Mr. Greshen Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Инфо? Страницата на Фен ТВ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Възможно ли е някой да е докладвал профилът ми в тубата? Нямам достъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Днеска доснима последната част.... Камс ще показва класа скоро :Р Днес е първият снимачен ден, не е снимала нищо преди това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Готини концерти се правеха някога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Знае ли се нещо за нов проект на Райна ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Възможно ли е някой да е докладвал профилът ми в тубата? Нямам достъп. Възможно е Пайнер да са те докладвали, ако имаш качени неща на Ивана. На мен ми пращаха някакви предупреждения за единия профил и го изтриха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 И на мен за някаквки клипчета, които съм забравил, че съм качил на Емилия от един концерт, на който й бях в нашия град. Каква беше тази тъпотия, но се разминах с предупреждение. Направо ги изтрих, че ако ми бяха премахнали профила щях да ги вдигна във въздуха... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Възможно е Пайнер да са те докладвали, ако имаш качени неща на Ивана. На мен ми пращаха някакви предупреждения за единия профил и го изтриха. Ами да. Видеата ми бяха предимно от участия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 29 Author Report Share Публикувано Юни 29 Наскоро почнаха да махат клипове от участия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Ами да. Видеата ми бяха предимно от участия. При мен в минали години като нещо не им харесваше спираха звука. А сега направо големите табели с предупреждения. И то за клипчета от панаира тук, които съм снимал между 2008 и 2012. Бях забравил дори, че съм ги качвал, но те педалите издребняват за ненужни неща. Да са живи и здрави. Старите песни на певачките им никой така и така не ги гледа. Даже съм сигурен, че повечето се срамуват, че са пели такива песни, които даже наричаха мегахитове в онези времена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 А имат ли право изобщо да трият клипче, заснето лично от теб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 А имат ли право изобщо да трият клипче, заснето лично от теб? Уж нямаха, но се оказа, че не е баш така. Претендират си за авторство на песента. Не ги вълнува кой е снимал. Искат да се гледат тези песни в техния канал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 29 Author Report Share Публикувано Юни 29 А имат ли право изобщо да трият клипче, заснето лично от теб? Мисля че да, защото притежават правата на песните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Moтелът днес е на 11-то в трендинг в МК. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Ами да. Видеата ми бяха предимно от участия. Кажи кога ВАНА ще пуска нова песен Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Първата песен с участието на наш певец, достигнала 1 милион гледания за 24 часа! Азис пак с рекорд! Карлеуша и Азис - КРАЛИЦИТЕ НА БАЛКАНИТЕ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Карлеуша и Азис - КРАЛИЦИТЕ НА БАЛКАНИТЕ! А Цеца и Преси ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Първата песен с участието на наш певец, достигнала 1 милион гледания за 24 часа! Азис пак с рекорд! Карлеуша и Азис - КРАЛИЦИТЕ НА БАЛКАНИТЕ! Жестока песен, цял ден я въртя. Според мен Азис не я промотира в България, защото иска да задържи интереса на Мотел и като излезе клипа с Карлеуша, тогава да я налага тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 А Цеца и Преси ? I dont know ha Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Жестока песен, цял ден я въртя. Според мен Азис не я промотира в България, защото иска да задържи интереса на Мотел и като излезе клипа с Карлеуша, тогава да я налага тук. Ако въобще има клип. Карлеуша е вложила бая усилия в перформънсите, може да иска да стоят като за официални. Ама дано поне видеата от стената да качи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Жестока песен, цял ден я въртя. Според мен Азис не я промотира в България, защото иска да задържи интереса на Мотел и като излезе клипа с Карлеуша, тогава да я налага тук. Не вярвам да има клип песента, освен бек дроп-а ако пуснат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Пълна наглост от тяхна страна е да свалят видеа от участия и концерти. Издребняват много , но ще им се върне Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Пълна наглост от тяхна страна е да свалят видеа от участия и концерти. Издребняват много , но ще им се върне Накъде повече да им се връща, малко ли им е, че пропадат и нямат изявен лидер за 2017? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Накъде повече да им се връща, малко ли им е, че пропадат и нямат изявен лидер за 2017? Ако това не е лидер, тогава не знам кое е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари