Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Хора, всички получиха един звучен шамар от Гери-Никол!

Ама такова нещо досега честно не съм виждал.

Новата на Гери-Никол се чува ОТВСЯКЪДЕ! Всички я пеят, слушат! От най-малките до по-възрастните работещи....

Навява ми спомени единствено как отвсякъде се чуваше отвсякъде "Ние сме номер 1" и "Нещо нетипично".

Вие какви наблюдения имате?

Сподели в други сайтове

Новата на Гери-Никол се чува ОТВСЯКЪДЕ! Всички я пеят, слушат! От най-малките до по-възрастните работещи....

Навява ми спомени единствено как отвсякъде се чуваше отвсякъде "Ние сме номер 1" и "Нещо нетипично".

Същите. Това е новият тотален хит в България. Помня че нещо подобно се беше случило и с Палим към Слънчака.

Gery-Nikol

1 min ·

24 часа - 656 000 гледания по брояч , реалните са над 850 000 😝👌 Нов РЕКОРД в БГ МУЗИКАТА! #Number1OnTrending #NapraoGiUbivam #ThankUGuyz❤ Респект или шамаря! 👊🏼🥇🎤

Сподели в други сайтове

Същите, и аз я чух днес да звучи.. ебаси песента :D

Показа им Кралицата как се прави!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Аз не можах да я изслушам докрай тая песен на Гера. Има нещо адски дразнещо в гласа и пеенето на тази девойка, за мен лично е непоносима. И не си обяснявам този интерес към песента, при положение, че тя е масово недолюбвана като личност. Освен това ми се струва или поне се надявам, че преувеличавате, специално за "по-възрастните работещи", които се кефят на това нещо. Трудно ми е да го повярвам, поне около мен такива няма.

Сподели в други сайтове

Галена сега бързо-бързо да започне да се преструва на приятелка с Г-Н. Нали винаги е със силните на деня.

Иначе и на мен не ми харесва тая песен. Гера отново е илюминатска шафрантия.

Сподели в други сайтове

Чалга певиците не успяха това лято... да готвят нови песни за август-септември иначе ще останат без работа :3fdb8960598fa63e:

ТОзи коментар каза всичко.

Никога не е била такава тъпотия в чалгата. Поне от 1999та насам.

Губя те бавно също беше страшен феномен. Погледни ме в очите. Нещо Нетипично.

И май са това песните, които за една нощ направо гръмнаха.

Сподели в други сайтове

Аз не можах да я изслушам докрай тая песен на Гера. Има нещо адски дразнещо в гласа и пеенето на тази девойка, за мен лично е непоносима. И не си обяснявам този интерес към песента, при положение, че тя е масово недолюбвана като личност. Освен това ми се струва или поне се надявам, че преувеличавате, специално за "по-възрастните работещи", които се кефят на това нещо. Трудно ми е да го повярвам, поне около мен такива няма.

+1

Не мога да я търпя тая малка нахална дразнеща лигава разпоретина и досега песните й не са ми харесвали. Тая обаче на третото слушане някак зарибява. Забелязвам, че главно малките припадат по Гергана-Николина и създават впечатление, че едва ли не всичко живо в държавата е лудо по нея. За подстрекаването към смъркане на линии и употреба на други видове наркотици - няма да го коментирам дори... все пак я слушат главно деца и подрастващи.

Сподели в други сайтове

+1

Не мога да я търпя тая малка нахална дразнеща лигава разпоретина и досега песните й не са ми харесвали. Тая обаче на третото слушане някак зарибява. Забелязвам, че главно малките припадат по Гергана-Николина и създават впечатление, че едва ли не всичко живо в държавата е лудо по нея. За подстрекаването към смъркане на линии и употреба на други видове наркотици - няма да го коментирам дори... все пак я слушат главно деца и подрастващи.

То и Азис го слушахме/гледахме преди 10-15 години... Пак бяхме главно деца. Така, че какво ново казваш, всъщност?

Интересно ми е дали песента на Кама ще прави 100к на ден като е втора или трета в набиращи популярност.

Сподели в други сайтове

Галена сега бързо-бързо да започне да се преструва на приятелка с Г-Н. Нали винаги е със силните на деня.

Те са приятелки поне от една-две години, имат общи снимки а-у. Пришитото Лице ги надушва от рано скритите лимонки.

Сподели в други сайтове

То и Азис го слушахме/гледахме преди 10-15 години... Пак бяхме главно деца. Така, че какво ново казваш, всъщност?

Азис никога не е прокламирал децата да се друсат. Едно е да се обличаш като жена с полилеи на главата, друго е да пееш "Начертай една линия, нали съм ученичка". :mf_surrender: При положение, че 70% от феновете й са ученици.

Сподели в други сайтове

Преслава и Галин и коментираха рекорда.... :3fdb8960598fa63e:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Азис никога не е прокламирал децата да се друсат. Едно е да се обличаш като жена с полилеи на главата, друго е да пееш "Начертай една линия, нали съм ученичка". :mf_surrender: При положение, че 70% от феновете й са ученици.

Имаш доста интересна представа за "ценности". Да, изключително поучителни са текстовете на Азис... Особено Автомонтьор, Напипай го и тн.

Сподели в други сайтове

Пълни бълвочи тази година от чалгата, всичко е претоплено, еднаквее с това на колежките. Супер слаби песни, незапомнящи се, неоткрояващи се. Нищо модерно няма в песните им.

Това важи и за Гери-Сопол, която отдавна писна с този роботизиран стил. Само се надува балонът.

В Гърция има ли сега някакви големи хитове?

Сподели в други сайтове

Имаш доста интересна представа за "ценности". Да, изключително поучителни са текстовете на Азис... Особено Автомонтьор, Напипай го и тн.

Аве, престани да се заяждаш тънко-тънко :gun_bandana:

Каквото и да е пял Азис - е пял за секс и любов. Хомосексуализмът не е противозаконен, наркотиците са. От амфети и кокаин хората си провалят животите, ебават си майката на мозъците до гроб, а някои дори се самоубиват. Нямат база за сравнение двете неща.

Сподели в други сайтове

Пълни бълвочи тази година от чалгата, всичко е претоплено, еднаквее с това на колежките. Супер слаби песни, незапомнящи се, неоткрояващи се. Нищо модерно няма в песните им.

Това важи и за Гери-Сопол, която отдавна писна с този роботизиран стил. Само се надува балонът.

В Гърция има ли сега някакви големи хитове?

Хитове няма никъде, и в световен мащаб половин година се въртят само Деспасито и Ед Шийран.

Сподели в други сайтове

Хитове няма никъде, и в световен мащаб половин година се въртят само Деспасито и Ед Шийран.

Тежка е съдбата на диджея. :cry2: Ще трябва да почнете да забавлявате хората, разсъбличайки се.

Сподели в други сайтове

Тая па селянка .. ще чупи нещо друго :mf_surrender:

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Не го е казвала това, той прави препратка към "Догодина ще й я вземем".

Сподели в други сайтове

Аве, престани да се заяждаш тънко-тънко :gun_bandana:

Каквото и да е пял Азис - е пял за секс и любов. Хомосексуализмът не е противозаконен, наркотиците са. От амфети и кокаин хората си провалят животите, ебават си майката на мозъците до гроб, а някои дори се самоубиват. Нямат база за сравнение двете неща.

Добре, нека вземем Мишо Шамара и компания. Малко ли пяха за това? Каризма ли не направиха клип, прокламиращ наркотици, макар уж да се водеше като кампания "срещу".

Кой ти говори за хомо? Аз говоря като цяло, че и по наше време се пееха простотии и слабо морални текстчета.

А да не забравяме "да не би да си дрогиран", което беше втрещило всички през 2008ма. :whistling:

Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Не го е казвала това, той прави препратка към "Догодина ще й я вземем".

Току-що си представих Преслава и мъжа на Галена как пеят Назад назад, моме Калино :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...