Ivanhoe Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Не вярвам да има клип песента, освен бек дроп-а ако пуснат. Принципно Карлеуша качва всеки бекдроп в канала си. Нищо чудно Фен и Балканика да започнат да го въртят. Като гледам излъчват lyric видеото на "Трепни". "Инсомния" примерно е бекдроп видео. Никога не се е водил официален клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 29 Author Report Share Публикувано Юни 29 Пълна наглост от тяхна страна е да свалят видеа от участия и концерти. Издребняват много , но ще им се върне Поне от фейса не могат да ги махат. Качвайте ги там и ги маркирайте като публични. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 29 Author Report Share Публикувано Юни 29 Не знам за вас, но аз въртя Ostavljam te повече от Мотел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Поне от фейса не могат да ги махат. Качвайте ги там и ги маркирайте като публични. Скоро ще могат и там Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Не знам за вас, но аз въртя Ostavljam te повече от Мотел. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Не знам за вас, но аз въртя Ostavljam te повече от Мотел. И другата на Йелена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 ЈК тагнала Азо в инста стори Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Всичко махат мършите от Пайнер, затова си изтрих цялото съдържание от канала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Обаче ПР-ът на Азис е на изключително ниво, трябва да му го признаем. Навремето се правеше на жена, беше най-скандалният в държавата, раждаше на сцената, изпя всички възможни кавъри и имаше възможно най-гръмките изказвания и изхвърляния. Преди години изпя възможно най-гнусните кючеци на света, а сега за "Мотел" по националните телевизии го представят като герой, революционер, обединител и още не знам какъв... Сякаш всичко изпято и показано може да се заличи с една песен. Евала, ето така се манипулира народ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 30 Author Report Share Публикувано Юни 30 :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 :1000 (29): Чичо Азис помага! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Миналата година Плаза Бургас пак са я откривали с Коцето, днес на същата дата година по-късно пак ще я откриват с него и аз съм била на Откриването миналата година на същия този ден, какво съвпадение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Обаче ПР-ът на Азис е на изключително ниво, трябва да му го признаем. Навремето се правеше на жена, беше най-скандалният в държавата, раждаше на сцената, изпя всички възможни кавъри и имаше възможно най-гръмките изказвания и изхвърляния. Преди години изпя възможно най-гнусните кючеци на света, а сега за "Мотел" по националните телевизии го представят като герой, революционер, обединител и още не знам какъв... Сякаш всичко изпято и показано може да се заличи с една песен. Евала, ето така се манипулира народ. Според мен българите и то дори сериозните журналисти си промениха нагласата към него след успеха на Хабиби и успехите му в Турция. Защо да се срамува от кючеците си. Глория да не би да се срамува от Намери си майстора? Тези песни го направиха феномен на Балканите. Дори и интелектуалците уважават успехите на Азис. Само в този форум го мразим понеже не позволява на лидерките и кралиците ви да се забележат и да блеснат И да, Азис винаги е бил с най силния ПР. Той е изполвал всеки успех и изцепка през годините , за да напомни за себе си. И успяваше. Сега вече не се нуждае от подобен тип ПР. Медиите както и ти отчете го имат за БОГ. Аз се радвам, че натри сума и носове. Дори не осъзнавате, че Азис е без компания от години и успехите, които постига са наистина впечатляващи и феноменални. Някой онзи ден коментираше клиповете му. Дълги години Азис правеше страхотни, бляскави, сюжетни и какви ли не клипове. Колежките му още не могат да достигнат нивото на Дай ми лед и Жадувам 15 години по късно без значение колко хилки вадят за клип. А и какъв е смисъла да бяга от себе си и да се прави на некой световна знаменитост, след като видя, че се котира най добре като себе си с последните си 2 клипа. Етноса му носи само позитиви по балканите, а нека ние го наричаме циганин и педерас. Азис е много хитър. Поредното заглавие с интернационално значение, което ще му донесе поредните постижения. Не като Десата - Гледай да не бъркаш. Още не мога да запомня заглавието, а ми е любиимка... Евала, Азисе. Удари ги в Земята Чичо Азис помага! Чичо Азис така и натрупа 5-6 милиончета минимум на този страхотен иначе хит. Без Азис песента немаше да блесне с 20 милиона. Все пак участието на световната ни звезда си казва думата... А моро му още повече изпада Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Moтелът днес е на 11-то в трендинг в МК. 10 място в Турция 9 в Гърция Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Според мен българите и то дори сериозните журналисти си промениха нагласата към него след успеха на Хабиби и успехите му в Турция. Защо да се срамува от кючеците си. Глория да не би да се срамува от Намери си майстора? Тези песни го направиха феномен на Балканите. Дори и интелектуалците уважават успехите на Азис. Само в този форум го мразим понеже не позволява на лидерките и кралиците ви да се забележат и да блеснат И да, Азис винаги е бил с най силния ПР. Той е изполвал всеки успех и изцепка през годините , за да напомни за себе си. И успяваше. Сега вече не се нуждае от подобен тип ПР. Медиите както и ти отчете го имат за БОГ. Аз се радвам, че натри сума и носове. Дори не осъзнавате, че Азис е без компания от години и успехите, които постига са наистина впечатляващи и феноменални. Някой онзи ден коментираше клиповете му. Дълги години Азис правеше страхотни, бляскави, сюжетни и какви ли не клипове. Колежките му още не могат да достигнат нивото на Дай ми лед и Жадувам 15 години по късно без значение колко хилки вадят за клип. А и какъв е смисъла да бяга от себе си и да се прави на некой световна знаменитост, след като видя, че се котира най добре като себе си с последните си 2 клипа. Етноса му носи само позитиви по балканите, а нека ние го наричаме циганин и педерас. Азис е много хитър. Поредното заглавие с интернационално значение, което ще му донесе поредните постижения. Не като Десата - Гледай да не бъркаш. Още не мога да запомня заглавието, а ми е любиимка... Айде пак Глория... Как изобщо сравняваш "Майстора" с простотия като "ММА", примерно... И не, не казвам, че е лошо да има кючеци, а че лицемерието при Азис винаги е било огрооооомно, там никога не знаеш кога лъже и кога не. Сега излиза с интервю, в което уж си признава, че е гей и че в книгата си е лъгал доста. При Азис всичко е едно голямо преувеличение. Постиженията му се дължат основно на циганската общност и скандалния имидж. Години наред кавъри, години наред плейбек... Може и да се е трудил, да му е било трудно, но и голяма доза късмет играе в цялата работа. От големите звезди Азис има най-слаба дискография. Да, "Сен Тропе" и "Хабиби" може да са мега хитове в България и други държави, но реално каква им е стойността на тези песни?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Емануела и Галин - Певица и Певец на годината Верига Планета Пайнер клуб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Кажи кога ВАНА ще пуска нова песен Вероятно през лятото 2018-тооо... Все пак дано готви нещо по-така. Отслабнала е, в лице е бая освежена, ограничила е всякакви изяви - и медийни, и работни. Пее само по сватби и юбилеи...Знам ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Публикациите на Андреа от 1 седмица ме избиват на смях. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Балада на 2017! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Айде пак Глория... Как изобщо сравняваш "Майстора" с простотия като "ММА", примерно... И не, не казвам, че е лошо да има кючеци, а че лицемерието при Азис винаги е било огрооооомно, там никога не знаеш кога лъже и кога не. Сега излиза с интервю, в което уж си признава, че е гей и че в книгата си е лъгал доста. При Азис всичко е едно голямо преувеличение. Постиженията му се дължат основно на циганската общност и скандалния имидж. Години наред кавъри, години наред плейбек... Може и да се е трудил, да му е било трудно, но и голяма доза късмет играе в цялата работа. От големите звезди Азис има най-слаба дискография. Да, "Сен Тропе" и "Хабиби" може да са мега хитове в България и други държави, но реално каква им е стойността на тези песни?? Ок, да не е Глория. Нека да е Деса с Мъжете всичко иксат. Благодарение на този хит, ДесиСлава стана популярна, за да си позволява песни като в Друг живот днес. Мисълта ми е, че не трябва да отричаме този стил песни, защото заради тях това е най масовия жанр и певиците имат шанса да правят каквато си искат музика след такъв хит. В попфолка така се гради имидж. Няма име без поне един мазен турбо хит. Фолка е музика за масата и за душата. Прави се или за забавление или за изразяване. Не може да търсим стойност във всеки проект, защото например Сен Тропе възпява като тематика плътските желания и луксозния начин на живот. Виж Хабиби си има много достойнства. Много музикантски балканско насочен с много живи инструменти и съвършенно изпяване. В текста има някои повърхностни моменти, но това е цената, за да стигне и да се разбере от всички. За мен последните два проекта на Азис отварят нова глава в кариерата му и в жанра изобщо. Жалко, че простите пайнерки са тръгнали в съвсем друга насока и не се учат от Азис или Слави Трифонов как се гради име легенда... Пайнерките се убиха да се модернизират и копират световните стандарти като видеа и звучене, а именно етното и фолклора са нещата, които могат да ги изведат напреден план в чужбина. Не да ми пеят на английски и да се правят на Кейти Перита. Това си го има вече. И кво като бичи на плейбек. Простите пияни студенти и мутри да не зсаслужават повече. Анелия с храчки ги зарива, така че ще простим плейбека на Краля Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Забелязах сравнението между песни на Азис като ММА с парчета от същата стилистика като "Намери си майстора" и първоначално сравнението и на мен ми дойде странно, но в последствие ме удари осезанието, че между точно тези двете разлика всъщност няма. И двете са диви кючеци, и в двете се възпява тариката и се използват сходни фрази като "караш нощем по бръснача" и 'въртиш ли ги нощем', само дето Глория обещава да го вкара в правия път. :1000 (29): А ако сравняваме със "Сен Тропе" Глория губи, защото саркастичната идея на Азисовата песен е нещо доста по-отличаващо се от една стандартна песен за пича с многото мацки. Странно ми е да го призная, но някои песни на Азис се зачитат за някакво дъно само защото ги пее той и защото се задържат повече от почти всички други и на даден етап ти писва да ги чуваш отвсякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Някои хора, които не пропускат да отбележат как "Моро му" на 19-тата си седмица е 40 и някоя, защо не споменат как "Гледай да не бъркаш" на третата си е 16-та. Дори "Фуклата" не се срути толкова бързо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Някои хора, които не пропускат да отбележат как "Моро му" на 19-тата си седмица е 40 и някоя, защо не споменат как "Гледай да не бъркаш" на третата си е 16-та. Дори "Фуклата" не се срути толкова бързо. Коментирай, че тук всички оплюха новия сингъл на Емилия а тя мачка с доволно гледания! Също така коментирай, че Кали предизвика повече интерес от Анелия, Десислава, Яница и Мария! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари