Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Очакваше се, в предвид че МамаУраган са забрави за нула време. Защо прави такъв вид песни, като вижда че не вървят? Хората искат чалга, не някакви извращения. Всеки да си знае мястото.

Съгласен съм, че всеки трябва да си знае мястото. Но нали сега това вървяло в световен мащаб, такива били тенденциите и бла-бла-бла.

Иначе според мен "#Мамаураган" ще остане по-успешния проект в сравнение с TheBoss. Не е вярно, че се е забравила за нула време, песента къртеше по дискотеките цяла зима, а излезе есента. Далеч е обаче от успеха на големите й попфолк хитове. Изобщо не го разбирам това неистово желание да се правят на рапърки, попаджийки и т.н. Хубаво е да се разнообразява от време на време, но не прекалено често.

Според мен тая TheBoss тепърва ще пропада и Галена ще си припомни старата българска поговорка "Всяка жаба да си знае гьола".

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Съгласен съм, че всеки трябва да си знае мястото. Но нали сега това вървяло в световен мащаб, такива били тенденциите и бла-бла-бла.

Иначе според мен "#Мамаураган" ще остане по-успешния проект в сравнение с TheBoss. Не е вярно, че се е забравила за нула време, песента къртеше по дискотеките цяла зима, а излезе есента. Далеч е обаче от успеха на големите й попфолк хитове. Изобщо не го разбирам това неистово желание да се правят на рапърки, попаджийки и т.н. Хубаво е да се разнообразява от време на време, но не прекалено често.

Според мен тая TheBoss тепърва ще пропада и Галена ще си припомни старата българска поговорка "Всяка жаба да си знае гьола".

Глупости... Моро му е хитът до юни, а Дъ Бос на останалата част от годината.

Жалка прави много гледания и е топ в момента. Няма отпадане.

Защо се опитваш да я принизиш!???

Жалка може да е парвеню, но е номер 1!

Така ми казахте онзи ден и вече започнах да го вярвам. А днес ми обяснявате, че не била баш на върха. Нещо й дропвали, флопвали и килвали песните.

Последно? :whistling:

Сподели в други сайтове

Cvetin Tomov - instagram...

А до като излезе парчето поздрав с един от шедьовърите и

Ма той яко май си посръбва, или поне тук... фъфли, премрежил поглед. А уж бягаше от славата, сега път е "кралят"...

Дано песента най-накрая стане хит!

Сподели в други сайтове

Глупости... Моро му е хитът до юни, а Дъ Бос на останалата част от годината.

Жалка прави много гледания и е топ в момента. Няма отпадане.

Защо се опитваш да я принизиш!???

Жалка може да е парвеню, но е номер 1!

Така ми казахте онзи ден и вече започнах да го вярвам. А днес ми обяснявате, че не била баш на върха. Нещо й дропвали, флопвали и килвали песните.

Последно? :whistling:

Това съм го казал по-малко от 24 часа след излизането на песента:

Ми толкова негативни мнения за летен хит на Галена не е имало никога. Сами си правете изводите. Не казвам, че песента е лоша - готина е. Но май очакванията към лидерката вече са конщунствено високи.

Седя си зад думите и до ден ДНЕШЕН ( :3fdb8960598fa63e: ) и както виждаме признаците на флоп/дроп/забавяне вече са налице. Други не знам какво са ти обяснявали.

Сподели в други сайтове

Това съм го казал по-малко от 24 часа след излизането на песента:

Седя си зад думите и до ден ДНЕШЕН ( :3fdb8960598fa63e: ) и както виждаме признаците на флоп/дроп/забавяне вече са налице. Други не знам какво са ти обяснявали.

Очакванията са поп фолк песни според мен, а не да се изявяваме там където не ставаме и да се бием в гърдите, че сме направили нещо велико и скъпо. Както се казва - всяка жаба да си знае гьола. Недопустимо е след "Моро му" да пуска това нещо. Очаквано да флопне песента. Супер скапани куплети, в припева има нещо що-годе готино и това е. Само със скъпарски клипове не става. Някои изпълнители са го доказали.

Сподели в други сайтове

Всъщност на колко са паднали гледанията на Галена?

Вчера по това време направи милиона - значи за последните 24 ч. са към 120 к, а първите дни правеше 300 к.

Коментирай факта, че падналата от върха не се опитва да рапира, а е баналитетна до безкрай :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Всъщност на колко са паднали гледанията на Галена?

Не знам. Има 600к от четвъртък насам. Тоест - за 3 дни и половина. Потенциално ще има милион за седмицата като гледам.

Сподели в други сайтове

Вчера по това време направи милиона - значи за последните 24 ч. са към 120 к, а първите дни правеше 300 к.

Коментирай факта, че падналата от върха не се опитва да рапира, а е баналитетна до безкрай :Vishenka_05:

Вярно, че е банална с нейните "късай, блъскай, чупи" и драматични любови/раздели, но поне не се опитва да се прави на разюздена тийнейджърка. В последно време залязлата ми е по-симпатична от Пришитото Лице, не знам защо... :helpsmilie:

Ясно е, че има спад на интереса към алчната за награди, ясно е, че е поомръзнала, но съм сигурен, че ако случи на точната песен, отново ще им счупи китките. Само една година мина от последния път, в който го постигна.

Сподели в други сайтове

Вярно, че е банална с нейните "късай, блъскай, чупи" и драматични любови/раздели, но поне не се опитва да се прави на разюздена тийнейджърка. В последно време залязлата ми е по-симпатична от Пришитото Лице, не знам защо... :helpsmilie:

Ясно е, че има спад на интереса към алчаната за награди, ясно е, че е поомръзнала, но съм сигурен, че ако случи на точната песен, отново ще им счупи китките. Само една година мина от последния път, в който го постигна.

Слуховете за дует с Джени не ми вдъхват доверие за хит :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Слуховете за дует с Джени не ми вдъхват доверие за хит :3fdb8960598fa63e:

И на мен. Ако става дума за мегахит, на нея й върви все на солови песни. Трябва да пишем желание на следващото Новолуние "Преси да си върне първото място във фолка!"

Милата, колко ли се е депресирала от велият успех на последните си парчета. Като знаем как се нагълтваше с транквиланти преди години при най-малкия неуспех... :cry2:

Сподели в други сайтове

И на мен. Ако става дума за мегахит, на нея й върви все на солови песни. Трябва да пишем желание на следващото Новолуние "Преси да си върне първото място във фолка!"

Милата, колко ли се е депресирала от велият успех на последните си парчета. Като знаем как се нагълтваше с транквиланти преди години при най-малкия неуспех... :cry2:

Натрупаха се доста резили последните години, сигурно е свикнала :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ма той яко май си посръбва, или поне тук... фъфли, премрежил поглед. А уж бягаше от славата, сега път е "кралят"...

Дано песента най-накрая стане хит!

Много е луд. Радва ме.

http://lifeonline.bg/bg/kameliq_se_reshi_n...hte_stane_maika

Това коментира ли се?

Сподели в други сайтове

Много е луд. Радва ме.

http://lifeonline.bg/bg/kameliq_se_reshi_n...hte_stane_maika

Това коментира ли се?

Нека. Тони Дачева и тя така направи. В крайна сметка, не биологичната връзка те прави родител.

Сподели в други сайтове

Нека. Тони Дачева и тя така направи. В крайна сметка, не биологичната връзка те прави родител.

И аз съм ЗА, отдавна можеше дапко направи, но явно е искала да роди и се е надяеала до последно. Душичка <3

Сподели в други сайтове

Света е пренаселен. Не е важно да родиш дете, а да възпиташ такова. Камелия даже малко закъсня с решението си, но очевидно наистина до последно е искала да си има биологичен наследник.

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...