FikLena Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 4 милиона Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 (редактирано) Константин записва нов сингъл Константин разкри, че подготвя новия си музикален проект. Хитовият изпълнител на "Пайнер" сподели пред феновете си в социалната мрежа фотос, на който композиторът Николай Пашев е гушнал малкия му син. ”Сашко подготвя новия хит на тати със помощта на Пашев” - анонсира певецът. Ясно е, че новото парче на Константин ще бъде с Diamond Beat Production, но повече подробности около предстоящия си сингъл той не издава. Припомняме, че актуалният хит на Константин - ”Аз бях тук”, с участието на Деси Слава, излезе през април и вече има над 5 милиона преглеждания. --- Хъх Пашката, дали ще му направи хит? Редактирано Юли 13 от svilka93 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 С гръм и трясък се завърна в шоубизнеса фолкпевицата Галена Чалгарката заби в земята колежките си с най-новото си парче, което записа малко след раждането. Видеото към песента е на световно ниво и е струвало цяло състояние за Галя и съпруга й, пише в. "България днес". Парчето "Аз съм шефът" разпали колежките на Галя. Никоя не беше очаквала изпълнителката да се завърне с такъв хит и в момента звездите на "Пайнер" не могат да си намерят място от яд. Точно тази реакция целеше и самата Галена. След скандалите с Преслава, която беше най-близката й дружка, чалгарката се е зарекла приятелство да няма с нито една нейна колежка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Гърми! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Мале новата песен на Зоя е .... (puke) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 (редактирано) Щом дори една Рена, дето е създала уникални хитове навремето, взе да пее за боклуци на тия години... И Туцакович прави за имена като Цеца по-младежки текстове, ама с мярка. Ако се вникне в текста, което става вече все по-рядко, е ясно, че със заглавието текстописката иска да каже, че , въпреки че дадения човек е много красив като външност, всъщност отвътре не е качествен и стойностен човек, заслужаващ уважение от нейна страна - казано е в крак с времето. Текста няма нищо общо с други, които имат нужда от цензура, а си е съвсем в нормите и границите на нормално, а самата дума е използвана, за да провокира и да е по - близко до изказването на младите. Това е една дума, заслушайте се в куплетите - текста си е много хубав, няма да убива бившия си, нито новата му, няма да е без коса, а ще го накара сам да усети какво е изгубил. Досега „Защо не си свериш часовника, в кой век живееш”, направи най-накрая нещо модерно, което няма разлика от текстовете на любимките ви (то какви текстове е имало, ехее), пак не е добре П.П. Туцакович и за Рени е правила текстове, 2003 си беше от модерните икони там - и пак не е изпяла нещо срамно. Но в тези времена хубавите текстове са даденост и не се оценяват. А днес някои заради една дума, забравят останалите десетки песни.. Редактирано Юли 13 от Runevski Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Ако се вникне в текста, което става вече все по-рядко, е ясно, че със заглавието текстописката иска да каже, че , въпреки че дадения човек е много красив като външност, всъщност отвътре не е качествен и стойностен човек, заслужаващ уважение от нейна страна - казано е в крак с времето. Текста няма нищо общо с други, които имат нужда от цензура, а си е съвсем в нормите и границите на нормално, а самата дума е използвана, за да провокира и да е по - близко до изказването на младите. Това е една дума, заслушайте се в куплетите - текста си е много хубав, няма да убива бившия си, нито новата му, няма да е без коса, а ще го накара сам да усети какво е изгубил. Досега „Защо не си свериш часовника, в кой век живееш”, направи най-накрая нещо модерно, което няма разлика от текстовете на любимките ви (то какви текстове е имало, ехее), пак не е добре П.П. Туцакович и за Рени е правила текстове, 2003 си беше от модерните икони там - и пак не е изпяла нещо срамно. Но в тези времена хубавите текстове са даденост и не се оценяват. А днес някои заради една дума, забравят останалите десетки песни.. Може да не конкретизираш "любимките ви". Нито имам любимкИ, нито харесвам тъпи текстове. От хората съм, които харесват Рени и я разбират правилно - показах го и с въпросите си към нея при Емилия Стоянова, но това не променя факта, че с това си интервю тя доста ме разочарова. Първо, лъже, че не си е купувала гледания и замазва нещата, че ако си купувала, са щели да бъдат милиони. Не че някой ще си признае, де. Просто е тъпо да си купува, а още по-тъпо точно тя да лъже. В цялото интервю демонстрираше самочувствие, беше супер наперена, но за съжаление не за каквото трябва. Тя си мисли, че песента е хит и упорито смята, че точно такива песни трябва да се правят. Утре ако стане модерно да повръщат в клиповете, сигурно и това ще направи, а тя беше от тези, които парадираха със стойностно поведение и дълбокомислени текстове, каквито наистина има. Защо не прави песни като "Мъжете също плачат" или "Не се страхувам"? Страх му се вика. Разбесняла се е да се завръща. Но с ч*кии нито ще си вдигне авторитета, нито ще си увеличи бройката участия - това й кажи някой път, защото явно и нея я е пернала критическата и си вярва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Тя ако с чекиите не си вдигне малко рейтинга, то със смислените песни - още по-малко. Истината е, че Рени ако е имала стабилна фенска маса, сега нито е стабилна, нито е маса. Още преди да напусне Пайнер имаше 1-2 години, когато кариерата ѝ боксуваше, в комплект с отстъствието ѝ - сега едва ли не трябва да почне от нулата и то на дърти години. Еми, трудно си е, много трудно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Въртят я по Фен Рена, знаят й старите песни добре, добре тръгна с "Губиш ти" и когато реши съвсем да се завръща, ударно, започна глупост след глупост. "Карай ме у ауто", "1.20". Взе да пее цинизми, да се мята като обезумяла... Може да се види какво прави във въпросните два клипа - нито й отива на годините, нито на имиджа, който е градила. А по ФЕН я въртят колкото с новата песен, толкова и с "Губиш ти", но много повече се оцени втората. Дори парчета като "И нея купил си с пари" са за предпочитане пред последната. Трябва малко да се съобразява и с годините си, и с всичко. И това не важи само за нея. Ето, и Есил се завърна с нещо комерсиално, но го направи по-елегантно и не съвсем по калъпа на другите. Друг е въпросът, че и нейната песен няма да стане турбохит, но поне не се изложи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Всички продажни медии са виновни, защото никога не се толерира българаското. Въртят ни нон стоп едни и същи бози и по този начин се възпитава безразличие към българската продукция. За това и българските артисти (нали трябва да вържат и те двата края) гледат, слушат и накрая пускат нещо, което радио Х и тв Х въртят по 5 пъти дневно, а дали струва - не е важно. Не знам Саня ли или зад тези Сити-та, Дъ войс, Н-джой стоят някакви американски организации, но ние просто нямаме равни в световен мащаб. Яко ни блъскат в ушите и лицата чужда продукция, аз не чувам по радиата песни на Ритон, Хранова, В. Найденов, или пък от младите, защо не въртят повече Мария Илиева, Любо Киров, Айс крийм и всички подобни. Това е пагубно, не се влага по никакъв начин в култура. И от там идват всичките проблеми на куп певци от всякакви възрасти. Защото това се възпитава, бавно, но резултатно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Песента на Есил е от малкото чалга песни, които са ме грабвали от доста време насам. Слушам я сравнително често и не ми омръзва, много е свежа. Заслужава повече популярност, но слушателите на поп-фолка вече са съвсем други и не харесват по-старите изпълнители. На голяма част от тях им останахме като аудитория хората над 25 години, и не знам за другите но аз не разполагам с време за гледане и рефрешване на клипове в YouTube. Колкото до Рени - и на мен не ми допадат кой знае колко "комерсиалните" и опити. От по-старата генерация може би само Десислава успява да е актуална на два фронта, въпреки че последно време започна да изгрубява с модерните си експерименти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Джулия с нова песен от Пашев https://www.facebook.com/julia.payner/photo...e=3&theater Константин с нова песен също от Пашев скоро http://planeta.tv/news/view/Konstantin-vli...o-za-nova-pesen Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 (редактирано) Защо не прави песни като "Мъжете също плачат" или "Не се страхувам"? Страх му се вика. Ами преди всичко е майка на две деца, които издържа, заедно с майка и, и самата себе си, разбира се. Ако беше като други нейни колежки, щеше да се е лепнала веднага за богат чичко, но се справя сама, дори без музикална компания и продуценти. Не може да си позволи да пуска балади, влизам и в положение все пак. Ако това, че прави по - комерсиални песни е страх сега, то преди беше, че я е страх да експериментира и да направи нещо модерно, а прави песни с ретро звучене. Всеки се спасява вече по едиинично, музиката стана повече бизнес, отколкото музика - правят се песни за участия, а не за престиж и ценители. И да, новата песен се забеляза повече от една „Пусни това парче”, която е уникална.. Редактирано Юли 13 от Runevski Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Всички продажни медии са виновни, защото никога не се толерира българаското. Въртят ни нон стоп едни и същи бози и по този начин се възпитава безразличие към българската продукция. За това и българските артисти (нали трябва да вържат и те двата края) гледат, слушат и накрая пускат нещо, което радио Х и тв Х въртят по 5 пъти дневно, а дали струва - не е важно. Не знам Саня ли или зад тези Сити-та, Дъ войс, Н-джой стоят някакви американски организации, но ние просто нямаме равни в световен мащаб. Яко ни блъскат в ушите и лицата чужда продукция, аз не чувам по радиата песни на Ритон, Хранова, В. Найденов, или пък от младите, защо не въртят повече Мария Илиева, Любо Киров, Айс крийм и всички подобни. Това е пагубно, не се влага по никакъв начин в култура. И от там идват всичките проблеми на куп певци от всякакви възрасти. Защото това се възпитава, бавно, но резултатно. Как няма да бълват като това ги храни българските радиа и музикални тв, явно им се плаща "от горе" за това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Аз продължавам да не разбирам защо продължават да се слагат рамки на изпълнителите само защото дадени неща се водят 'по-прилични' за тях. Всеки е свободен да си експериментира както желае в кариерата и да се опитва да е актуален с теченията- неслучайно в световен мащаб изпълнител като Мадона се задържа над 30 години, тя просто не зацикли на едно място, което да се води 'прилично' за възрастта й, а не й дремеше дали някой ще я нарече излагаща се лелка. И ще продължавам да я използвам като пример в подобни разговори. Конкретно на Рени пък й беше направо наложително да се опитва да е актуална, защото това я изхранва. Когато влезе в Биг Брадър тя тотално беше ударила дъното и си го признаваше- нямаше пари, нямаше участия, нямаше стабилно име сред по-младите потребители на музиката. Риалитито и комерсите, колкото и нетипичен имидж да й донесоха, й докараха по малко от всичко- та тя направо сияе от радост в интервюто за Сигнал, когато говори как вчера е била еди къде си, онзи ден е била еди къде си и т.н. Комерса и скандала продават и така тя успя да си върне някакви позиции в Бг. Дали това щеше да стане ако си пееше само песни като "Губиш ти" и си стоеше вкъщи? Съмнявам се. И на мен такъв тип нейни песни са ми сто пъти по-любими, на нея самата също, както каза самата тя в интервюто, но истината е, че не "Губиш ти", а "За най-красивия боклук" е най-доближилото се до хит нейно парче откакто се е завърнала. Първата си беше прекрасна песен, но е факт, че предимно ние, ценителите на ретро изпълнителите, я харесахме, а голям процент от по-младите навярно само като са видяли, че е на Рени са си казали 'Тая пък бабка какво още се мъчи'. Междувременно съм сигурен, че много повече от тези млади са си цъкнали да й видят проекта с нетипично заглавие "Боклук", особено след като са я гледали в най-рейтинговото шоу, затова клипът има 500K реални гледания в малък канал- стандартна цифра, които Глория и Ивана правят в голям. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Аз продължавам да не разбирам защо продължават да се слагат рамки на изпълнителите само защото дадени неща се водят 'по-прилични' за тях. Всеки е свободен да си експериментира както желае в кариерата и да се опитва да е актуален с теченията- неслучайно в световен мащаб изпълнител като Мадона се задържа над 30 години, тя просто не зацикли на едно място, което да се води 'прилично' за възрастта й, а не й дремеше дали някой ще я нарече излагаща се лелка. И ще продължавам да я използвам като пример в подобни разговори. Конкретно на Рени пък й беше направо наложително да се опитва да е актуална, защото това я изхранва. Когато влезе в Биг Брадър тя тотално беше ударила дъното и си го признаваше- нямаше пари, нямаше участия, нямаше стабилно име сред по-младите потребители на музиката. Риалитито и комерсите, колкото и нетипичен имидж да й донесоха, й докараха по малко от всичко- та тя направо сияе от радост в интервюто за Сигнал, когато говори как вчера е била еди къде си, онзи ден е била еди къде си и т.н. Комерса и скандала продават и така тя успя да си върне някакви позиции в Бг. Дали това щеше да стане ако си пееше само песни като "Губиш ти" и си стоеше вкъщи? Съмнявам се. И на мен такъв тип нейни песни са ми сто пъти по-любими, на нея самата също, както каза самата тя в интервюто, но истината е, че не "Губиш ти", а "За най-красивия боклук" е най-доближилото се до хит нейно парче откакто се е завърнала. Първата си беше прекрасна песен, но е факт, че предимно ние, ценителите на ретро изпълнителите, я харесахме, а голям процент от по-младите навярно само като са видяли, че е на Рени са си казали 'Тая пък бабка какво още се мъчи'. Междувременно съм сигурен, че много повече от тези млади са си цъкнали да й видят проекта с нетипично заглавие "Боклук", особено след като са я гледали в най-рейтинговото шоу, затова клипът има 500K реални гледания в малък канал- стандартна цифра, които Глория и Ивана правят в голям. Едно трезво разсъждение, поздравления.. Каквото и да говорим това е истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Отдавна никой в поп фолка не беше предизвиквал желание в някой журналист да анализира проекта му. Азис и Галена успяха и то с две напълно различни една от друга песни. http://www.webcafe.bg/article/97102368 ПС: Тази година е най-разнообразната откъм песни в поп фолка от няколко години насам. За всеки вкус има песни и аз лично виждам започването на нова ера в жанра, която цел ще е разнообразието. Може да има по-малко хитове от минали години,но вървят в правилната посока. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Отдавна никой в поп фолка не беше предизвиквал желание в някой журналист да анализира проекта му. Азис и Галена успяха и то с две напълно различни една от друга песни. http://www.webcafe.bg/article/97102368 ПС: Тази година е най-разнообразната откъм песни в поп фолка от няколко години насам. За всеки вкус има песни и аз лично виждам започването на нова ера в жанра, която цел ще е разнообразието. Може да има по-малко хитове от минали години,но вървят в правилната посока. Дали не се дължи на отсъствието на Оцко във Пайнер, след като всички му се изредиха той правеше една песен x 10 пъти на различни изпълнители. А сега виждаме как нашите композитори макар и с малка идентичност на някои от проектите им, има разнообразие откъм музиката им - Пашев, Ганев, Боби Павлов и другите по-малко известни композитори. Кали ли беше казала друг ли преди няколко години, да се наблегне на нашите кадърни композитори защото са ни добри. Ето, че нашето си е наше, по-хубаво от него няма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 