Fast Публикувано Юли 11 Author Report Share Публикувано Юли 11 Просто няма да си ти :roll1: Не съм замесен тоя път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Ама този по стълбите не е ли Жорката от форума? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Ама този по стълбите не е ли Жорката от форума? Същия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Странно ми е защо се оплаквате, че лятото на чалгата било слабо. Според мен толкова разнообразен жанрът не е бил от години. Аз лично слушам супер много песни това лято и то все доста различни - Джена, Анелия и гърка, Азис, Есил, Глория, Устата и компания, Кали, а вече и Галена. Не може всичко да прави по 20 милиона. Твърде много вдигнахме летвата май и затова сме разочаровани на моменти. Чалготеките продължават да се пръскат по шевовете. Тук във Варна всички пеят на 10 лв. и пак е фул. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Най-яката песен до момента за това лято :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Странно ми е защо се оплаквате, че лятото на чалгата било слабо. Според мен толкова разнообразен жанрът не е бил от години. Аз лично слушам супер много песни това лято и то все доста различни - Джена, Анелия и гърка, Азис, Есил, Глория, Устата и компания, Кали, а вече и Галена. Не може всичко да прави по 20 милиона. Твърде много вдигнахме летвата май и затова сме разочаровани на моменти. Чалготеките продължават да се пръскат по шевовете. Тук във Варна всички пеят на 10 лв. и пак е фул. Хубаво е, че на теб ти харесват песните. На мен например нищо от посоченото не ми харесва. Галка е яка, ама и на нея и давам месец-два - проекта е добър, но няма да остане. Да напомням ли, че лято 2014 имаше "Хавана Тропикана", "Моето слабо място", "Моли се да не почна", "Все напред", "Кой ще му каже", "Феноменална" ... ... а за цялата 2017 г. дотук отчитам "Моро моу" и "Мотел". За 7 месеца ... да сложим и Джена, че момичето връща позиции и няма да е честно да не я споменем. Галин и Фики практически ги няма, Анелия изпя поредната си чалгийка с грък, която до есента никой няма да помни, Деси Слава изкара слаб като за нея проект ... не са добре нещата ама грам. Галена отново води пайнерския парад, но "Папи" ми е доста назад от "Хавана Тропикана", "Кой", "Стара Каравана", "Твоите очи" и дори "Пей, сърце", които съм гледал зяпнал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Странно ми е защо се оплаквате, че лятото на чалгата било слабо. Според мен толкова разнообразен жанрът не е бил от години. Аз лично слушам супер много песни това лято и то все доста различни - Джена, Анелия и гърка, Азис, Есил, Глория, Устата и компания, Кали, а вече и Галена. Не може всичко да прави по 20 милиона. Твърде много вдигнахме летвата май и затова сме разочаровани на моменти. Чалготеките продължават да се пръскат по шевовете. Тук във Варна всички пеят на 10 лв. и пак е фул. Хубави са песните, има какво да се слуша. Дори на Теди Александрова е поносима този път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Бе това лято има за всеки по нещо. Не са така еднакви като предни години , когато Оцко стайл и от чешмата течеше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Хубаво е, че на теб ти харесват песните. На мен например нищо от посоченото не ми харесва. Галка е яка, ама и на нея и давам месец-два - проекта е добър, но няма да остане. Да напомням ли, че лято 2014 имаше "Хавана Тропикана", "Моето слабо място", "Моли се да не почна", "Все напред", "Кой ще му каже", "Феноменална" ... ... а за цялата 2017 г. дотук отчитам "Моро моу" и "Мотел". За 7 месеца ... да сложим и Джена, че момичето връща позиции и няма да е честно да не я споменем. Галин и Фики практически ги няма, Анелия изпя поредната си чалгийка с грък, която до есента никой няма да помни, Деси Слава изкара слаб като за нея проект ... не са добре нещата ама грам. Галена отново води пайнерския парад, но "Папи" ми е доста назад от "Хавана Тропикана", "Кой", "Стара Каравана", "Твоите очи" и дори "Пей, сърце", които съм гледал зяпнал. Три от песните, които си изброил за 2014, са от февруари и не бих ги причислил към лятото. Слушаха се верно горе долу и лятото, но Емилия примерно вече беше омръзнала. "Моли се да не почна" не е сред най-харесваните песни на Джена също, на участията й днес минава много вяло. На Галин песента и тя сякаш не гръмна чак толкова много тогава. Последните няколко години са доста сходни като хитовост на чалгата и 2017 според мен не прави изключение в това отношение. Разликата е в разнообразието, което си е голям плюс за настоящата година. Галин и Фики 100% ще пуснат нещо лятно и предвид факта, че нямат право на грешка, очаквам да заложат на нещо наистина сигурно и хитово. Анелия нищо чудо да пусне нещо самостоятелно и тя. Нали говореше за някакво продължение на "Дай ми още". Преса и Джена ако наистина имат дует има шанс да гръмне и той. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Паметен миг! Дано пусне балада - по-голямо спасение за нея не виждам на този етап! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Интересно ми е защо нито една медия не отрази позитивния и коментар за един от най-мразените мъже в България. Защото Пеевски (един от ДПС), държи почги всички медии. То и затова никой не смее на пише за неговата връзка и Цветелина Янева. Няма снимки, няма и да има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Кристина Патрашкова? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Кристина Патрашкова? И на мен ми прилича мнаго на нея. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Както казаха, това лято, за всеки по нещо. Хубави песни има! В момента нещата които Ганев предлага като музика най-много ми допадат. В случая новите песни на Деси Слава и Галена са негови. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Галка пак с 300 000+ гледания за 24 часа. Коя друга от жените го прави със самост. песни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Галка пак с 300 000+ гледания за 24 часа. Коя друга от жените го прави със самост. песни? Дали ще успее да ги направи? Надявам се да стане голям хит, заслужава го! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Дали ще успее да ги направи? Надявам се да стане голям хит, заслужава го! За 7 часа има 122K, надявам се и на 350K+ :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 За 7 часа има 122K, надявам се и на 350K+ :1000 (30): Супер! Сега видях, че има и над 7k харесвания и коментарите чак сега ги видях. Честно казано не очаквах чак толкова положителни, защото е много различна песента и от типа, които се възприемат по-трудно.Дано задържи интереса и наистина да направи хит и от тази песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Галка ги разби!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Галка ги разби!!! Абе що не мога да си сложа аватар и подпис Пише невалидно разширение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Това парче е супер зарибяващо, а като го слушаш в комплект с клипа ти иде постоянно да даваш рефреш! Галка разби за пореден път, не че съм очаквал друго. Гледанията вървят идеално! Не знам дали има шанс да направи повече от Мотел, но бих се зарадвал дори и само за едно денонощие да успее да го детронира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Това парче е супер зарибяващо, а като го слушаш в комплект с клипа ти иде постоянно да даваш рефреш! То си е направо удоволствие да гледаш клипа и да слушаш песента, толкова се допълват... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари