Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Мисля, че ударих културно падение след като това взе да ми харесва:

Много е якаа. В началото даже и 30 секунди не успявах да изслушам, ама като я чух (не по мое желание) 2,3 пъти и взе да ме кефи.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Камелия ще си продаде фасетите за още реклама във фейсбук и пак нищо няма да стане както с последните ѝ песни. Плюшено мече :mf_surrender:

И двете изпълнителки са наникъде в последните вече доста години.

Да, кяр никакъв от гледанията. Да не говорим, че в последните години не знам какво различно е предложила, след като последната ѝ клипирана песен си беше чист комерс, предните 2-3 не са за коментиране, защото са ѝ под нивото. Беше много различна до 2010.

Иначе е факт, че Деса сега е по-силна и от двете, но си плю на всичко, включително и на достойнството. А този ѝ период не се знае колко ще продължи.

Сподели в други сайтове

СОФИ МАРИНОВА -20 ГОДИНИ НА СЦЕНА | 9.12 - АРЕНА АРМЕЕЦ

Билети в сайта на eventim.

Цените варират от 20-25-30лв - обикновена цена, VIP билет - 50лв.

Глория на апаратима :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Леля ви Софка ще организира 5 автобуса от Столипиново и софийската циганска общност за без пари и ще ги закара до Арената. Така, че не я мислете. Ще напълни залата. И след Слави ще е единствената и първа чалгаджийка с успешен концерт.

Сподели в други сайтове

Ударите за Митко идват един по един - концерти на Слави (пълни), в последните години поп музиката напредва откъм хитове, няма награди, няма турне, отмениха единия концерт, другия е пред отменяне, Андреа си изнесе дори концертните представяния от компанията, сега Софка със самостоятелен концерт... Хич не му е лесно.

Сподели в други сайтове

Не знам дали бих отишла на концерта на Софка само заради многото мангали, ще ми дойдат горница. Обаче концерта ще е хубав, все пак има много какво да изпее и покаже. Браво за тази смелост да се пусне в Армеец.

Сподели в други сайтове

Софи може да направи много качествен концерт, ако работи с правилния екип и бенд и не набляга на песни с по-мазното звучене. Според мен няма да идат само мангали. Доста хора я уважават като глас. Има хубави стари песни, ще пее на живо. Абе, с една дума... май ще си струва. Дано е пълна залата. Лека-полека това ще даде кураж и на други фолк изпълнители за солови изяви в Арена, а те не са много, дето имат шансове. Двама, трима. Азис, Глория, Десислава.

Сподели в други сайтове

Искам някои по-агресивни антифенове на Десислава да я подпукат я с колажи, я със съобщения или с каквото и да е друго нещо на тема "концерт" и да ѝ наврат новината за този на Софка! Да ѝ стане малко гадно, че "простата циганка" я изпревари с подобно събитие, и то директно в "Арена Армеец", докато наш'та мърла така и не се осмели за концерт дори в НДК! Много искам да ѝ направим един ферман, но ми малко трудно писането в момента.

Много се дразня! К'во толкова ги е страх... Дори и да не напълниш съвсем дадената зала, трябва да рискуват, нали все пак имат хиляди почитатели и последователи в мрежата, както и милиони гледания...

Сподели в други сайтове

Искам някои по-агресивни антифенове на Десислава да я подпукат я с колажи, я със съобщения или с каквото и да е друго нещо на тема "концерт" и да ѝ наврат новината за този на Софка! Да ѝ стане малко гадно, че "простата циганка" я изпревари с подобно събитие, и то директно в "Арена Армеец", докато наш'та мърла така и не се осмели за концерт дори в НДК! Много искам да ѝ направим един ферман, но ми малко трудно писането в момента.

Много се дразня! К'во толкова ги е страх... Дори и да не напълниш съвсем дадената зала, трябва да рискуват, нали все пак имат хиляди почитатели и последователи в мрежата, както и милиони гледания...

Сами те знаят, че не могат да напълнят такава зала с "Жени лепиш като тиксо". Там се искат здрави хитове, дори и да не са някакви качествени песни, трябват много хитове, с които да замаеш публиката.

Деса може, но не и сега. Защото в момента не е актуална, последната й песен е shit и не се знае масово, поне за сега. Ако трябваше да прави концерт, то трябваше да е миналата година около "И на всички като тебе", щеше да я напълни, ако не цялата, то поне повечето.

Сподели в други сайтове

Десислава не може да изкара цял концерт пеейки сама.

Ами, ако и Десислава мисли, че не би могла, да продължава да си бичи по задимените клубове... Но да няма после претенции за голямата певица. Всъщност това важи за всеки изпълнител. Без концерти не става! По дупките всеки може - немалко бездарници и манекенки го доказаха, но да организира и изнесе самостоятелен, поне 2-часов концерт, пеейки се на живо, не всеки би могъл...

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...