13 Author Report Share Публикувано Юли 13 Отдавна никой в поп фолка не беше предизвиквал желание в някой журналист да анализира проекта му. Азис и Галена успяха и то с две напълно различни една от друга песни. http://www.webcafe.bg/article/97102368 ПС: Тази година е най-разнообразната откъм песни в поп фолка от няколко години насам. За всеки вкус има песни и аз лично виждам започването на нова ера в жанра, която цел ще е разнообразието. Може да има по-малко хитове от минали години,но вървят в правилната посока. Линка не ми зарежда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Дали не се дължи на отсъствието на Оцко във Пайнер, след като всички му се изредиха той правеше една песен x 10 пъти на различни изпълнители. А сега виждаме как нашите композитори макар и с малка идентичност на някои от проектите им, има разнообразие откъм музиката им - Пашев, Ганев, Боби Павлов и другите по-малко известни композитори. Кали ли беше казала друг ли преди няколко години, да се наблегне на нашите кадърни композитори защото са ни добри. Ето, че нашето си е наше, по-хубаво от него няма Те всички това го казват , да се наблегне на нашите композитори, но ги изцеждат един по един. Та се получават безплатни кавъри на големи хитове на колегите им или още по-зле - копия на собствените им песни. От известно време нещята стоят малка по-различно. Според мен не е само липсата на Оцко, защото те си намериха втори Оцко в лицето на Пашев. А и Оцко е много по-талантлив от Пашев. Големи хитове направи за жанра и то на певици като Соня Немска, Татяна, Яница , Малина , които направо ги преоткриха хората след неговите песни за тях. Според мен самите изпълнители вече искат да правят различни неща и им е писнало да правят песни в един ритъм и бийт. Също така хората започнаха да правят мегахитове песни, които са с по-различен ритъм от вълната в момента, и които изпъкват на фона на останалите. Това също влияе доста.Ганев много изпъкна в този период на жанра. Време беше да се оцени масово от изпълнители и публика. Дано само не го изцедят и него! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Линка не ми зарежда. http://m.webcafe.bg/article/97102368 Пробвай с този. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 ПС: Тази година е най-разнообразната откъм песни в поп фолка от няколко години насам. За всеки вкус има песни и аз лично виждам започването на нова ера в жанра, която цел ще е разнообразието. Може да има по-малко хитове от минали години,но вървят в правилната посока. И аз си мисля същото. Настоящото положение в жанра е колкото отчайващо, толкова и обнадеждаващо. Неведнъж съм подмятал, че в момента в поп-фолка се рестартира системата- дали заради липсата на награди и изкуствено напомпване или заради пренасищането в последните години и желанието на хората за нова ера, не знам. Но ми се струва, че е напълно възможно в някоя от предстоящите години чалгата да си върне пълноценно лидерските позиции и да си имаме неочаквано голям БУМ на хитови песни. И настоящото разнообразие може би е правилният път- макар и за момента големите хитове да се броят на пръсти, си е факт, че има доста различни песни, за разлика от ерите на Оцко или на Кости, например. Имаме си поп и ар енд би вълна, типична чалга вълна, песни с ретро привкус като Мотел, други отличаващи се парчета като Моро му, по-трудни за стилистично определяне песни като TheBoss, междувременно и Оцко редовно си пуска неговия саунд чрез доста изпълнители... Прави ми впечатление също така, че постоянно изникват нови и нови имена- за последно беше така в златните години на фолка, което показва, че очевидно и до ден днешен има много заинтересовани да са част от този бизнес. Ако Митака се постарае още малко с Джулия ще има и първата си голяма звезда от Фики насам. А ако вече наложените изпълнители се стремят да съчетават проектите си за дискотеките с такива за масовия българин, съвсем ще изкарат жанра от кризата и отново ще го направят труден за достигане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари