-A. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 И хит пак няма да стане. И на Десислава не стана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ваня feat. Азис - Маймуно мръсна УТРЕ!!! Баси дебилното заглавие. Ваньо, мога да се подмия с последните ти песни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 И на Десислава не стана. Хаха затова я въртят по клубовете ,а това бозище тц Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Хаха затова я въртят по клубовете ,а това бозище тц Дебелариумите не са клубове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Хаха затова я въртят по клубовете ,а това бозище тц "По-ги палиш и от Криско" ми харесва на мен, а като гледам и други 20 000 я харесват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Дебелариумите не са клубове. От личен опит ли знаеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 От личен опит ли знаеш. Мачкаш с неграмотност. Завърши ли 12-ти клас или беше зает да играеш кючеци под звуците на ''Мъжете всичко искат'' ? Двата най-гледани формата обиколи Десислава и една Кали я мачка с хит и гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Дебелариумите не са клубове. Смаза!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 И хит пак няма да стане. Защо да не стане? Това е най-слушаемата чалга песен от последните месеци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Какъв е този хейт към сестрата на Дева Мария, а именно Десислава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 И хит пак няма да стане. Още не пускат по клубовете сиг Пайнера забранил Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Смаза!!! Пускай да трупаме гледания на хита!! припева е един път обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 И хит пак няма да стане. Че то вече си е хит, цяла седмица прави около 100к, Деса на третия-четвъртия ден беше под 100к, и то в канала на Планета, лол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ками направи ли 700К? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Абе тоя Лукас го мислех за по-интелигентно момче, честно. В смисъл, ясно е, че Камелия набара хит, в доста заведения го пускат, в някои може и да не все още, но е върпос на време, а той не спира да повтаря, че била флоп. Единствено той и другият фен на Деса - Нено - плюят по песента, а да, и Пачо (фена на Глория). Поведението на Лукас е копие на това на Фокси. Деса и 20-милионен хит да изкара, Цветан ще донесе от сто кладенеца вода да обяснява, че песента е провал. Лукас копира поведение, което всъщност самият той не харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitepav Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Още не пускат по клубовете сиг Пайнера забранил Песента се пуска по дискотеките, поне в София. Съмнява ме на морето да е по-различно, но ще видя и там как е идния месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Лорена кога ще пуска ново парче? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Песента се пуска по дискотеките, поне в София. Съмнява ме на морето да е по-различно, но ще видя и там как е идния месец. Дай клипче? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ваня feat. Азис - Маймуно мръсна УТРЕ!!! Какво заглавие само. Дано е хубава. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Аз имам познати, брат и сестра, които се еба*а, един - друг, когато тя беше на 12, а той - на 10 и от тогава и той пуши. Така че не виждам нищо фрапантно, но явно българинът е зает да гледа в градинката на Сузи, отколкото в своята собствена, както обикновено. Човече ти си най-голямата гнус в тоя форум!Нямаш ли цедка на устата?Форума е за музика - простотийте си ги ръси на друго място!Не те знам какъв си, но по начина, по който се изразяваш ми приличаш на онова зеленото същество от рекламата на доместос за тоалетна чиния! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitepav Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Дай клипче? Нямам клипчета, не смятам и за нужно да доказвам, че я пуксат. Който на каквото иска да си вярва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Албумите и визията на Рени от 2004 и 2005-та са потрес. Добре, че след тях се съвзе и пусна размазващи неща. 2005 няма албум, но пък си върна килограмите и изглеждаше много добре. 2004 разбираемо, нямаше как да е в топ форма, но поне не се покриваше, когато е бременна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ами Сузи вече е звезда ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Любимата ми песен на Рени от албума "Искай ме" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Човече ти си най-голямата гнус в тоя форум!Нямаш ли цедка на устата?Форума е за музика - простотийте си ги ръси на друго място!Не те знам какъв си, но по начина, по който се изразяваш ми приличаш на онова зеленото същество от рекламата на доместос за тоалетна чиния! На Майка ти ли? Я, чупката! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари