asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Днеска я чувах в главата си и се чудех коя е тая песен - явно от оня ден ми е останало нещо. Сега ме позариби, но не може да се отрече, че е банална... Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Не ми харвасва изобщо този път! Музиквта и ритъма не са лоши, но текста е абсолютно не запеваем и не предизвиква никаква емоция у мен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Юли 13 Author Report Share Публикувано Юли 13 iTunes: https://itun.es/bg/cQDblb Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Защо никой не коментира това, че има логото на Планета, но не идва от техния канал? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Защо никой не коментира това, че има логото на Планета, но не идва от техния канал? Не те разбрах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 - като Адриана, Доан, Тереза, Анджелина и някакви други измислени... Стига, бре! Верно такива има? Чакам с нетърпение да сложат някоя Станка и Събка нещо, Гошка. Все ще им дойде реда, викам... Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 GooglePlay:LINK Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Spotify https://open.spotify.com/album/3AXkrkmOEImekONiR50Bv2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Една от най-силните песни тази година, страшен саунд! Браво, Глория! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Глория е много красива и песента е супер яка,и е доста различно към края. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.