heartless Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 heartless да коментира. :1000 (29): Има стил Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Има стил А относно Жалена и заглавието на проекта й - ами като е избрала такова шармантно заглавие, принадлежащо на етноса й, ще си носи и негативите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 23 Author Report Share Публикувано Юли 23 Само в Раманиа #TheBo$$-a на Галена е провал Естествено че не е провал, но един от най-слабите и летни проекти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Те поне помагат на дъртите да закръглят кариерата си с концертче в Сава Центар или Арената. Да, там си имат традиции. Тук като станат на 40 - бита карта. Жалка картинка. Българинът много се поддава на манипулации - кого му налагат - много му е важно да спазва стадния принцип, и си сменя любимките през 5 години. Другите ги забракува... Баба Гло, Баба Лили, Веско изпотеният, Васко Кеца... Подигравки, прякори. Къса памет и неблагодарност. Не бива. Стеф, ти видя ли Александровица да върви така, хубаво е човек да върви с тежест и самочувствие, иначе - да, Александровица много си е повярвала, но като гледам хит от Октомври не е помирисвала, така че...а другите й са с купени гледания. Мръхла! Виждал съм я в Маринела преди началото на последните награди. Мисля, че е излишно да коментирам самочувствието й, което после в Арена е било двойно, чак легенди се носят. Проблемът на такива като нея е, че не са минали през школовка. Те не знаят, че една стълбица се изкачва поетапно и че трябва да си изградиш име и да си заслужиш награди и признание. А не наготово и при първите наченки на по-сериозен рейтинг да почнеш да поставяш условия и да диктуваш правила. Тя не признава авторитети. Тя се чувства недосегаема, затова и такива текстове си прави. Как всички едва ли не са "равнис-мирно" по нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Хаха замря май големия хит на Белия зъб. Хита пак се оказа мираж за Гаргамела. Галена и Азис са с мегахитовете това лято. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 №3 в Трендинг Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi_alivonov Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 От снощи ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Как на Галена е провал, а на Камелия е било по-голям хит, не мога да го схвана това? :1000 (29): П.С. Боса мина Звездата по лайкове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Аз това лято имам напълни различно наблюдения. Чалгата просто е там някъде, никой не я слуша, освен на Азис и Галена. Лятото принадлежи на "Базука", "Късай" и "Направо ги убивам", а "Луцифер и Буда" е в устите на всички, следователно - и устройства. Отделно има още толкова нечалга хитове - "Мафия", "Само по татуси", "Животът е игра", "Честно и нечестно", "Бойкот", "Един срещу друг" и т.н., и т.н. Чалгата освен гореспоменатите двама, има една "Виновна" и "Коя" и айде компромисно "Кажи ми". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Хаха замря май големия хит на Белия зъб. Хита пак се оказа мираж за Гаргамела. Галена и Азис са с мегахитовете това лято. И двамата са пръснали бая пари, за да си напазаруват гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Към 21-ви юли на "Мотел" от 11 672 086 гледания, 8 146 673 са от България. Освен ако вече не купуват гледания от фиксирани локации като София (4,7м), Пловдив (453к), Варна (432к) и т.н., няма нищо нередно в тези гледания. Същата история е и със "Базука", "Късай", "Виновна" и "Коя". Направете малко проверка преди да крещите "КУПЕНИ ГЛЕДАНИЯ!" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi_alivonov Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Показвам ви 3 клипа от снощи, частно участие на Камелия от сватба на мои приятели как се възприема "Дразни ме" 1, 2 и 3 ... Песен на няма и седмица. Песен на певица с 20 годишна кариера. Песен изпята на сватба, не в дискотека. Песен, на която очевидно всички яко се забавляват. Песен изпълнена на живо ... = ХИТ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Потребителят -А е обсебен от певици зодия Везни, какъвто е Асцендента му: Яница-лампионът, Райна-екскурзоводката, Кали-трите висши образования, Магда-Красьочернева, Сашка Васева-пайетата-между веждите. После ми кажете, че в Астрологията нямало истина. Ха ха ха, на мен пък любимата ми зодия е рак, първата ми любов е рак, дядо беше рак, чичо ми и той рак и трите ми любимки пак са рак - Преслава, Глория и Анелия. Аз пък цял живот съм обсебен от раци. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Към 21-ви юли на "Мотел" от 11 672 086 гледания, 8 146 673 са от България. Освен ако вече не купуват гледания от фиксирани локации като София (4,7м), Пловдив (453к), Варна (432к) и т.н., няма нищо нередно в тези гледания. Същата история е и със "Базука", "Късай", "Виновна" и "Коя". Направете малко проверка преди да крещите "КУПЕНИ ГЛЕДАНИЯ!" Чалгарките с всяко тяхно действие и проект доказват, че всичко може да бъде манипулирано и няма един точен критерии, то не бяха фалшиви класации, фалшиви награди, купени гледания, плащане на ротация по клубове и телевизии. Интересно как Трепни, дето е огромен хит в България за половин година имаше 13 милиона ит България, а Азис - 8 за месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 10 години от появата на този страхотен летен хит! Една от най-любимите ми песни, разбира се след Последен адрес и Моят нов любовник. Обожавам! Да й е честита десетата годишнина и тя остарява бавно. :1000 (29): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Чалгарките с всяко тяхно действие и проект доказват, че всичко може да бъде манипулирано и няма един точен критерии, то не бяха фалшиви класации, фалшиви награди, купени гледания, плащане на ротация по клубове и телевизии. Интересно как Трепни, дето е огромен хит в България за половин година имаше 13 милиона ит България, а Азис - 8 за месец. Тая песен "Трепни" е хит само в дискотеки и сред фолк фенове. Аз например съм я слушал веднъж и не ме кефи. Много хора около мен даже не са я чували. Само знаят на Валери Божинов лафа. Докато Азис получи доста масирана реклама, особено от медиите. Така, че не виждам нищо странно. Останалите големи хитове на Жалин, Фики, Жалена и т.н правеха по 5-6 милиона на месец. Базуука - 6,6 млн С друг ме бъркаш - 5,1 млн I'm The Queen - 5,8 млн Пей, сърце - 7 млн Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Иначе и Райна мачка с прием там. Абсолютно! Райна тогава смаза с хитове и албум и накрая взе само ''Мис Планета''! Бях на това турне (единственото, на което съм бил) и в Русе на Райна беше пълна гробница. Даже Константин се завайка по време на дуетите им, че никой не пее или вика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Към 21-ви юли на "Мотел" от 11 672 086 гледания, 8 146 673 са от България. Освен ако вече не купуват гледания от фиксирани локации като София (4,7м), Пловдив (453к), Варна (432к) и т.н., няма нищо нередно в тези гледания. Същата история е и със "Базука", "Късай", "Виновна" и "Коя". Направете малко проверка преди да крещите "КУПЕНИ ГЛЕДАНИЯ!" Абсолютно. Вчера разглеждах на Азис гледанията (общо) и излизат около 600 000 гледания от Ирак, Пакистан, Египет и т.н. Което значи, че и да е купувал, то не е купил повече от милион. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Тая песен "Трепни" е хит само в дискотеки и сред фолк фенове. Аз например съм я слушал веднъж и не ме кефи. Много хора около мен даже не са я чували. Само знаят на Валери Божинов лафа. А ти къде искаш да е хит ФОЛК песен - сред НЕфолк фенове ли? На Азис да не би да я слушат попаджиите и да се пуска не по дискотеки и сред фолк фенове, а по време на парламентарния контрол в петък... "Трепни" е най-големият фолк хит в България за изминалата година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Абсолютно. Вчера разглеждах на Азис гледанията (общо) и излизат около 600 000 гледания от Ирак, Пакистан, Египет и т.н. Което значи, че и да е купувал, то не е купил повече от милион. Къде ги виждате тези статистики, след като са видими само за собственика на канала? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Къде ги виждате тези статистики, след като са видими само за собственика на канала? https://artists.youtube.com/insights/locati...A0xa01269bf4c10 Можеш да търсиш изпълнители и да гледаш от коя страна колко гледания има за избрано от теб време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 https://artists.youtube.com/insights/locati...A0xa01269bf4c10 Можеш да търсиш изпълнители и да гледаш от коя страна колко гледания има за избрано от теб време. Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Аз това лято имам напълни различно наблюдения. Чалгата просто е там някъде, никой не я слуша, освен на Азис и Галена. Лятото принадлежи на "Базука", "Късай" и "Направо ги убивам", а "Луцифер и Буда" е в устите на всички, следователно - и устройства. Отделно има още толкова нечалга хитове - "Мафия", "Само по татуси", "Животът е игра", "Честно и нечестно", "Бойкот", "Един срещу друг" и т.н., и т.н. Чалгата освен гореспоменатите двама, има една "Виновна" и "Коя" и айде компромисно "Кажи ми". идва краят на чалгата 1, 4 млн Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 идва краят на чалгата 1, 4 млн хахахаха, и само за 6 дни, без реклама! Тая ще излезе по-голяма сензация и от Гери :1000 (29): Явно в България колкото по-от рано почнеш да се снимаш полугол в клип, толкова по-голяма сензация ставаш. Жалко, че съм изпуснал тези времена :1000 (34): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Suzanitta е жестока! Дано подпише с Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари