Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Коментирай, че тук всички оплюха новия сингъл на Емилия а тя мачка с доволно гледания! Също така коментирай, че Кали предизвика повече интерес от Анелия, Десислава, Яница и Мария! За месец Яни има едва 1,7 млн. гледания - разочарован ли си? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 За месец Яни има едва 1,7 млн. гледания - разочарован ли си? Шок и потрес! Разочарован съм, че не стана хит, но не и от проекта! Клипа е жесток а куплетите надъхващи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 И какво има да му се коментира на "Гледай да не бъркаш"? Първо, че Десислава винаги зацикля между първия и втория милион, но това не пречи на парчета като "Отново се родих" да направят 7 милиона в дългосрочен план, а "И на всички като тебе"- 11. Второ, дори и евентуално да зачетем песента за провал (въпреки, че тя доволно си се върти по толкова важните за Рама клубове), Десислава миналата година ви доказа, че дори и след няколко мини сезонни хитчета, наречени провали, може да избухне с много по-големи тупалки. Както бях казал преди няколко дни, тя е изпълнител, който няма как да се срине от такива неща, което говори достатъчно за нея. Междувременно, при Галена е доста по-изненадващо да има песни, които не се задържат повече от някои по-стари от тях, затова позицията на "Moro Mou" е стряскаща. Това не променя факта, че тази песен е вторият най-голям хит за годината след "Мотел". Кали не предизвиква повече интерес от Десислава и Анелия, техните песни просто излязоха по-късно и се движат с горе-долу същото темпо. И двете до няколко дена или седмици навярно ще минат парчето й, но това не променя факта, че Кали изненада приятно почитателите на по-дългогодишните певици със способността си също да е сила след 20 години на сцена. Като цяло Деската даде добро начало на завръщащи се певици от генерацията на 90-те- Кали избухна с три прилични сезонни хита тази година, Рени пък вече прави гледания колкото Глория и Ивана дори и в мини канал, Бони и Таня Боева също. Камелия беше на крачка да направи голям хит с "Плюшено мече" (първите дни правеше по 80-90 хиляди във фен канали), но прекалено много се забави с лирик видеото. Хайде дано повече такива примери да има, че само с по-новите изпълнители явно жанра не върви наникъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Съжалявам, че ще ви върна в реалността, но ще ви подскажа само, че Азис няма абсолютно никакви успехи зад граница, след като няма нито една самостоятелна покана от клуб в чужбина, освен от тези, в които пеят Яница и Кали в Турция, Македония и Западна Европа. Така, че ако обичате слушайте си музиката му, която тази година е тотален провал и не досаждайте на хората с измислени тези, за успехи на циганина извън България, защото няма такъв. Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 За месец Яни има едва 1,7 млн. гледания - разочарован ли си? Не разбрахте ли най-накрая: плащаш си за реклама и ротация на клипа - имаш гледания НЕ плащаш за реклама и ротация на клипа - нямаш гледания. Колко е очевидно кой влага пари за реклама и кой не. Нима песента на Фики - Горе Долу, като има 27 млн. гледания, значи че е най-готината песен на България и че хората много я харесват и я намират за качествена продукция и изкуство ли? Не мисля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Забелязах сравнението между песни на Азис като ММА с парчета от същата стилистика като "Намери си майстора" и първоначално сравнението и на мен ми дойде странно, но в последствие ме удари осезанието, че между точно тези двете разлика всъщност няма. И двете са диви кючеци, и в двете се възпява тариката и се използват сходни фрази като "караш нощем по бръснача" и 'въртиш ли ги нощем', само дето Глория обещава да го вкара в правия път. :1000 (29): А ако сравняваме със "Сен Тропе" Глория губи, защото саркастичната идея на Азисовата песен е нещо доста по-отличаващо се от една стандартна песен за пича с многото мацки. Странно ми е да го призная, но някои песни на Азис се зачитат за някакво дъно само защото ги пее той и защото се задържат повече от почти всички други и на даден етап ти писва да ги чуваш отвсякъде. Песента на Глория със сигурност има смисъл, който най-ясно си личи в припева. Колкото до ММА - нищо саркастично няма в текста, той си е съвсем буквален и възпява актуалните по онова време ММА-ци. И за да не бъда разбран погрешно, макар че няма значение, НО аз оценям таланта и успехите на Азис. Просто ми идва малко в повече прехласването по новата му песен. И не защото песента е лоша, а защото в продължение на 16 години той се правеше на маймуна, пееше кавъри и кючеци, сега направи нещо с по-социална насоченост и за нула време журналисти и публика го издигнаха в култ, все едно е създал новия химн на България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Не разбрахте ли най-накрая: плащаш си за реклама и ротация на клипа - имаш гледания НЕ плащаш за реклама и ротация на клипа - нямаш гледания. Колко е очевидно кой влага пари за реклама и кой не. Нима песента на Фики - Горе Долу, като има 27 млн. гледания, значи че е най-готината песен на България и че хората много я харесват и я намират за качествена продукция и изкуство ли? Не мисля. Не отричам, че има купени гледания, но те са единици. "Няма да ме купиш" как има над 7 млн. гледания, а Яни не си е плащала. Просто "Фуклата" е по-слаба и хората не я възприеха. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Емилия май извади най-големия си хит след Калифорния. Въпреки хейта в Рамания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 И какво има да му се коментира на "Гледай да не бъркаш"? Първо, че Десислава винаги зацикля между първия и втория милион, но това не пречи на парчета като "Отново се родих" да направят 7 милиона в дългосрочен план. 7 милиона с 15 лайка.... Емилия май извади най-големия си хит след Калифорния. Въпреки хейта в Рамания. Вече падна на около 100К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 30 Author Report Share Публикувано Юни 30 Гергана - 21:56 Прави реклама на някакъв музей. Нищо не спомена за нови проекти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Камелия ще избухва... Нямам търпение... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Камелия ще избухва... Нямам търпение... Перфектно! Липсваше ми. Оцко май вече си работи и с Пайнер. Елена Велевска каза в Автограф, че прави песен от него и Боби Павлов, по текстове на Мариета Ангелова. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 И за да не бъда разбран погрешно, макар че няма значение, НО аз оценям таланта и успехите на Азис. Просто ми идва малко в повече прехласването по новата му песен. И не защото песента е лоша, а защото в продължение на 16 години той се правеше на маймуна, пееше кавъри и кючеци, сега направи нещо с по-социална насоченост и за нула време журналисти и публика го издигнаха в култ, все едно е създал новия химн на България. Чиста истина. Обиколи 5 предавания в 3 телевизии за 2 дни, за да обясни, понеже явно голяма част от феновете му са тотално неграмотни, какви асоциации прави в текста на новата си песен и да послъже разбира се. Това за Кейти Пери също беше повторено до болка, въпреки че са минали 2-3 години. Прехласването е голямо, но и медиите спомогнаха разбира се. А Ванко попита защо не си промотира и той фючъринга с Йелена Карлеуша? Мирише на нещо странно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Обаче Емилия ме кефи, коментира директно с фенове и е толкова искрена. Някаква жена й е казала, че е права, че богатият мъж изневерява, но че и тя е самостоятелна и има пари и трябва да е с някой, който ще си я цени само нея, дори и да е беден. И Емата е коментирала: "Не може да съществува връзка в която жената е по силна във всякакъв смисъл от мъжа,пробвала съм не става,не се получава!!!", което също определено е вярно. И при двете неща според мен все пак има малки изключения, но това са си правилата. Песента й все още не ме кефи обаче, това е онзи 1 процент песни в нейната дискография, които не успяват да ме грабнат. Тя пък се оказа, че се хареса сега... Остарявам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Обаче Емилия ме кефи, коментира директно с фенове и е толкова искрена. Някаква жена й е казала, че е права, че богатият мъж изневерява, но че и тя е самостоятелна и има пари и трябва да е с някой, който ще си я цени само нея, дори и да е беден. И Емата е коментирала: "Не може да съществува връзка в която жената е по силна във всякакъв смисъл от мъжа,пробвала съм не става,не се получава!!!", което също определено е вярно. И при двете неща според мен все пак има малки изключения, но това са си правилата. Песента й все още не ме кефи обаче, това е онзи 1 процент песни в нейната дискография, които не успяват да ме грабнат. Тя пък се оказа, че се хареса сега... Остарявам! Ако обичаш не трови темата с философиите на тази амеба Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Разбира се, че може, жените в днешно време са по-силни от мъжете в повечето случаи! Има и слаби жени като Емилия, които нямат нищо против мъжете им да им изневерят и унижават, всякакви ги има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Ако обичаш не трови темата с философиите на тази амеба Ако обичаш се разкарай на секундата и не ми казвай к'во да правя. Точно пък тази тема съм тровел. Сигурно 10 години ще станат откакто имам регистрация тук, тази тема винаги е била такава, супер неподходяща за хора, които не се интересуват от жанра. Емилия ако е амеба ти каква си, че в петък вече си влязля на място, дето не ти е приятно да си... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Видяхте ли последното участие на Преслава колко хора има , незнам дали в последно време "Вашите" звезди дали са събирали толко хора в дискотека! Кралицата е една и тя е Преслава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Мигновено забравих, че съществува песен на име "Мотел", след като чух "Оставям те" на Карлеуша и Азис! Честно, не мога да спра да я слушам!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Мигновено забравих, че съществува песен на име "Мотел", след като чух "Оставям те" на Карлеуша и Азис! Честно, не мога да спра да я слушам!!! И азззз, отсвирът е един път! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 И азззз, отсвирът е един път! Дано са снимат клип! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Дано са снимат клип! Ох, силно се съмнявам.. Поне видеото от стената ще качи сигурно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Ох, силно се съмнявам.. Поне видеото от стената ще качи сигурно. Не ми стига! Категорично искам клип! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Achito Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Коментирай, че тук всички оплюха новия сингъл на Емилия а тя мачка с доволно гледания! Също така коментирай, че Кали предизвика повече интерес от Анелия, Десислава, Яница и Мария! Никой не предизвиква никакъв интерес! Всичко е безинтересно. Единствено Яница бих слушал... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари