Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

За съжаление чалгата се върна там, откъдето излезе - кръчмата, и отново със сръбските кавъри с неуредени права, каквато се оказа и песента на Камелия. :mf_surrender:

За твое отрамно съжаление всичко е оредено. Не го мисли толкова.

Сподели в други сайтове

Май си я слушаш само ти

Колкото и да ти се иска да е така, песньовката на Кама ще замре след седмица..както говорихте за "Силиконово мече", която изкарахте мега хит..остана в сянката Хабиби 2..така и с тази "Неудобни въпроси" 2 :3fdb8960598fa63e:

Ето и другият хит :3fdb8960598fa63e: Кама само може да си мечтае .. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Колкото и да ти се иска да е така, песньовката на Кама ще замре след седмица..както говорихте за "Силиконово мече", която изкарахте мега хит..остана в сянката Хабиби 2..така и с тази "Неудобни въпроси" 2 :3fdb8960598fa63e:

Ето и другият хит :3fdb8960598fa63e: Кама само може да си мечтае .. :3fdb8960598fa63e:

То се вижда колко е ХИТ

Сподели в други сайтове

Ама не ми се слушат вашите измишльотини и да ми величаете нещо, което след седмица ще е забравено..човек като ви говори истини, по - добре приемете..Галена, Деси Слава, Глория, Кали и Азис..ето истинските хитове на лято 2017..Кама сама се прееба и си вкара автогол..колкото и актуална да се опитва да бъде не се получава, защото интересът към нея спадна веднагически след напускането на Пайнер..остана само с един "Неповторим" и до там! :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Плачеш за бан :3fdb8960598fa63e:

новата песен на Гери - Никол пръска, а пък на Кама секна песньовката .. :3fdb8960598fa63e:

Честно държиш се като дива селянка, каквато си в действителност

П. С. Един му туриха бан, внимавай да не си следващия

Сподели в други сайтове

Честно държиш се като дива селянка, каквато си в действителност

П. С. Един му туриха бан, внимавай да не си следващия

Айде, спри се да ми отговаряш бе....ти внимавай, аз няма какво да внимавам, Дойке!!!

п.п Аливонов новата песен на Кама не се показва... :mf_surrender:

Гери- Никол и 100 Кила набараха хита..адмирации, но тъпото е, че първо изтече.... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

На вас започна ли да ви излиза отстрани "Дразни ме" на Камелия, след сменената обложка на клипа?

Доста е вероятно да има рестрикция от Тубата за клипа вече. Със смяна едва ли ще стане.

По-скоро за следващото видео да си знаете.

Сподели в други сайтове

Доста е вероятно да има рестрикция от Тубата за клипа вече. Със смяна едва ли ще стане.

По-скоро за следващото видео да си знаете.

При Емануела "Виновна" имаше същият проблем, но после всичко се оправи ...

Сподели в други сайтове

За твое отрамно съжаление всичко е оредено. Не го мисли толкова.

Саше, много злоба си насъбрал, успокой се малко. Само хубави неща съм казал дотук за песента, но не знам как всичко е Оредено, пък песента се води на Пашев. Съжалението не е мое, то е за целия жанр и далеч не опира само до песента на Камелия.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...