Georgieff. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Освен, че изглежда прекрасно във видеото друго положително не може да се каже. Мисля, че има нужда да си направи пауза откъм продукция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 КОГАТО СИ 44 ГОДИНИ И НЕ СЕ НАЛАГА РЕЖИСЬОРИ ДА ТЕ ДЪРПАТ, СТЕСНЯВАТ И ДА МАЖАТ ПЕЙЗАЖА! Песента не ми хареса грам, за разлика от "Не лъжи на колене" и "Обичай ме такава" - последните ѝ. Слушано е това, не че и предните не са, но аман от тези тромпети. Защо си мисли, че тромпетът ще направи песента ударна? Съгласен съм, че и като музика, и като текст дори е в пъти по-добра от бозите, които се харесват масово. Слабо, скучно, излишна песен. Може би трябва 2 години да спре да издава каквто и да е и да избухне с албум после. Ако напишеш, че искаш песен с гайда, кларинет, акордеон, цигулки, флейта, кавал, гъдулка или нещо друго неупотребявано скоро, е възможно да последва коментар от рода на "" от страна на някои ултраси и да те заклеймят като "нямащ угодия". Прав си за всичко. Да, песента е готина - зарибяващ ритъм, класи е над бозите на вървежниците - дано другите не си мислят, че любимките им правят изкуство, но и Глория може да развие много повече една песен. Да, няма ги дългите разпявания този път, естрадното канто. Даже като ритъм е по-бърза и от Циганите. И все пак мисля, че може да прави още по-хитови неща. В случая текстът, ако беше социално насочен примерно, щеше да обхване по-широка аудитория - или да имаше по-запеваеми фрази. Дори заглавието е нетипично. Та така. Абе, истината е, че онези хитове - "Феникс", "Любовен дъжд", "Не остарявай, мамо" и т.н., се родиха във време, когато хората имаха други ценности и вълнения, композиторите бяха повече, по-качествени и не бяха изчерпани, а певците имаха свободата да експериментират и в същото време се знаеше кой стил на кого е - без да се унифицират заради някаква си мода. На Глория й трябва муза и всичко ще е на 6. Обаче наблюдавам една известна доза агресия в тая тема. Някои хора няма да е лошо да охладите страстите. В темите за Глория нещо си изразходвате хейта ли, що ли... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 И аз мисля, че текстът е голям проблем. Не виждам кой би се олицетворил в тези думи. Ако има нещо, заради което песните на Джена преди години станаха хитове, то е именно точните фрази, които тя използваше. Всеки беше преживял нещо такова. При Глория се търкалят думи - нещо, което в предишни интервюта тя тотално отричаше, а в крайна сметка стигна точно дотам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 За жалост не ме грабва. Опит за "Изсвирете нещо ударно" може би, но неуспешно. Все пак е слушаема, но текстът отново е един никакъв. За визията е ясно, че е яка, но клипът вече сме го гледали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Аз не знам защо мрънкате за клипа, при положение, че тя отдавна спря да се опитва да изпъкне в тази област. Нали при Емилия Стоянова недоволстваше, че от Планета не им предоставят лайв студия, в които да представят новите песни. След като няма лайв студио се възползва от мазето им. Според мен вече прави клипове, колкото да се завърти песента по телевизията, а не да прави революции. В което няма нищо лошо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Повръща ми се вече от продукцията на Глория, дори на Хит Мюзик треторазрядниците предлагат по-интересни неща. Язък ѝ за старите песни, като се излага вече години наред. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Песента става след трето слушане, малко текста куца, но се преживява и това😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Аз не знам защо мрънкате за клипа, при положение, че тя отдавна спря да се опитва да изпъкне в тази област. Нали при Емилия Стоянова недоволстваше, че от Планета не им предоставят лайв студия, в които да представят новите песни. След като няма лайв студио се възползва от мазето им. Според мен вече прави клипове, колкото да се завърти песента по телевизията, а не да прави революции. В което няма нищо лошо. Стига оправдания. От клип в мазе до клип в мазе може да има коренна разлика. Всичко е до идеята. Където и да снима, ако идеята е скапана, такъв ще е и клипът. Преди години не й пречеше да се доказва и на този фронт. Не опира и до пари, а и тя има такива. Сравни последните й клипове с тези на "До последната сълза", "Вярвам в любовта", "Можеш ли да ме обичаш", "Двойна игра". В жанра, не само при Глория, има криза на идеи. Повсеместно е - режисьори, текстописци, всички живо е зациклило. Един добър клип не е само филтри или високият бюджет... То е и до ракурси, монтаж, осветление, сюжет. Знаем, че Глория е красива, умее да позира, ама това не бива да е самодостатъчно, за да напълниш екрана. Пак казвам - явно й трябва муза за нещо по-различно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Аз се влюбих в музиката, точно такава, кавато я обичам и с каквато съм закърмен - мазна, северняшка чалгия... Текстът е добър, но бледнее пред прекрасната музика, трявбаше по-запомящи се фрази да използва, но това е Глория все пак - класата трябва да си личи от километри. Клипът нищо особено - Глория стил. Получи й се! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Много гаден текст. При Глория вече не са банални и изтъркани, направо са гадни. Стига вече "твойте устни", "твойте очи", "твойте ласки", "твоя допир", "твойте лъжи". Ебаси задръстената история, няма ли други думи и словосъчетания в така богатия ни български език. В сравнение с тази болезнено инфантилна тематика вече и "Три кила банани" звучи като шедьовър. Поне идеята там е оригинална и уникална. Аранжиментът е готин, разчупено темпо. Но все същото провлачено пеене (на "ударна" песен), все същите тъпотии в текста. Минус. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 mp3 : https://soundcloud.com/rosendimitroff/glori...obrite-streltsi Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 След 3-4 пъти replay, песента е лудница...зарибява много. Текста пасва страхотно. Песента е яко за купони. Съмнявам се, обаче, Пайнер да удари едно рамо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DoboYanev Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 И мен ме зариби. А и както върви може би ще направи 100к гледания за 24 часа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Текстът е интересен, но като цяло песента си е типично Глориева и скучна. Циганите е светлинни години от това. Все пак се радвам, че не е поредния денс. Не вярвам да предизвика интерес с тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Стига оправдания. От клип в мазе до клип в мазе може да има коренна разлика. Всичко е до идеята. Където и да снима, ако идеята е скапана, такъв ще е и клипът. Преди години не й пречеше да се доказва и на този фронт. Не опира и до пари, а и тя има такива. Сравни последните й клипове с тези на "До последната сълза", "Вярвам в любовта", "Можеш ли да ме обичаш", "Двойна игра". В жанра, не само при Глория, има криза на идеи. Повсеместно е - режисьори, текстописци, всички живо е зациклило. Един добър клип не е само филтри или високият бюджет... То е и до ракурси, монтаж, осветление, сюжет. Знаем, че Глория е красива, умее да позира, ама това не бива да е самодостатъчно, за да напълниш екрана. Пак казвам - явно й трябва муза за нещо по-различно. Не са оправдания, а приемане на ситуацията. Не знам защо толкова се палите. Все пак е преди всичко певица, а не режисьор. Тези, които се водят професионални режисьори отдавна се изчерпаха откъм идеи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Проблемът не е в екипа, а в самата Глория. Тя иска да пее банализми и да прави муцки по имиджови клипове. Според мен дори на Люси и Мариета им е писнало, ама там се работи на конвейер, парата да върви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 88 135 - 24 часа! Личен рекорд за Глория! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 На припева за един момент си помислих, че пее Лепа Брена. Ама сигурно само така ми се е сторило. Това, ако беше на Кама, щеше да има 100 страници хейт.... 24/7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 88 135 - 24 часа! Личен рекорд за Глория! + 10.000 в нейния. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgafenche Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Само на мене ли тази песен като мелодия, като отсвир на моменти ми напомня "Хайде на купона" на Емилия ( само че с тромпети в случая) ? Текстът наистина е смотан, ама то тя Глория май отдавна не й пука дали пее нещо, което да е близко до хората и да са го преживели. Тя си пее личните истории в отговор на някой, дето явно и тоя път се е изложил и я е разочаровал, и не е смогнал да покрие кралските й претенции. Преди време в едно интервю беше казала, че най-често си падала по мъже от зодия Стрелец и каза "стрелците много ме привличат, все на тях попадам", та....явно някой "стрелец" е отишъл в небитието и сега му се посвещава песен, щом текстът е "МОЙ и на Мариета Ангелова" Външен вид и муцки няма да коментирам, то е ясно какво е положението там. Клип - нормален като за имиджов. Като цяло - нищо впечатляващо. "Изсвирете нещо ударно" наистина е повече от това, а последната песен, която ми харесва на Глория и бързо ми се наби в съзнанието, и си я запях, беше "Не лъжи на колене". Тази сега ще мине и замине. Очаквах някаква провокация като "Намери си майстора", а то накрая даже и кадрите във ваната бяха супер малко. Нищо, дано някой ден случи на хит, това да го отписва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 На припева за един момент си помислих, че пее Лепа Брена. Ама сигурно само така ми се е сторило. Това, ако беше на Кама, щеше да има 100 страници хейт.... 24/7 И на Кама редът ще дойде... че с Гъмзата в пакет, даже ще е нещо подобно. Хубаво е, че не е денсче, но при Гло и тая музика е пята. Освен това "стрелци" е от думите, които не звучат добре за изпяване. Текстът не е крайно лош, но не грабва. Не виждам това да стане хит или да се наложи като Ненаситна... или Изсвирете... Дори не съм сигурен, че бих си я пуснал ей така за втори път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Не ме грабва тази песен, колкото и да ми се иска. Музиката и е зарибяваща, но нещо и липсва. И все пак браво, че е решила да заложи на нещо бързо за лятото, но мисля че може много повече. Не знам какво трябва да се случи за да направи поне една песен с различни автори, застоят е пагубно нещо за хората на изкуството. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Освен, че изглежда прекрасно във видеото друго положително не може да се каже. Мисля, че има нужда да си направи пауза откъм продукция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Много ме зариби! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Не ме грабва тази песен, колкото и да ми се иска. Музиката и е зарибяваща, но нещо и липсва. И все пак браво, че е решила да заложи на нещо бързо за лятото, но мисля че може много повече. Не знам какво трябва да се случи за да направи поне една песен с различни автори, застоят е пагубно нещо за хората на изкуството. Aaa как така, при тях е рай. Глория подава фразички, Мариета разпъва стария локум, останал от пиковите времена с Ивана, взима парички. След това Калин идва да пие едно кафе на двора, влиза в студиото за 10 минути, за да развие някоя стара мелодийка, събрала прах в кьошето. И хоп - имаме нова "ударна" песен. Тези хора са тотално изхабени, всички до един. Те дъвчат едно и също, Глория явно не я слуша главата вече да пуска подобни неща. Безизходица - творческа, музикална... всякаква. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.