Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Странно ми е защо се оплаквате, че лятото на чалгата било слабо. Според мен толкова разнообразен жанрът не е бил от години. Аз лично слушам супер много песни това лято и то все доста различни - Джена, Анелия и гърка, Азис, Есил, Глория, Устата и компания, Кали, а вече и Галена. Не може всичко да прави по 20 милиона. Твърде много вдигнахме летвата май и затова сме разочаровани на моменти. Чалготеките продължават да се пръскат по шевовете. Тук във Варна всички пеят на 10 лв. и пак е фул.

Сподели в други сайтове

Странно ми е защо се оплаквате, че лятото на чалгата било слабо. Според мен толкова разнообразен жанрът не е бил от години. Аз лично слушам супер много песни това лято и то все доста различни - Джена, Анелия и гърка, Азис, Есил, Глория, Устата и компания, Кали, а вече и Галена. Не може всичко да прави по 20 милиона. Твърде много вдигнахме летвата май и затова сме разочаровани на моменти. Чалготеките продължават да се пръскат по шевовете. Тук във Варна всички пеят на 10 лв. и пак е фул.

Хубаво е, че на теб ти харесват песните. На мен например нищо от посоченото не ми харесва. Галка е яка, ама и на нея и давам месец-два - проекта е добър, но няма да остане.

Да напомням ли, че лято 2014 имаше "Хавана Тропикана", "Моето слабо място", "Моли се да не почна", "Все напред", "Кой ще му каже", "Феноменална" ...

... а за цялата 2017 г. дотук отчитам "Моро моу" и "Мотел". За 7 месеца ... да сложим и Джена, че момичето връща позиции и няма да е честно да не я споменем.

Галин и Фики практически ги няма, Анелия изпя поредната си чалгийка с грък, която до есента никой няма да помни, Деси Слава изкара слаб като за нея проект ... не са добре нещата ама грам.

Галена отново води пайнерския парад, но "Папи" ми е доста назад от "Хавана Тропикана", "Кой", "Стара Каравана", "Твоите очи" и дори "Пей, сърце", които съм гледал зяпнал.

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Хубави са песните, има какво да се слуша. Дори на Теди Александрова е поносима този път.

Сподели в други сайтове

Бе това лято има за всеки по нещо. Не са така еднакви като предни години , когато Оцко стайл и от чешмата течеше :D
Сподели в други сайтове

Хубаво е, че на теб ти харесват песните. На мен например нищо от посоченото не ми харесва. Галка е яка, ама и на нея и давам месец-два - проекта е добър, но няма да остане.

Да напомням ли, че лято 2014 имаше "Хавана Тропикана", "Моето слабо място", "Моли се да не почна", "Все напред", "Кой ще му каже", "Феноменална" ...

... а за цялата 2017 г. дотук отчитам "Моро моу" и "Мотел". За 7 месеца ... да сложим и Джена, че момичето връща позиции и няма да е честно да не я споменем.

Галин и Фики практически ги няма, Анелия изпя поредната си чалгийка с грък, която до есента никой няма да помни, Деси Слава изкара слаб като за нея проект ... не са добре нещата ама грам.

Галена отново води пайнерския парад, но "Папи" ми е доста назад от "Хавана Тропикана", "Кой", "Стара Каравана", "Твоите очи" и дори "Пей, сърце", които съм гледал зяпнал.

Три от песните, които си изброил за 2014, са от февруари и не бих ги причислил към лятото. Слушаха се верно горе долу и лятото, но Емилия примерно вече беше омръзнала. "Моли се да не почна" не е сред най-харесваните песни на Джена също, на участията й днес минава много вяло. На Галин песента и тя сякаш не гръмна чак толкова много тогава.

Последните няколко години са доста сходни като хитовост на чалгата и 2017 според мен не прави изключение в това отношение. Разликата е в разнообразието, което си е голям плюс за настоящата година. Галин и Фики 100% ще пуснат нещо лятно и предвид факта, че нямат право на грешка, очаквам да заложат на нещо наистина сигурно и хитово. Анелия нищо чудо да пусне нещо самостоятелно и тя. Нали говореше за някакво продължение на "Дай ми още". Преса и Джена ако наистина имат дует има шанс да гръмне и той.

Сподели в други сайтове

Интересно ми е защо нито една медия не отрази позитивния и коментар за един от най-мразените мъже в България.

Защото Пеевски (един от ДПС), държи почги всички медии. То и затова никой не смее на пише за неговата връзка и Цветелина Янева. Няма снимки, няма и да има.

Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

c1d0a66686df0a30.jpg

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Както казаха, това лято, за всеки по нещо. Хубави песни има! В момента нещата които Ганев предлага като музика най-много ми допадат. В случая новите песни на Деси Слава и Галена са негови.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

За 7 часа има 122K, надявам се и на 350K+ :1000 (30):

Супер! Сега видях, че има и над 7k харесвания и коментарите чак сега ги видях. Честно казано не очаквах чак толкова положителни, защото е много различна песента и от типа, които се възприемат по-трудно.Дано задържи интереса и наистина да направи хит и от тази песен! :Vishenka_05:

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Това парче е супер зарибяващо, а като го слушаш в комплект с клипа ти иде постоянно да даваш рефреш! Галка разби за пореден път, не че съм очаквал друго.

Гледанията вървят идеално! Не знам дали има шанс да направи повече от Мотел, но бих се зарадвал дори и само за едно денонощие да успее да го детронира.

Сподели в други сайтове

Това парче е супер зарибяващо, а като го слушаш в комплект с клипа ти иде постоянно да даваш рефреш!

То си е направо удоволствие да гледаш клипа и да слушаш песента, толкова се допълват...

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...