Mr. Greshen Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Галин и Лорена - Нощта гърми Потвърдено! Дано само да я качат в канала на Планета... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 Ужас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ужас! +1 Дано да си й обработили гласа до положение, в което е търпим за ухото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 +1 Дано да си й обработили гласа до положение, в което е търпим за ухото. В първите и две песни и е търпим гласа, само в последната беше зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 На 27 е. Има тема в Румъния, но никой не я отразява. Че какво има да се отразява? Хора умират всяка секунда, дайте да отразим всеки починал... А и каква е била тази? Никой не я знае, ще стане известна с това, че е умряла... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Я да се скриваш в дупката, от която изпълзя, и тихичко! Алооо, ти изобщо имаш ли представа на кой говориш? Аз не съм ти дечковците от махалата. Внимавай в картинката! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Алооо, ти изобщо имаш ли представа на кой говориш? Аз не съм ти дечковците от махалата. Внимавай в картинката! Да, с няква леличка, зодия Риби-депресантка и невротичка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Алооо, ти изобщо имаш ли представа на кой говориш? Аз не съм ти дечковците от махалата. Внимавай в картинката! Да не си Кралица? Само ако си Сузанитта, ще ти се поклоним и ще се боготворим - в противен случай си никоя, миличка. Интересно, че Галин е върнал ft., за да види по-голяма вероятност за хит, а и дано песента наистина е от Оцко, че неговите манжди дойдоха до гуша на хората. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Конди баба каза да внимаваш в картинката. Ще извади пръчката ! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Галин и Лорена хммм интересно.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Конди баба каза да внимаваш в картинката. Ще извади пръчката ! :1000 (29): Дано само не я изгоним с негостоприемството си. На форума му трябват повече такива изкукуригали, сеирът трябва да е на макс. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Добре, че беше твоята "светла" личност, че да науча... Задала съм въпрос и не ти искам отговор, след като не си в час. ОК?! Ти пък кога се появи, кога започна наставления да даваш?! Нищо не очаквам от Галина, дано поне е по цици в клипа, че да имам материал за мастурбация. Едит: И на малкото му пишле, ще съм доволен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Дано само не я изгоним с негостоприемството си. На форума му трябват повече такива изкукуригали, сеирът трябва да е на макс. :1000 (6): Внимавай, доминантната господарка да не те напляска, Конди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ейй снощи я слушах, че бях в такова настроение Една от най - любимите ми нейни песни и любимата балада. Като цяло макар и не толкова силен, колкото предходния, албума "Искай ме" ми е голям фаворит и най - сантименталния. Другата ми любима от там е за съжаление единствената без никаква видеореализация и това беше повод да направя първото си фен видео : Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Пич, ти имаш ли пост в тоя форум, който да не е свързан с Рени? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Албумите и визията на Рени от 2004 и 2005-та са потрес и немити картофи. Добре, че след тях се съвзе и пусна размазващи неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ще гърмиме ли тая вечер? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Да, с няква леличка, зодия Риби-депресантка и невротичка. За твое сведение, животът ми е прекрасен и се чувствам чудесно, както всъщност и изглеждам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 За твое сведение, животът ми е прекрасен и се чувствам чудесно, както всъщност и изглеждам. Тези, които парадират с щастлив живот са най-нещастни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 За твое сведение, животът ми е прекрасен и се чувствам чудесно, както всъщност и изглеждам. Добре, браво на теб. Добре дошла във форума (отново). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Тези, които парадират с щастлив живот са най-нещастни. Нищо подобно... Животът ми е прекрасен. Имам всичко, което искам. Сбъдвам мечтите си, обичана съм от мъжът на живота ми и постигам онова, което искам. Друго не ме вълнува. Хубава вечер на всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Нищо подобно... Животът ми е прекрасен. Имам всичко, което искам. Сбъдвам мечтите си, обичана съм от мъжът на живота ми и постигам онова, което искам. Друго не ме вълнува. Хубава вечер на всички. Кажи на мъжът ти да се регне тука и ще видиш как ще останеш без мъж Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Кажи на мъжът ти да се регне тука и ще видиш как ще останеш без мъж Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари