i810 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Кажи на мъжът ти да се регне тука и ще видиш как ще останеш без мъж Този форум ми е последна грижа. Влизам тук единствено, когато имам свободно време. Що се отнася до него, абсурд е да виси в такова инфантилно пространство. Същото важи и за мен. Аре, чао вече, че трябва да се излиза. Все пак темата е за чалгата, а не за мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Този форум ми е последна грижа. Влизам тук единствено, когато имам свободно време. Що се отнася до него, абсурд е да виси в такова инфантилно пространство. Същото важи и за мен. Аре, чао вече, че трябва да се излиза. Все пак темата е за чалгата, а не за мен. Марая Кери щяла да прави дует с Ивана, коментирай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 Айде спрете се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 И все пак, ако искате наистина да се пише в този форум, не нападайте и не обиждайте всеки, които се опитва да завърже някакъв адекватен и нормален разговор. Все пак това е идеята. Не мисля, че моята личност трябва да е в основата на всяко второ изречение. Така ме посрещнахте, че направо ми се отщя да пиша. И без друго съм загубила тренинг да се занимавам с форуми. Не, че ми пука, но просто не е приятно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Нищо подобно... Животът ми е прекрасен. Имам всичко, което искам. Сбъдвам мечтите си, обичана съм от мъжът на живота ми и постигам онова, което искам. Друго не ме вълнува. Хубава вечер на всички. Имаш ли дяца Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Този форум ми е последна грижа. Влизам тук единствено, когато имам свободно време. Що се отнася до него, абсурд е да виси в такова инфантилно пространство. Същото важи и за мен. Аре, чао вече, че трябва да се излиза. Все пак темата е за чалгата, а не за мен. Кен лииии тули буди будаучууу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Коментарите оставям на вас... това е 1 минутa след като е качен клипа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Коментарите оставям на вас... това е 1 минутa след като е качен клипа Може да е някакъв бъг... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Може да е някакъв бъг... Едва ли за 1 минута ще има 400 гледания и 400 потребители ще са гласували Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Едва ли за 1 минута ще има 400 гледания и 400 потребители ще са гласували Възможно е. При влогърите, дето имат по 100к абонати става същото. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Едва ли за 1 минута ще има 400 гледания и 400 потребители ще са гласували Абе за 1 минута може да има и повече гледания, youtube нали отчита гледане дори и само 30 секунди, като стриймваш, ама за лайковете си прав... Това е за някой жълт сайт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Освен хората да дават лайк по default, още преди да са чули песента докрай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Бе каквото и да си говорим, Галин няма онези хитове, които имаше с Оцко. Прави сезонни неща, които се въртят, има участия и така. Но нещата при него почнаха да тръгват на зле. Тази песен, със сигурност ще има доста гледания за първите 24 часа, но дотам. Виждаше се някаква надежда във Фики, Галин, но и те тръгнаха надолу, особено Фики.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Вие не сте добре, честно. Тая Сузи е малко да я утрепеш, язък за баща й. Дори не съм я изслушала и изгледала "песента" й. Разбрах за нея от btv. Изобщо няма да я слушам. Тази да вземе да се откаже. Колкото до книгите всеки един българин трябва да си знае историята и да е прочел поне един път "Под игото". Как няма да си прочел такава важна книга и да не те е срам от това. За какво хората са си дали живота за това общество. НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО! Аз можех да чета всичко, днешните не можели и не се срамували, боже, боже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 i810 ли е новата звезда на форума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Фики къде си бе,покажи на тия хора как се правиии! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Че какво има да се отразява? Хора умират всяка секунда, дайте да отразим всеки починал... А и каква е била тази? Никой не я знае, ще стане известна с това, че е умряла... Говори за себе си, има хора които я знаят и харесват! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Новата песен на Лорена и Галин ми прилича на 1001 песни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Камелия почва автоматично след Сузанита. Сега ще направи милиона за нула време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Като Оцко я е правил, и на целия фолк може да замяза. Този направо си е заспал вече. Да си даде една почивка - мега нужна му е. Това лято откровено различно и готино е само на Камелия. Поне за мен е така. И на Гери Никол. Очакваме август - Алисия и СкандаУ. Дано удари хита, Алисия го може. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Вие не сте добре, честно. Тая Сузи е малко да я утрепеш, язък за баща й. Дори не съм я изслушала и изгледала "песента" й. Разбрах за нея от btv. Изобщо няма да я слушам. Тази да вземе да се откаже. Колкото до книгите всеки един българин трябва да си знае историята и да е прочел поне един път "Под игото". Как няма да си прочел такава важна книга и да не те е срам от това. За какво хората са си дали живота за това общество. НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО! Аз можех да чета всичко, днешните не можели и не се срамували, боже, боже. Не ме е срам, имам си яка дупара и умения, това ми е достатъчно! Към Левски, Ботев, Пенчо Славейков, Гео Милев, Пейо Яворов, Иван Вазов и всички останали революционери, творци и войници, дали живота си за България изпитвам само уважение и респект. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 обаче Евала на Дара. БЕЗ КРИСКО ,БЕЗ СКАНДАЛ. Стана ЗВЕЗДА С Т А Л А Н Т :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ваня feat. Азис - Маймуно мръсна УТРЕ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Камелия почва автоматично след Сузанита. Сега ще направи милиона за нула време. И хит пак няма да стане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари