pechenko Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Уникална бездарница! Прав си :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 И до тоалетна ходя даже! Посерич! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Прав си :1000 (33): Не можеш да ме провокираш. Съжалявам :/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Не можеш да ме провокираш. Съжалявам :/ Ше те напрая комплексар Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ше те напрая комплексар Ше те обладаят Луцифер и Буда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid...819071518226769 Деси Слава във фолкмаратон през 2002 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Галин - Нощта гърми Премиера тази вечер в 20 ч. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Сега изгледах интервюто с Орхан и дъщеря му по Нова. Ми тая Сузанита много зле е изглеждала преди 3 години, тя сега все едно е друг човек. Да не би да си е правила пластики?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid...819071518226769 Деси Слава във фолкмаратон през 2002 Интевюто е от 2003-та, будалите пак са объркали. И какво е това интервю - 5 минути, а Деса мънка ли мънка, поне е доста сладка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Сега изгледах интервюто с Орхан и дъщеря му по Нова. Ми тая Сузанита много зле е изглеждала преди 3 години, тя сега все едно е друг човек. Да не би да си е правила пластики?! Нормално е да се променят децата в пубертета, та и след него! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Сега изгледах интервюто с Орхан и дъщеря му по Нова. Ми тая Сузанита много зле е изглеждала преди 3 години, тя сега все едно е друг човек. Да не би да си е правила пластики?! Тя все едно си е сменила самоличността в клипа. Изобщо не ми се вярва, че е само работа на мнооого добри гримьори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Да! Много повече отколкото от Тита и Дара със сигурност. Моите приятели, които са около 30, се кефят точно на Никол-Гери, Тита и Дара, също така ги е срам, че някога изобщо са слушали чалга! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Кога излиза новата песен на Константин?! Някой запознат? В него ми е надеждата за хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 На второ място съм в Набиращи със Сузанита Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Моите приятели, които са около 30, се кефят точно на Никол-Гери, Тита и Дара, също така ги е срам, че някога изобщо са слушали чалга! Всеки има различен кръг от хора и познати и така, както нашите вкусове се различават, по същия начин и на компаниите, в които движим. Факт е обаче, че тия тийн сензации, колкото по-голям си, толкова по-малък е шансът да ги слушаш. Моите наблюдения са, че хората ги знаят кои са, защото медиите не спират да говорят за тях, но след 35-40 години почти никой не се кефи на бийтовете тип Тита и Гера-Никол. Тя и чалгата в последните години има същия проблем, но в по-малка степен, защото разнообразието на мелодии там сякаш е по-голямо, а и хората са носталгично настроени към певците от старата генерация, дори и към такива като Анелия и Преслава. Като цяло: слаба година за попфолка и супер силна за конкурентния жанр. Няма лошо, нека има малко обрат, нека по-слабите се надъхат и си дадат зор да са по-силни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Кога излиза новата песен на Константин?! Някой запознат? В него ми е надеждата за хит. Щял да прави римейк на тази песен: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Щял да прави римейк на тази песен: Добре, че беше твоята "светла" личност, че да науча... Задала съм въпрос и не ти искам отговор, след като не си в час. ОК?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Добре, че беше твоята "светла" личност, че да науча... Задала съм въпрос и не ти искам отговор, след като не си в час. ОК?! Я да се скриваш в дупката, от която изпълзя, и тихичко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Галин - Нощта гърми Премиера тази вечер в 20 ч. Очаквам поредната негова какафония. Отдавна няма една наистина зарибяваща песен това момче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Галин - Нощта Гърми днес! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 Сега изгледах интервюто с Орхан и дъщеря му по Нова. Ми тая Сузанита много зле е изглеждала преди 3 години, тя сега все едно е друг човек. Да не би да си е правила пластики?! Пубертета прави чудеса! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Галин - Нощта Гърми днес! feat? Пишат, че било дует с Лорена и песента е на Оцко А другото инфо е, че е дует с ......... ?!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Мисля, че Галин трябва да е много прост, за да не си е научил урока с последните какафонии, които пусна. Ако има акъл, ще смени плочата. Видя се, че всяко следващо копие на "Фараона" е все по-малко успешно от предното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Пубертета прави чудеса! С мен направи чудо там долу. Дано и с теб да е така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ако песента е с Лорена, ще мачкат! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари