Jump to content

Препоръчани коментари

Аааа добре, не ме вълнува тогава.... Очаквам поредния комерс в типчно Теда стил :gun_bandana:

Не знам какви графики с този ужасен син филтър, как Люсо няма един свестен филтър от "Не пред хората" насам не знам :mf_surrender:

Галена спря да работи с него и нивото му спадна драстично.

Иначе, да, Яни си пее такива песнички, но има доста интересни и запеваеми фразички, клипчета й са страшно добри. Оеднаквяването идва от музиката, която е на един и същ композитор.

Какво мислиш за тази невероятна песен и още по-невероятната визия на Прес? :Vishenka_05:

Какво мислиш за тази невероятна песен и още по-невероятната визия на Прес? :Vishenka_05:

Визията - потрес и плач на малко ромче!

Песента - недооценен диамант!

И до днес я слушам, не мога да разбера защо имаше недолни като я пусна. :3fdb8960598fa63e:

Оле, как се мята с тая рокля и коса :roll1:

Не съм от феновете на Азис, които го величаят и го смятат за най-голямата работа, но си мисля, че малко в повече хейтят конкретно проекта му "Мотел". Няма да използвам много крайни определения, но това със сигурност е най-добрият проект, излизал последните години, и то без да е влагано много в клипа, чисто като бюджет, просто самата идея и изпълнение са въздействащи. А най-доброто нещо е текстът! Разбира се, Азис, типично за него, го величае все едно е най-големият връх, но определено няма по-силен такъв, възпят в последните години!

Визията - потрес и плач на малко ромче!

Песента - недооценен диамант!

И до днес я слушам, не мога да разбера защо имаше недолни като я пусна. :3fdb8960598fa63e:

Оле, как се мята с тая рокля и коса :roll1:

Коментирай въртеливото движение на 3:42 и падането на земята след това с разперени нагоре ръце :3fdb8960598fa63e:

Коментирай въртеливото движение на 3:42 и падането на земята след това с разперени нагоре ръце :3fdb8960598fa63e:

А-у, истинска БОГИНЯ, неповторима, липсват ми тези черти у новата Преслава - движения, пози, муцки и деколтета до пъпа и прозрачни блузки с разноцветни сутиени. :3fdb8960598fa63e:

Това на Азис е тотален мега хит- само днес го чух да гърми от две минаващи коли, и то докато бях на едно и също място.

Хайде да видим и Теди и Галка какво ще ни предложат, от втората определено имам огрооомни очаквания. :Vishenka_05:

Тази песен е страшна , страхотен глас вади момичето пожелавам й успех! Тереза също е добро откритие има хубав глас , както и хубава дебютна песен!

Искате да кажете, че концертните версии на Андреа от Планета се въртят по Фен ли?

Искате да кажете, че концертните версии на Андреа от Планета се въртят по Фен ли?

Да

Откъде има толкова пари за ротация? Явно и правят отстъпки.

Не искам да си отварям устата, но ще кажа само, че Андреа е на голяма далавера там :3fdb8960598fa63e:

Мисля че от Фен предлагат някакъв мениджърски договор. Ротират клипове и ти уреждат участия срещу някакъв символичен процент от хонорара. Те могат да си го позволят, защото така или иначе им липсва разнообразие и нямат много изпълнители.

Мисля си, че песента на Камелия ще е по-зле и от на Глория.

Щом и Фокса подготви ситуацията още от темата за новата песен на Глория, че ако била на Камелия щяло тук да се сипе хейт, значи самият той знае, че сега за новата ѝ песен най-вероятно ще има кофти коментари и леко си постла килимчето.

А някой все пак знае ли кога излиза песента на Камелия и Гъмзата?

Софи Маринова подготвя концерт в Арена Армеец, декември месец някъде би трябвало да се състои.

Софи Маринова подготвя концерт в Арена Армеец, декември месец някъде би трябвало да се състои.

Хохохох, дано Пайнер да го правят и те там и Софка да има повече публика от тях. :3fdb8960598fa63e:

Румина си купува гледания и гласове? Вчера беше с малко над 170К и 1800 гласа, днес са 273К и 2400 гласа?

Хохохох, дано Пайнер да го правят и те там и Софка да има повече публика от тях. :3fdb8960598fa63e:

Няма как да стане, с нулевата реклама на Софи и неособено богатият й стилистично репертоар, а да не говорим липсата на интерес към нея и хит от нея.

Румина си купува гледания и гласове? Вчера беше с малко над 170К и 1800 гласа, днес са 273К и 2400 гласа?

От мен са. Аз песента не я спирам :D

От мен са. Аз песента не я спирам :D

И аз я слушам, но няма как едно денонощие да имаш 30К, на друго 70К, а на трето 20К, както беше при Руми първите дни. :3fdb8960598fa63e:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...