Fast Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 На Галена в момента е мегахит, много й се кефят, тепърва ще се развива, но песента която чувам по няколко пъти на ден от колите си остава "Мотел". :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Дано в компилацията е и новата песен на Есил Дюран Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Дано в компилацията е и новата песен на Есил Дюран Името й е изписано. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Камелия няма ли да пуска вече дуета с Гъмзара... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Втор рожден ден на този хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Азис остава начело в попфолка http://signal.bg/charts.php?cat=1 Азис записа трета поредна победа с "Мотел" в най-престижната класация за попфолк - "50-те Най...". Новият му хит отново спечели вотът на читателите на Signal.bg и запази лидерската си позиция. Без промяна остават и песните на второ и трето място в седмичния чарт тази седмица, които се заемат съответно от Преслава с "Пада звезда" и Деси Слава с "Гледай да не бъркаш". Хита си е хит. Може би толкова голям не е имало в жанра от "Дай ми още". Макар и да не ми е една от най-слушаните песни това лято отвсякъде я чувам и е хубаво, че и в тази класация нещата са реално изглеждащи, защото понякога, а и често ми е било под въпрос. Пък и на мен ми харесва много повече от "Хабиби" например която имаше някакъв страшно голям успех. Хората това си искат просто. Иначе на мен песента на Деси Слава си ми остава най-слушана и любимата за сезона до този момент. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Дано в компилацията е и новата песен на Есил Дюран Тази компилация от днеска ли е на музикалния пазар? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Пълна идиотщина. Пак Ави Бенеди и Милко К. Все едно няма хит като "Коя" която можеха да сложат и последната песен на Мария например. Можеше да мине без тия двамата, другото ок. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Мега-звездата на българския поп-фолк Ивана снима видеоклип към най-новата си песен в Ботаническата градина в Балчик. Тя е поредният хитов изпълнител след Райна и Веселин Маринов, избрал за декор красивите цветя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Поздрав, в тон с мрачното време Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Тоти със спонсор ли мачка ? Няколко почивки в чужбина и клип в Дубай. Сега гледам, че и нов апартамент си е купила. Да живее любовта!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Азис остава начело в попфолка http://signal.bg/charts.php?cat=1 Азис записа трета поредна победа с "Мотел" в най-престижната класация за попфолк - "50-те Най...". Новият му хит отново спечели вотът на читателите на Signal.bg и запази лидерската си позиция. Без промяна остават и песните на второ и трето място в седмичния чарт тази седмица, които се заемат съответно от Преслава с "Пада звезда" и Деси Слава с "Гледай да не бъркаш". Хита си е хит. Може би толкова голям не е имало в жанра от "Дай ми още". Макар и да не ми е една от най-слушаните песни това лято отвсякъде я чувам и е хубаво, че и в тази класация нещата са реално изглеждащи, защото понякога, а и често ми е било под въпрос. Пък и на мен ми харесва много повече от "Хабиби" например която имаше някакъв страшно голям успех. Хората това си искат просто. Иначе на мен песента на Деси Слава си ми остава най-слушана и любимата за сезона до този момент. Преси пак на второ място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 След снощния концерт на Мтв не знам кой олигофрен би отишъл на жалкото концертЧЕ на Пайнер, което между другото май няма да се състои :1000 (29): Втори път пишеш, че няма да има концерт! Верно ли това, са слуховете във Варна? Чалгата толкова мирише на нафталин. Просто вече не е модерно. Абсолютно верно! Безумно верно! Затова не вярвам в "Мотел". Затова не вярвам в Пайнер. Не са модерни, а се опитват да си купят индулгенция. Не става! Камелия няма ли да пуска вече дуета с Гъмзара... Първо да мине събора на Гъмзово.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Диня, лимончета и сладолед - жалко, трябваше две дини. Сладоледа не е толкова вкусен, даже е ужасен, лимонът пък е кисел, но не това е проблема, защото обложката е поредната която "мачка" с оригиналност. А пък в хит бикини да очакваме едни тънки гащички и отпред банан и две кайсийки, за да са в тон, защото черешките няма да си отиват с бледо жълтия цвят, а пък пъпешите са огромни. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Новата песен на Кама утре. Инфо - Фейсбук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Новата песен на Кама утре. Инфо - Фейсбук. Много яка на снимката, дано изкара хубава песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Много яка на снимката, дано изкара хубава песен! И клипа и песента ще са топ ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Втори път пишеш, че няма да има концерт! Верно ли това, са слуховете във Варна? Абсолютно верно! Безумно верно! Затова не вярвам в "Мотел". Затова не вярвам в Пайнер. Не са модерни, а се опитват да си купят индулгенция. Не става! Първо да мине събора на Гъмзово.... Дам... слухове, които може да се окажат истина. Рекламата им е доста зле, предполагам ако трябваше да се състои тоя коцерт, точно тея дни щяха да акивизират кампания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 И клипа и песента ще са топ ! Супер, искам песен трепач от Кама, да затваря усти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Говори се че новата песен на Камелия ще е нещо подобно на песента на Галена и Гъмзата Неудобни въпроси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Скоро Глория не беше влизала така ударно в плейлистите по дискотеките. А и за първи път виждам Глория да прави спонсорирана реклама на песен във facebook. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Говори се че новата песен на Камелия ще е нещо подобно на песента на Галена и Гъмзата Неудобни въпроси Няма да се учудя, след изцепката с Хабиби 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари