adorable Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Тя не осинови ли дете? Да, но проблемите са от друго естество. Дано да снима скоро някоя песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Хора, всички получиха един звучен шамар от Гери-Никол! Ама такова нещо досега честно не съм виждал. Новата на Гери-Никол се чува ОТВСЯКЪДЕ! Всички я пеят, слушат! От най-малките до по-възрастните работещи.... Навява ми спомени единствено как отвсякъде се чуваше отвсякъде "Ние сме номер 1" и "Нещо нетипично". Вие какви наблюдения имате? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Хора, всички получиха един звучен шамар от Гери-Никол! Ама такова нещо досега честно не съм виждал. Новата на Гери-Никол се чува ОТВСЯКЪДЕ! Всички я пеят, слушат! От най-малките до по-възрастните работещи.... Навява ми спомени единствено как отвсякъде се чуваше отвсякъде "Ние сме номер 1" и "Нещо нетипично". Вие какви наблюдения имате? Същите. Това е новият тотален хит в България. Помня че нещо подобно се беше случило и с Палим към Слънчака. Gery-Nikol 1 min · 24 часа - 656 000 гледания по брояч , реалните са над 850 000 😝👌 Нов РЕКОРД в БГ МУЗИКАТА! #Number1OnTrending #NapraoGiUbivam #ThankUGuyz❤ Респект или шамаря! 👊🏼🥇🎤 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Хора, всички получиха един звучен шамар от Гери-Никол! Ама такова нещо досега честно не съм виждал. Новата на Гери-Никол се чува ОТВСЯКЪДЕ! Всички я пеят, слушат! От най-малките до по-възрастните работещи.... Навява ми спомени единствено как отвсякъде се чуваше отвсякъде "Ние сме номер 1" и "Нещо нетипично". Вие какви наблюдения имате? Същите, и аз я чух днес да звучи.. ебаси песента Показа им Кралицата как се прави! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Аз не можах да я изслушам докрай тая песен на Гера. Има нещо адски дразнещо в гласа и пеенето на тази девойка, за мен лично е непоносима. И не си обяснявам този интерес към песента, при положение, че тя е масово недолюбвана като личност. Освен това ми се струва или поне се надявам, че преувеличавате, специално за "по-възрастните работещи", които се кефят на това нещо. Трудно ми е да го повярвам, поне около мен такива няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Галена сега бързо-бързо да започне да се преструва на приятелка с Г-Н. Нали винаги е със силните на деня. Иначе и на мен не ми харесва тая песен. Гера отново е илюминатска шафрантия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Чалга певиците не успяха това лято... да готвят нови песни за август-септември иначе ще останат без работа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Чалга певиците не успяха това лято... да готвят нови песни за август-септември иначе ще останат без работа Магистралата зове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Чалга певиците не успяха това лято... да готвят нови песни за август-септември иначе ще останат без работа ТОзи коментар каза всичко. Никога не е била такава тъпотия в чалгата. Поне от 1999та насам. Губя те бавно също беше страшен феномен. Погледни ме в очите. Нещо Нетипично. И май са това песните, които за една нощ направо гръмнаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Аз не можах да я изслушам докрай тая песен на Гера. Има нещо адски дразнещо в гласа и пеенето на тази девойка, за мен лично е непоносима. И не си обяснявам този интерес към песента, при положение, че тя е масово недолюбвана като личност. Освен това ми се струва или поне се надявам, че преувеличавате, специално за "по-възрастните работещи", които се кефят на това нещо. Трудно ми е да го повярвам, поне около мен такива няма. +1 Не мога да я търпя тая малка нахална дразнеща лигава разпоретина и досега песните й не са ми харесвали. Тая обаче на третото слушане някак зарибява. Забелязвам, че главно малките припадат по Гергана-Николина и създават впечатление, че едва ли не всичко живо в държавата е лудо по нея. За подстрекаването към смъркане на линии и употреба на други видове наркотици - няма да го коментирам дори... все пак я слушат главно деца и подрастващи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 +1 Не мога да я търпя тая малка нахална дразнеща лигава разпоретина и досега песните й не са ми харесвали. Тая обаче на третото слушане някак зарибява. Забелязвам, че главно малките припадат по Гергана-Николина и създават впечатление, че едва ли не всичко живо в държавата е лудо по нея. За подстрекаването към смъркане на линии и употреба на други видове наркотици - няма да го коментирам дори... все пак я слушат главно деца и подрастващи. То и Азис го слушахме/гледахме преди 10-15 години... Пак бяхме главно деца. Така, че какво ново казваш, всъщност? Интересно ми е дали песента на Кама ще прави 100к на ден като е втора или трета в набиращи популярност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Галена сега бързо-бързо да започне да се преструва на приятелка с Г-Н. Нали винаги е със силните на деня. Те са приятелки поне от една-две години, имат общи снимки а-у. Пришитото Лице ги надушва от рано скритите лимонки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 То и Азис го слушахме/гледахме преди 10-15 години... Пак бяхме главно деца. Така, че какво ново казваш, всъщност? Азис никога не е прокламирал децата да се друсат. Едно е да се обличаш като жена с полилеи на главата, друго е да пееш "Начертай една линия, нали съм ученичка". При положение, че 70% от феновете й са ученици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Галена сега бързо-бързо да започне да се преструва на приятелка с Г-Н. Нали винаги е със силните на деня. Преслава и Галин и коментираха рекорда.... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Преслава и Галин и коментираха рекорда.... Пепе : щe го чупим с следващата песен, обещавам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Азис никога не е прокламирал децата да се друсат. Едно е да се обличаш като жена с полилеи на главата, друго е да пееш "Начертай една линия, нали съм ученичка". При положение, че 70% от феновете й са ученици. Имаш доста интересна представа за "ценности". Да, изключително поучителни са текстовете на Азис... Особено Автомонтьор, Напипай го и тн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Пълни бълвочи тази година от чалгата, всичко е претоплено, еднаквее с това на колежките. Супер слаби песни, незапомнящи се, неоткрояващи се. Нищо модерно няма в песните им. Това важи и за Гери-Сопол, която отдавна писна с този роботизиран стил. Само се надува балонът. В Гърция има ли сега някакви големи хитове? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Имаш доста интересна представа за "ценности". Да, изключително поучителни са текстовете на Азис... Особено Автомонтьор, Напипай го и тн. Аве, престани да се заяждаш тънко-тънко Каквото и да е пял Азис - е пял за секс и любов. Хомосексуализмът не е противозаконен, наркотиците са. От амфети и кокаин хората си провалят животите, ебават си майката на мозъците до гроб, а някои дори се самоубиват. Нямат база за сравнение двете неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Пълни бълвочи тази година от чалгата, всичко е претоплено, еднаквее с това на колежките. Супер слаби песни, незапомнящи се, неоткрояващи се. Нищо модерно няма в песните им. Това важи и за Гери-Сопол, която отдавна писна с този роботизиран стил. Само се надува балонът. В Гърция има ли сега някакви големи хитове? Хитове няма никъде, и в световен мащаб половин година се въртят само Деспасито и Ед Шийран. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Хитове няма никъде, и в световен мащаб половин година се въртят само Деспасито и Ед Шийран. Тежка е съдбата на диджея. Ще трябва да почнете да забавлявате хората, разсъбличайки се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Пепе : щe го чупим с следващата песен, обещавам. Тая па селянка .. ще чупи нещо друго Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Тая па селянка .. ще чупи нещо друго :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Не го е казвала това, той прави препратка към "Догодина ще й я вземем". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Аве, престани да се заяждаш тънко-тънко Каквото и да е пял Азис - е пял за секс и любов. Хомосексуализмът не е противозаконен, наркотиците са. От амфети и кокаин хората си провалят животите, ебават си майката на мозъците до гроб, а някои дори се самоубиват. Нямат база за сравнение двете неща. Добре, нека вземем Мишо Шамара и компания. Малко ли пяха за това? Каризма ли не направиха клип, прокламиращ наркотици, макар уж да се водеше като кампания "срещу". Кой ти говори за хомо? Аз говоря като цяло, че и по наше време се пееха простотии и слабо морални текстчета. А да не забравяме "да не би да си дрогиран", което беше втрещило всички през 2008ма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Не го е казвала това, той прави препратка към "Догодина ще й я вземем". Току-що си представих Преслава и мъжа на Галена как пеят Назад назад, моме Калино Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари