stereoto_ Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Валерия* 400 000, мачкай На един/два страйка си, спокойно и на този клип ще му дойде реда. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 На един/два страйка си, спокойно и на този клип ще му дойде реда. :1000 (29): Единствено Валерия има право да ми го махне, защото тя го е качила първа и правата са в нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Единствено Валерия има право да ми го махне, защото тя го е качила първа и правата са в нея. Не ме подценявай. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Валерия* 400 000, мачкай Валерия била циганчицата.. sorry На един/два страйка си, спокойно и на този клип ще му дойде реда. :1000 (29): 1 Единствено Валерия има право да ми го махне, защото тя го е качила първа и правата са в нея. Тя не се усеща с какъв манипулатор си има работа... горката :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Не ме подценявай. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): И каква е причината да се махне клипа от канала? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 И каква е причината да се махне клипа от канала? :1000 (29): Защото всички вие, които качвате клипове с фейк имена и преработени обложки не заслужавате да имате "кьорав" клип. Каква е логиката да го правите ? Никаква! Седнал да се кефи там, че има 50к гледания на някакъв бутафорен канал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Защото всички вие, които качвате клипове с фейк имена и преработени обложки не заслужавате да имате "кьорав" клип. Каква е логиката да го правите ? Никаква! Седнал да се кефи там, че има 50к гледания на някакъв бутафорен канал. За кое се кефя бе? Качвах песни пролетта, и преди месец още една от Мастера, след което ми я изтриха Не си ли ти този който поства фейк "премиери" в страницата си? И не се кефя на "50к гледания" Правил съм близо 200 000 за 24 часа на клип. Но няма значение Както се вижда спрях да се занимавам с клипове, защото нямам време и не ми се занимава и нищо не качвам в канала си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Защото всички вие, които качвате клипове с фейк имена и преработени обложки не заслужавате да имате "кьорав" клип. Каква е логиката да го правите ? Никаква! Седнал да се кефи там, че има 50к гледания на някакъв бутафорен канал. След като си против това, защо и ти публикуваш такива клипове? Иначе този горе взема някаква пари за тези клипове И не случайно се насра когато му дадоха последен STRIKE и щяха да му трият канала след 7 дни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 След като си против това, защо и ти публикуваш такива клипове? Иначе този горе взема някаква пари за тези клипове И не случайно се насра когато му дадоха последен STRIKE и щяха да му трият канала след 7 дни Аз нямам канал, а в страницата ми не съм само аз администратор. Мога да ви дам скрийшот, за да спрете да пишете неверности. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 След като си против това, защо и ти публикуваш такива клипове? Иначе този горе взема някаква пари за тези клипове И не случайно се насра когато му дадоха последен STRIKE и щяха да му трият канала след 7 дни Аз също взимах пари за тези клипове (повечето) И не съм против това Интересно ми беше, но за месец-два, след това става досадно (а и вече няма какво да се качи, + това Пайнер страйкват) И нормално да ме е грижа за канала си, щяха да изгорят 14 200 абоната едит: ся видях че говориш на стереото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Аз нямам канал, а в страницата ми не съм само аз администратор. Мога да ви дам скрийшот, за да спрете да пишете неверности. Все едно ми е Просто видях, че е публикувано Не го приемай лично Аз също взимах пари за тези клипове (повечето) И не съм против това Интересно ми беше, но за месец-два, след това става досадно (а и вече няма какво да се качи, + това Пайнер страйкват) И нормално да ме е грижа за канала си, щяха да изгорят 14 200 абоната Взимах? Сега не вземаш ли Грижа те е за канала ти и започна да плетеш мрежа от лъжи и това как да ти махнат страйка Нека изгорят Даже ако гръмнат ще е супер Говоря за теб на steroto Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Все едно ми е Просто видях, че е публикувано Не го приемай лично Взимах? Сега не вземаш ли Грижа те е за канала ти и започна да плетеш мрежа от лъжи и това как да ти махнат страйка Нека изгорят Даже ако гръмнат ще е супер Говоря на теб, а не на stereoto Не качвам нищо вече, че да вземам Какви лъжи съм казал за да го махнат ? Валерия дори писа на Дончев, да махне страйка, защото не искаше да губи толкова гледания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Не качвам нищо вече, че да вземам Какви лъжи съм казал за да го махнат ? Валерия дори писа на Дончев, да махне страйка, защото не искаше да губи толкова гледания Гледанията на Виктория? Нали се трупат всеки ден и изкарваш от тях. Няма значение, че не качваш нищо Другото не ме интересува. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 П.С ето това ако беше излезнало сега щеше да е хита на годината Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Какво ви пука, че някой е изкарвал пари от клипчета в тубата? Имал късмет - изкарвал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Ясно е, че след Никола бая потребители си пробваха късмета с фейк премиерки. Ама... :/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 20 милиона Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Какво ви пука, че някой е изкарвал пари от клипчета в тубата? Имал късмет - изкарвал. Това е кражба, какъв късмет? Съвсем ти изгоряха бушоните напоследък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Това е кражба, какъв късмет? Съвсем ти изгоряха бушоните напоследък. Айде, ве, много морални се извъдихте. Качил някакъв тийнейджър пет стари песни с променени заглавия да изкара някой лев и вече дай да го сложим на гилотината. Никой не е виновен, че Пайнер/youtube са допуснали това да стане. Като е намерил начин момчето да си изкара кинти, браво на него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Неспасяем случай сте това чалгарите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Неспасяем случай сте това чалгарите. Какво дириш в чалга форум? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Тереза пее много яко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Хубава вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 В интерес на истината, Емануела има много силна дискография. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Цуци е родила, нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари