допадат и Искам само теб Ой, злато за пета не се сещам... Дай ми още още ми е симпатична. Който се възмущава, че се разпространява на Аня песента, е много зле - както и тя, ако случайно се нацупи, че ще разпространява нещо, което е пяла пред публика! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Я, млък. Не съм ти дал разрешение да ми отговаряш. Я, млък ще казваш на тази от чиято вагина си излязъл! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари