Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Кажи на мъжът ти да се регне тука и ще видиш как ще останеш без мъж :3fdb8960598fa63e:

Този форум ми е последна грижа. Влизам тук единствено, когато имам свободно време. Що се отнася до него, абсурд е да виси в такова инфантилно пространство. Същото важи и за мен. Аре, чао вече, че трябва да се излиза. Все пак темата е за чалгата, а не за мен. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Този форум ми е последна грижа. Влизам тук единствено, когато имам свободно време. Що се отнася до него, абсурд е да виси в такова инфантилно пространство. Същото важи и за мен. Аре, чао вече, че трябва да се излиза. Все пак темата е за чалгата, а не за мен. :mf_surrender:

Марая Кери щяла да прави дует с Ивана, коментирай! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

И все пак, ако искате наистина да се пише в този форум, не нападайте и не обиждайте всеки, които се опитва да завърже някакъв адекватен и нормален разговор. Все пак това е идеята. Не мисля, че моята личност трябва да е в основата на всяко второ изречение. Така ме посрещнахте, че направо ми се отщя да пиша. :) И без друго съм загубила тренинг да се занимавам с форуми. :) Не, че ми пука, но просто не е приятно.

Сподели в други сайтове

Нищо подобно... :) Животът ми е прекрасен. Имам всичко, което искам. Сбъдвам мечтите си, обичана съм от мъжът на живота ми и постигам онова, което искам. Друго не ме вълнува. Хубава вечер на всички. :3fdb8960598fa63e:

Имаш ли дяца

Сподели в други сайтове

Кен лииии тули буди будаучууу

Сподели в други сайтове

Едва ли за 1 минута ще има 400 гледания и 400 потребители ще са гласували :dontknow:

Възможно е. При влогърите, дето имат по 100к абонати става същото.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Едва ли за 1 минута ще има 400 гледания и 400 потребители ще са гласували :dontknow:

Абе за 1 минута може да има и повече гледания, youtube нали отчита гледане дори и само 30 секунди, като стриймваш, ама за лайковете си прав... Това е за някой жълт сайт.

Сподели в други сайтове

Бе каквото и да си говорим, Галин няма онези хитове, които имаше с Оцко. Прави сезонни неща, които се въртят, има участия и така. Но нещата при него почнаха да тръгват на зле. Тази песен, със сигурност ще има доста гледания за първите 24 часа, но дотам. Виждаше се някаква надежда във Фики, Галин, но и те тръгнаха надолу, особено Фики..

Сподели в други сайтове

Вие не сте добре, честно. Тая Сузи е малко да я утрепеш, язък за баща й.

Дори не съм я изслушала и изгледала "песента" й. Разбрах за нея от btv. Изобщо няма да я слушам. Тази да вземе да се откаже.

Колкото до книгите всеки един българин трябва да си знае историята и да е прочел поне един път "Под игото". Как няма да си прочел такава важна книга и да не те е срам от това. За какво хората са си дали живота за това общество. НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО!

Аз можех да чета всичко, днешните не можели и не се срамували, боже, боже.

Сподели в други сайтове

Че какво има да се отразява? Хора умират всяка секунда, дайте да отразим всеки починал... :mf_surrender: А и каква е била тази? Никой не я знае, ще стане известна с това, че е умряла...

Говори за себе си, има хора които я знаят и харесват! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Като Оцко я е правил, и на целия фолк може да замяза.

Този направо си е заспал вече. Да си даде една почивка - мега нужна му е.

Това лято откровено различно и готино е само на Камелия.

Поне за мен е така. И на Гери Никол.

Очакваме август - Алисия и СкандаУ. Дано удари хита, Алисия го може.

Сподели в други сайтове

Вие не сте добре, честно. Тая Сузи е малко да я утрепеш, язък за баща й.

Дори не съм я изслушала и изгледала "песента" й. Разбрах за нея от btv. Изобщо няма да я слушам. Тази да вземе да се откаже.

Колкото до книгите всеки един българин трябва да си знае историята и да е прочел поне един път "Под игото". Как няма да си прочел такава важна книга и да не те е срам от това. За какво хората са си дали живота за това общество. НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО!

Аз можех да чета всичко, днешните не можели и не се срамували, боже, боже.

Не ме е срам, имам си яка дупара и умения, това ми е достатъчно!

Към Левски, Ботев, Пенчо Славейков, Гео Милев, Пейо Яворов, Иван Вазов и всички останали революционери, творци и войници, дали живота си за България изпитвам само уважение и респект.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...